Haut Nordic

Ny salgsdirektør Miklagard

Del

Øyvind Abelvik er ansatt som ny salgsdirektør på Miklagard, Haut Nordic sitt nye og unike hotell ved Gardermoen.

Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. Foto: Haut Nordic
Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. Foto: Haut Nordic

Høsten 2020 åpner Miklagard dørene. Hotellet ligger 9 minutter unna OSL Gardermoen og kommer til å skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen. Én ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i Stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så kjennetegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene.

Haut Nordic er et konsern i vekst som i dag drifter hoteller og restauranter i Kongsberg og Gjøvik. I den senere tid har selskapet etablert seg i Facility Management bransjen gjennom Haut Nordic Facility Services AS, samt lansert sitt samarbeid med Aker/FB Eiendom.

-Vi er svært tilfreds med å få Øyvind Abelvik på plass slik at vi nå kan komme i gang med pre-bookinger på vår nye storsatsning Miklagard hotell sier kommersiell direktør Kenneth Jensen. - Øyvind har lang erfaring og unik kompetanse i regionen og denne ansettelsen markerer startskuddet for Miklagard.

Øyvind Abelvik har 17 års erfaring innen salgsvirksomhet. De siste 5 årene har han vært salgssjef på Quality Airport Hotel Gardermoen med svært gode resultater.

“Vi er overbevist om at Øyvind er rett mann for oss og er veldig glad for å ha fått han på laget.”

— KENNETH JENSEN, KOMMERSIELL DIREKTØR/CCO

- Jeg er ydmyk og i ekstase over å ha fått denne muligheten til å lede salgsteamet på Miklagard. Dette blir et helt unikt hotell, på Norges flotteste golfbane og nærme Oslo Lufthavn. Haut Nordic AS er i kjempevekst og har svært mange dyktige mennesker i sin organisasjon. Jeg ser frem til å dra nytte av kunnskapen og erfaringene disse innehar.


Fakta om Miklagard hotell
Kostnadsramme: 500 millioner kroner.
Antall rom: 300
Spa-anlegg inne og ute
Moderne kurs- og konferanse-fasiliteter (inkl. konferansesal for 800 personer)
Umiddelbar nærhet til Miklagard Golf
Inn- og utendørs parkeringsanlegg

For ytterligere informasjon, kontakt:

Sondre Prestegard
CEO og eier Haut Nordic AS
E-post: sondre.prestegard@choice.no
Tlf:  +47 977 44 066

Kenneth Jensen
Kommersiell direktør/CCO
Epost: kenneth.jensen@hautnordic.no
Telefon: + 47 917 14 604

Bilder

Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. Foto: Haut Nordic
Øyvind Abelvik, Salgsdirektør, Miklagard Resort. Foto: Haut Nordic
Last ned bilde

Om Haut Nordic

Haut Nordic
Haut Nordic
Oksenøyveien 8 - 10
1366 Lysaker

+ 47 977 44 006https://www.hautnordic.no

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag 3 hotell og flere restauranter. Vi jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter. Vår største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Haut Nordic er et offensivt, nyskapende og annerledes hotell- og restaurantkonsern. Hos oss er kreativitet den viktigste egenskapen.

“Vi skaper og bygger produkter etter hva gjestene liker og vi liker. Derfor er konsernet i konstant endring. Vi har bygget marked og skapt lønnsomhet der ingen andre har klart det før oss.

Haut Nordic As skal fortsette veksten gjennom kreativitet, flat struktur, gjennomføringskraft og gjennom hotell- og restaurantnæringens beste medarbeidere.

Vil du være med på reisen er det bare å ringe.”

Følg saker fra Haut Nordic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Haut Nordic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Haut Nordic