Oslo City

Ny senterleder på Oslo City: – Flere nyåpninger på gang

Del

Elisabeth Lohk har tatt over som ny senterleder på et av Norges mest kjente kjøpesentre. Årlig er over 11,5 millioner besøkende innom Oslo City, og fremover lover den nye senterlederen flere nyåpninger

Elisabeth Lohk, ny leder Oslo City
Elisabeth Lohk, ny leder Oslo City

− Oslo City har en spesiell posisjon både i hovedstaden og Norge. Min jobb som ny leder blir å bygge videre på dette, og forsterke denne posisjonen som hovedstadens mest urbane og største hub har.  Vi skal fortsette å være Oslo’s hub hvor det er høyt innovativt aktivitetsnivå, et samlingspunkt, men også utvikle våre handels- og serviceopplevelser, sier Elisabeth Lohk, senterleder på Oslo City.

Viktige møteplasser

Med 11,5 millioner årlige besøkende er Oslo City et av Norges mest besøkte kjøpesentre. Samtidig har pandemien vært utfordrende for handelsstanden sentralt i Oslo. Hjemmekontor og koronarestriksjoner har sendt besøkstallene kraftig ned de siste to årene.

 – Pandemien viste virkelig hvor viktig kjøpesentrene er som møteplasser for mennesker også i byen. Selv om antall besøk gikk kraftig ned besøkte de nærmeste lojale kundene senteret. Denne posisjonen skal vi bygge videre på, og vi skal fortsette å skape gode handels- og serviceopplevelser for kundene. Vi har mange nye og spennende butikker på gang, sier Elisabeth Lohk

Blant annet åpner Gina Tricot stor ny butikk i slutten av april. Den siste måneden har også en ny hud og skjønnhetssalong OLIO åpnet, samt Aseco gullsmedbutikk.

- Flere konsepter gjør også nå oppgraderinger som er bra for senteret og kundene våre. Oslo City skal være et foregangssenter med nye og bærkraftige konsepter og aktiviteter, og vi ser at dette blir tatt godt imot. Flere suksessfulle eventer som gjenbruksmarked og samarbeid med blant annet TISE er noe vi skal bygge videre på, sier Lohk

Våre dyktigste senterledere

Elisabeth Lohk kommer fra stillingen som senterleder på Gulskogen i Drammen. Motsatt vei går Laila Sønstevold. Hun tar over som ny leder for Gulskogen etter å ha vært senterleder på Oslo City.

– Elisabeth og Laila er to av våre aller dyktigste senterledere. De har begge vært hos oss i mange år, og er svært respekterte og erfarne ledere. Ofte er det hensiktsmessig med rotasjon og litt nye utfordringer i slike lederstillinger. Derfor bytter de nå plass, sier Ketil Wold, operativ leder for Steen & Strøm som eier Oslo City og Gulskogen.

Oslo City er et av Norges mest besøkte kjøpesentre med 11,5 millioner besøkende årlig. Senteret omfatter i dag 85 butikker og spisesteder, og er arbeidsplass for over 1000 personer. Kjøpesenteret er eid av Steen & Strøm.

 Steen & Strøm er en offensiv eier og kommersiell driver av ledende kjøpesentre i attraktive handelsområder i Danmark, Norge og Sverige. Steen & Strøm eies av det nederlandske pensjonsfondet APG og den franske kjøpesentergruppen Klépierre. Steen & Strøm er et fullintegrert selskap i Klépierre, en av Europas ledende kjøpesenteraktører.

For ytterligere informasjon kontakt:

Elisabeth Lohk, senterleder Oslo City. Mobil 48197201

Bilder

Elisabeth Lohk, ny leder Oslo City
Elisabeth Lohk, ny leder Oslo City
Last ned bilde

Om Oslo City

Oslo City
Oslo City
Stenersgaten 1
0050 Oslo

https://oslo-city.steenstrom.no/

Følg pressemeldinger fra Oslo City

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Oslo City på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.