PSA Norge

Ny seier til Østberg i Rally Sweden

Del

Mads Østberg og Torstein Eriksen sikret sin andre VM-seier på rad i WRC2 under Rally Sweden denne helgen. Dermed har de og deres nye Citroën C3 R5 vunnet de to første løpene og sikret seg en klar ledelse i VM.

Arrangørene av Rally Sweden, som har etapper både i Norge og Sverige, var under tøft press på grunn av lite snø og is. Takket være hardt arbeid fra alle involverte, klarte man likevel å gjennomføre et rally som til slutt endte med rett under 15 mil med fartsetapper.

Årets Rally Sweden var det 14. for Mads Østberg, og han fikk bruk for all den erfaringen han har opparbeidet seg, for etappene bød på svært varierende forhold.

- Dette var ikke et typisk Rally Sweden, på slutten var det mest grus og svært lite snø. Vi klarte likevel å tilpasse oss til forholdene og levere en god helg. Jeg visste at det ville bli et tøft rally med mange gode skandinaviske førere til start, men vi klarte å ta ledelsen i WRC2 og holde den helt til slutt, sier Mads Østberg.

Han sier også at bilen fungerer bedre sammenlignet med fjoråret, noe som gir god grunn til optimisme.
- Nå skal vi utnytte den lange pausen frem til Rally Portugal så godt som mulig, og fortsette å jobbe hardt for å gjøre C3 R5 enda raskere slik at vi kan holde trøkket, sier Østberg.

Med seieren i Rally Monte Carlo, har Østberg nå 50 poeng, og en ledelse på 20 poeng ned til nestemann på listen. Nå er neste løp for Mads og Torstein Rally Portugal 21. til 24. mai.

WRC2 FØRERMESTERSKAPET:

1.   Mads Østberg / T. Eriksen    50 pts

2.   Fourmaux / Jamoul               30 pts

3.   Gryazin / Fedorov                  23 pts

4.   Yates / Morgan                      22 pts

5.   Veiby / Andersson                 18 pts

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom