FOX Norge

Ny sesong av zombiesuksessen The Walking Dead kommer 8. oktober – se traileren her

Del

Horder av norske fans kan glede seg over at zombiene nå endelig vender tilbake: Mandag 8.oktober er det premiere på sesong ni av The Walking Dead.

Den populære kultserien har slått alle seerrekorder i USA, og i fjor var den klart størst blant seriene som vises på amerikansk kabel-TV.  

Nå er det duket for et nytt kapittel i kampen for overlevelse, og denne gangen er mye annerledes. 

Betydelig tidshopp

Der det i forrige sesong brøt ut full krig, får nå Rick Grimes og gjengen hans en ny og frisk start. Er det håp om å bygge en bedre verden etter alt som har skjedd? 

Sesongen starter med et tidshopp fremover i tid, hvor vi ser de overlevende fra krigen i tilsynelatende fredfulle omgivelser. 

Men å leve sammen i fred, viser seg fort å bli tøffere enn å kjempe sammen i krig. 

Når The Walking Dead nå vender tilbake, er det også med ny sjefsprodusent i stolen - Angela Kang. 

Kang har skrevet over 20 episoder av serien siden 2011, inkludert flere av de mest kritikerroste episodene. 

200 mill. seere

The Walking Dead sesong ni har premiere mandag 8. oktober på FOX. Send oss gjerne en mail dersom du ønsker å omtale eller anmelde serien.

TV-kanalen FOX er det internasjonale hjemmet for The Walking Dead. Sammen med amerikanske AMC ble serien lansert på FOXs kanaler i 2010. Serien returnerer nå til mer enn 200 millioner seere i over 200 land.

Se traileren her - og ta kontakt hvis du ønsker å bruke den på en nettside eller i en artikkel. 

Kontakter

Bilder

Lenker

Om FOX Norge

FOX Norge
FOX Norge
Karenslyst Allé 2
0214 Oslo

http://www.foxtv.no

FOX er verdens største underholdningskanal som når 255 millioner hjem i 127 land utenfor USA. I Norge er FOX tilgjengelig via Altibox, Canal Digital, NextGenTel, Get og RiksTV. Kanalen har introdusert en rekke nye og prisbelønte serier til det norske markedet, som The Walking Dead, American Horror Story, Wayward Pines og Outcast. FOX er tv-kanalen for deg som simpelthen elsker god underholdning, uansett kjønn og alder. Følg oss på Facebook

Følg saker fra FOX Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FOX Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FOX Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom