TV 2

Ny sesong med Huskestue og 50 seriepremierer på TV 2 Sumo i sommer

Del

Det blir premiere-bonanza på TV 2 Sumo i sommer med over 50 serier- og programpremierer. Kristian Ødegaard og Dag Otto Lauritzen har tatt en ørliten pust i bakken etter «Kompani Lauritzen» og er nå klare med en ny sesong av «Huskestue». I tillegg finner du kritikerroste serier i alle sjangre, nytt barneinnhold og premierer på flere norske produksjoner.

—Denne sommeren satser vi ekstra på bredden i tilbudet på TV 2 Sumo og tilbyr en god miks av nytt norsk innhold og rekordmange internasjonale seriepremierer, sier Trygve Rønningen, kanaldirektør i TV 2.

Et helt nytt quizprogram «Quizmester» lanseres 24. juni. Katarina Flatland er programleder og inviterer seerne til morsom og uhøytidelig quiz. Med seg har hun Erik Solbakken som utegående reporter som skal hente inn spørsmål fra folk på gata og ta med seg nye deltakere inn i studio. «En kveld hos Kloppen» er også tilbake denne sommeren. Lørdag 4. juli er det premiere på en ny sesong der Solveig Kloppen inviterer kjente gjester hjem til sin egen hage hvor de gode samtalene står i sentrum.

- Eksklusiv førpremiere av ny sesong med både «Huskestue» og «Blålys» samt «Allsang på Grensen», «En kveld hos Kloppen» og vårt nye «Quizmester-program». Vi lover mange uforglemmelige øyeblikk på TV 2 denne sommeren, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

En rekke spennende og kritikerroste internasjonale serier får premiere denne sommeren, og noen av disse er «Pennyworth», «Prodigal Son», «High Fidelity» og «Love Life», samt nye sesonger med kritikerroste «Condor» og «Ramy». Det blir også gjensyn med en av de mest populære tv-seriene fra 90-tallet «Pacific Blue».

Her presenterer vi et utvalg av premierene som kan strømmes på TV 2 Sumo denne sommeren.

Aktuelle serier nå:


The Rookie – sesong 1 og 2
Å starte på nytt er ikke alltid like lett, spesielt ikke for John Nolan, som etter en stor livsendring følger sin drøm om å jobbe i politiet i LA. Som LA-politiets (LAPD) eldste fersking møter han skepsis fra kollegaer som mener han befinner seg i en midtlivskrise. En ny sesong 3 er nylig bekreftet. 8,0 på imdb. Sesong 1 og 2 ligger ute.

 


Devils (C More)
Patrick Dempsey spiller hovedrollen i denne nye dramathrillerserien. En global økonomisk konspirasjon blir oppdaget av en gruppe handelsmenn i et stort investeringsselskap.
Massimo Ruggero er tradingsjef i London og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. "Devils" er basert på Guido Maria Breras roman med samme navn. Totalt 10 episoder. 7,1 på imdb.

Transplant (C More)
Transplant er en varm dramaserie om Bashir, en dyktig akuttlege som sammen med søsteren har flyktet fra krigen i Syria. Nå prøver han å starte et nytt liv på den andre siden av Atlanteren, men å få legelisensen sin godkjent i Canada viser seg å være alt annet enn lett. Nye utfordringer venter når han mot alle odds får jobb på et anerkjent sykehus i Toronto. Totalt 13 episoder. 7,4 på imdb.

Bäckström (C More)
Svensk krimdrama basert på Leif G.W. Perssons bøker om den kontroversielle og arrogante mordetterforskeren Evert Bäckström. Bäckström får en utfordring når et kvinnekranium blir funnet i skjærgården, og saken blir enda mer mystisk når offerets identitet blir avslørt. Serien består av seks deler, og i hovedrollen ser vi prisbelønte Kjell Bergqvist. Består av 6 episoder. 6,7 på imdb. Vises også på TV 2 fra 18. juni.

Penny On M.A.R.S – sesong 1 og 2 (C More)
Penny (Olivia-Mai Barrett) er en ung jente med artistdrømmer. Ingen vet at hun egentlig er datteren til den berømte popstjernen Bakia. Sammen med bestevenninnen Camilla går hun på den anerkjente musikkskolen M.A.R.S., som byr på stadig nye bekjentskaper og utfordringer. Sesong 1 består av 16 episoder og sesong 2 har 10 episoder. 7,2 på imdb.

It´s Your Fault I´m Fat – sesong 1 -  premiere onsdag 27. mai
Vi møter seks overvektige ungdommer som klandrer familien sin for at de er overvektige. Men er foreldrene egentlig klare for å ta ansvaret?  Nå skal hele familien få hjelp til å ta tak i problemene, og det blir åtte uker med tøffe samtaler, såre følelser og beinhard. Sesong 1 består av 6 episoder, og sesong 2 av 12 episoder. It´s Your Fault - sesong 2 får premiere 15. juni.

The Real Housewives of Melbourne – sesong 4 - premiere 1. juni (hayu)
Siste tilskudd til «The Real Housewives»-stammen er damene fra Melbourne! Bli med på den ville og ekstravagante ferden til Australias mest privilegerte, mektige og glamorøse kvinner. De deler raust av intime hemmeligheter, skandaløse detaljer om forholdene sine, karrieroppturer, nedturer og familiedramatikk! Tidligere sesonger er tilgjengelig.

Siren – sesong 3, premiere 1. juni
Vi er i Bristol Cove, en kystby som er berømt for en gang å ha vært havfruenes hjemsted. En mystisk jente kommer til byen og beviser at legenden stemmer, og den dramatiske kampen mellom menneske og sjø er et faktum. Tidligere sesonger er tilgjengelig, og den tredje sesongen består av 10 episoder. 7.0 på imdb.

Love After Lockup – sesong 3 – premiere 1. juni
Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten? Tidligere sesonger er tilgjengelig. Sesong 3 består av 17 episoder.

Your Home, Made Perfect UK – sesong 1 og 2 – premiere 1. juni
Går du med store oppussingsdrømmer, men skulle ønske du kunne se resultatet før du begynner? Programleder Angela Scanlon og hennes interiørarkitekter gir ulike par denne unike muligheten. Ved hjelp av virtuell teknologi får de se sitt eget hjem forvandles til et drømmehjem - deretter må de velge hvilket design de ønsker å få realisert.

Don´t Tell The Bride – premiere 1. juni på TV 2 Sumo
Vi møter par som forelsker seg på tvers av fengselsmurene, får innblikk i deres håp og drømmer, og følger dem etter at den innsatte er kommet ut. Hvordan går det da med kjærligheten? Sesongen består av 15 episoder.

The Biggest Loser USA  - sesong 18 – premiere 1. juni
Etter fire års pause er USAs mest populære, og mye omtalte, slankekonkurranse tilbake med en ny sesong. Med hjelp av ekspertene Steve Cook og Erica Lugo skal programleder Bob Harper guide tolv overvektige amerikanere på veien til et slankere og sunnere liv. Består av 10 episoder. Serien er også kjent som «Slankekrigen».
 


Pennyworth – premiere 2. juni
Vi følger vi Bruce Waynes legendariske butler, Alfred Pennyworth, som ung. Den tidligere britiske SAS-soldat Alfred starter sitt eget sikkerhetsfirma, og begynner et samarbeid med den rike billionæren Thomas Wayne i London på 60-tallet. Spenningsserie fra DC-universet. 10 episoder. 8,0 på imdb.

 


Prodigal Son – premiere 3. juni
Malcolm Bright har en gave. Han vet hvordan drapsmenn tenker, og hvordan hjernen deres fungerer. Hvorfor? Jo, hans far var på 90-tallet en notorisk drapsmann, med mer enn 20 liv på samvittigheten. Bright har dermed blitt en av de beste kriminalpsykologene, da drap ligger til familien! Den unike kompetansen bruker Bright til å hjelpe NYPD med å løse mordmysterier og for å forhindre at drap blir begått. 20 episoder. 7,7 på imdb.

 


High Fidelity – premiere 4. juni (C More)
Rob er en stor fan av musikk, popkultur og fem på topp-lister. Hun driver en platebutikk i hjembyen. Serien er basert på Nick Hornbys roman, men hovedpersonen er en kvinne som går sitt kjærlighetsliv etter i sømmene. Robs prøver å rangere de fem mest hjerteskjærende bruddene hun har opplevd fra barndomskjæresten Kevin Bannister til den perfekte matchen, Russell "Mac" McCormack. 10 episoder. 7,6 på imdb.

Mystery Road – sesong 2 – premiere 4. juni (C More)
Australsk dramaserie om etterforskeren Jay Swan og hans kollega Emma James, som må løse en sak der to ungdommer har forsvunnet fra en småby midt ute i ødemarken. En sak – og en by – som viser seg å være langt mer komplisert enn først antatt. Sesong 1 er tilgjengelig og begge sesonger består av 6 episoder. 7,6 på imdb.


Condor – sesong 2 – premiere 9. juni (C More)
Ny sesong av den superpopulære thrillerserien «Condor». Når andre sesong starter, reiser Joe Turner rotløst omkring i Europa, bevisst på å holde en lav profil og unngå unødig risiko. Plutselig blir han oppsøkt av en russisk agent som sier han kan identifisere en muldvarp i CIA i bytte mot beskyttelse. Joe innser motvillig at fortiden har innhentet ham, og at det er på tide å vende tilbake til CIA-kontoret i Virginia. Sesong 2 består av 10 episoder, og det publiseres en episode i uken. 7,8 på imdb.Premierer på norske egenproduksjoner:

Oiii - Min livrett
Først bakte de i «Bakebananas» - nå viser de hva de ellers kan lage på kjøkkenet! Sammen med programleder Lise Marit Syftestad, lager de fire lagene bestående av 10 og 11-åringer nydelige middagsretter til inspirasjon for alle små kokker, i den nye programserien "Min Livrett". 4 episoder tilgjengelig nå.

Blålys – sesong 4 
I «Blålys» følger vi politiet i politidistriktenen Øst og Vest, i en arbeidshverdag der hva som helst kan skje. I denne norske politiserien gir vi et eksklusivt innblikk i hele spekteret av politiets arbeid – fra patruljer på veien i byen og på landet, og helt til topps der avgjørelsene tas; politimesterens kontor.
Serien «Toll» ligger fortsatt tilgjengelig, en serie som har vært veldig populær blant seerne, nå overtar «Blålys» med en ny sesong og tre nye episoder i uken. Tidligere sesonger ligger også tilgjengelig. De to første episodene i sesong 4 ble publisert 8. juni, deretter publiseres to nye epiosder i uken.


Hjerteslag – sesong 2 – premiere 12. juni
Anders og Mio er forelsket og i ferd med å bli foreldre for første gang. Det Mio ikke vet er at Anders har en hemmelighet som kan komme til å ødelegge alt. Sesong 1 ligger tilgjengelig. den nye sesongen består av 12 episoder og blir publisert med 3 nye episoder hver fredag.

 


Quizmester – premiere 24. juni

I TV 2s nye quizprogram kjemper kjendiser på lik linje med quizentusiaster og tilfeldige folk hentet fra gata, der ukens vinner smykkes med tittelen «sommerkveldens quizmester». I «Quizmester» møter vi et stort antall kjente mennesker som skal bryne seg på både quiz, konkurranser og pinlige utfordringer, og seerne kan være med på moroa! Katarina leder quizen i studio, der tre deltakere skal konkurrere mot hverandre. Deltakerne består av en kjendis, en quizentusiast og en tilfeldige person hentet av utegående medprogramleder Erik.


Allsang på Grensen – sesong 14 – sesongstart 25. juni
Kathrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen leder sommerens «Allsang på Grensen» som skal hylle norske artister og norsk musikk gjennom sommeren. Samtidig flyttes arrangementet til toppen av Fredriksten Festning i Halden, hvor sangglade familier blir årets publikum. Premiere torsdag 25. juni kl. 20.00. 8 programmer.


En kveld hos Kloppen – premiere 4. juli
Solveig Kloppen inviterer fine gjester til sommerkvelder i sin egen hage. Syv lørdager gjennom sommeren inviterer hun kjente gjester og seerne hjem til seg. De gode samtalene står fortsatt i sentrum og Kloppen lover varme kvelder.


Huskestue – nye episoder – sesongstart 5. juli
Kristian og Dag Otto er nå klare med en ny sesong med «Huskestue». I denne sesongen skal deltakerne få strammet opp eventuelle slappheter i hjerneregionen ved hjelp av blant annet hissige papegøyer, levende kinaputter, bankeånder, miming med fødemaskin, isbiter i nakken, bleieskift og fiskedask.

Premierer på internasjonale serier:

 

Vikings – sesong 6 – premiere 5. juni
I denne storslåtte serien, inspirert av historiene om vikingenes plyndringer og oppdagelsesreiser, tas vi med på eventyrene til den legendariske vikinghøvdingen Ragnar Lodbrok, hans familie og hans betrodde menn. Liv står på spill, kjærlighet står på spill - alt under gudenes vaktsomme blikk. Sesong 6 – del 1, består av 10 episoder. Den prisbelønte serien har 8,5 på imdb.

 


Love Life – premiere 14. juni (C More)
Denne nye serien «Love Life» er en reise fra den første kjærligheten til den siste – og hvordan menneskene vi møter på veien er med på å forme oss til den personen vi blir – når vi til slutt treffer den rette. Romantisk komiserie om den unge Darby (Anna Kendrick, «Pitch Perfect») en av mange hardtarbeidende New Yorkere som drømmer om å finne ekte kjærlighet. 10 episoder. 2 episoder premieredagen og deretter 1 episode i uken. Serien hadde USA-premiere i slutten av mai, og har 7,1 på imdb.

Pacific Blue – tilbake fra 19. juni
En av de mest populære tv-seriene fra 90-tallet er tilbake. «Pacific Blue» om sykkelpolitiet i Santa Monica i California og deres hverdag – er en de mest etterspurte seriene blant TV 2 Sumo-kundene. Serien består av 5 sesonger og totalt 101 episoder.

Million Dollar Listing Los Angeles – sesong 12 – premiere 17. juni (hayu)
Møt de unge og hotte som klarte å skape en formue som eiendomsmeglere i USAs heteste nabolag!


Ramy – sesong 2 – premiere 19. juni (C More)
Ny sesong med den kritikerroste dramakomedien om Ramy, en ung muslim i New Jersey som strever med å finne en balanse mellom vennskap, religion og dating.
Ramy, sønn av egyptiske innvandrere, er på en åndelig konfliktfylt reise i nabolaget sitt i New Jersey. Han trekkes mellom sitt muslimske samfunn som mener livet er en konstant test, hans venner som synes livet er fullt av uendelige muligheter og en Gud som alltid ser på. 10 episoder. 8,0 på imdb og vant en Golden Globe i januar.


Hightown – premiere 24. juni (C More)
I denne krimdramaserien blir vi minnet på hvor kompliserte og dødelige våre avhengigheter kan være. I «Hightown» følger vi en kvinnes reise til rusfrihet. En spesialagent havner i sentrum av heroinepidemien på Cape Cod etter at hun finner en død kropp i vannet. Hollywood-giganten Jerry Bruckheimer er ansvarlig produsent.  Dramaserie fra Starz på 10 episoder. Serien hadde USA-premiere 17. mai, og ligger foreløpig med en score på 6,8 på imdb.

Being 29 – premiere 26. juni
Dansk nyskapende serie som har blitt en hit blant millenniumsgenerasjonen og alle andre som sliter med voksenlivet. Julie og Jesper er i slutten av tjueårene og ser med skrekk på trettiårene, og alle spørsmålene om livet, kjærligheten og karrieren som følger med. Lever de opp til sine egne forventninger og alle andres? Mange komiske situasjoner og spørsmål dukker opp relatert til usikkerheten om det voksne livet. Serien har fått flere priser og er kritikerrost. Består av 8 episoder. Sesong 2 vil også bli tilgjengelig.

Limboland – premiere 25. juni
Ny, dansk, kritikerrost dramaserie. De tre jentene Freja, Katrine og Nadja er i tjueårene og har alle utfordringer med å finne seg selv og skape sin identitet. En skolereunion fører de gamle vennene sammen igjen - på godt og vondt. Vi blir med når ønsket om å finne ut hvem man er - møter sosiale forventninger og livets opp- og nedturer.

Line of Duty – sesong 4, premiere 1. juli (C More)
Den fjerde sesongen av den prisbelønt krimserie om den fiktive enheten AC-12, som etterforsker korrupsjon i britisk politi. I hver sesong dukker det opp en ny sak som raskt utvikler seg til en nervepirrende katt-og-mus-lek for kriminalinspektørene. I sesong 4 går Kate undercover… Serien har 8,6 på imdb. Alle tidligere sesonger er tilgjengelig.

Supernanny US – sesong 8, premiere 1. juli
Jo Frost er tilbake i en ny sesong hvor hun hjelper familier der foreldrene sliter med barneoppdragelsen. Jo besøker en ny familie i hver episode.

Vida – sesong 3 – premiere 9. juli (C More)
«Vida» er en dramaserie om søstrene Emma og Lyn, to meksikansk-amerikanske søstre med to vidt forskjellige personligheter som lenge har levd helt separate liv. Når moren går bort, gjenforenes søstrene i nabolaget der de vokste opp i Los Angeles. Alt endrer seg når arv og gamle familiehemmeligheter plutselig vender opp ned på alt. Melissa Barrera og Mishel Prada i hovedrollene. En serie som byr på noe litt utenom det vanlige. Tidligere sesonger er tilgjengelig, og den 3. sesongen består av 10 episoder. 7,1 på imdb, og har en rekke priser og nominasjoner.

Bulletproof (sesong 1 og 2) – premiere 17. juli (C More)
Actiondramaserie med Noel Clarke og Ashley Walters i hovedrollene. Politibetjentene Bishop og Pike har totalt forskjell bakgrunn. Pike er en ambisiøs familiemann, sønn av en dekorert politibetjent og er fast bestemt på å følge i sin fars fotspor. Biskop vokste opp hos ulike fosterfamilier og på gata. Nå jobber de som partnere i kampen mot kriminelle gjenger i Øst-London. Sesong 2 får premiere 7. august.

P-Valley – premiere 25 juli (C More)
Dramaserien «P-Valley» fra 2020 om livet rundt en strippeklubb i det beryktede Mississippi-deltaet. Vi ser Brandee Evans, Nicco Annan og Shannon Thornton i hovedrollene. 8 episoder.

The Office US – sesong 1-7  – 1. august (C More)
De sju første sesongene av den kritikerroste og hyllede amerikanske versjonen av Ricky Gervais verk med Steve Carrell i hovedrollen blir tilgjengelig. Serien har 8,9 på imdb.

Mordene i Sandhamn – sesong 7 – premiere 3. august (C More)
Den sjuende sesongen av krimserien og seerfavoritten, basert på Viveca Steens univers, med Alexandra Rapaport i hovedrollen. På den tilsynelatende idylliske skjærgården Sandhamn sliter politienheten med nye dramatiske kriminalsaker på liv og død. De tidligere sesongene er tilgjengelige og sesong 7 består av 8 episoder. Den svenske krimserien har 6,8 på imdb.

The Secrets She Keeps – premiere 3. august (C More)
To kvinner møtes ved en tilfeldighet i en matbutikk i en velstående forstad til Sydney. De har en totalt forskjellig bakgrunn, men har en ting til felles – de har begge hemmeligheter som kan ødelegge livene deres. Sesongen består av 6 episoder, og hadde USA-premiere i april.

Intelligence – premiere 12. august (C More)
CySec er den nyopprettede etterretningsgruppen som hjelper myndighetene og soldatene i kampen om cyberterror – en gruppe med de beste hjernene. Synd at de ikke også inkluderte NSA-analytikeren Jerry... David Schwimmer spiller Jerry som ikke klarer å følge regler eller sosiale protokoller, samtidig som han overvurderer seg selv. Serien består av 6 episoder.

Riviera – sesong 3, høsten 2020 (C More)
I thrillerserien «Riviera» lever den amerikanske kunstkjenneren Georgina et glamorøst jetsettliv på den franske rivieraen. Når ektemannen plutselig blir erklært død i forbindelse med en mystisk båteksplosjon, starter en farlig jakt på sannheten. I rollene ser vi Julia Stiles, Lena Olin og Iwan Rheon ("Game of Thrones"). Tidligere sesonger er tilgjengelig, og sesong 3 består av 10 episoder.

For de som elsker reality vises “Watch What Happens Live with Andy Cohen”. Andy Chohen inviterer kjendiser og realitystjerner fra populære serier som «The Real Housewive» og «Below Deck»  - serier som også vises på TV 2 Sumo. Her publiseres nye episode hver dag fra tirsdag til lørdag. 
 

Med forbehold om endringer.

Ønsker du ytterligere informasjon, bilder eller påsynskopier ta kontakt med nina.engh@tv2.no.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, God kveld Norge, Premier League, utenlandske serier, barne-tv og C More-innhold.

Tel:916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom