NRK

Ny regionredaktør i NRK Midt

Del

Eivind Undrum Jacobsen er ansatt som ny regionredaktør i region Midt.

Eivind Undrum Jacobsen. Foto:Kai Jæger Kristoffersen / NRK
Eivind Undrum Jacobsen. Foto:Kai Jæger Kristoffersen / NRK

Eivind Undrum Jacobsen er ansatt som ny regionredaktør i Midt. Undrum Jacobsen er i dag distriktsredaktør i NRK Nordland og har jobbet i NRK siden 2007.

Undrum Jacobsen er klar for nye oppgaver. 

— Jeg er glad for tilliten og gleder meg til å jobbe med alle de flotte folkene i region Midt. Sammen skal vi levere innhold som publikum velger, sier han. 

Direktør i Distriktsdivisjonen, Marius Lillelien, er fornøyd med nyansettelsen. 

— Vi har hatt som mål å finne en ny redaktør som er en lagspiller, strategisk sterk, utviklingsorientert og som har vist evne til å løse samfunnsoppdraget på digitale plattformer. Eivind er alt dette, sier Lillelien.

Undrum Jacobsen har tidligere fungert som regionredaktør i Nord, en oppgave han har løst på en glimrende måte, i følge Lillelien.

— I hans tid som DK-redaktør har NRK Nordland blitt et ledende miljø når det gjelder å teste nye måter å løse oppdraget på for å nå enda bedre ut til publikum, sier Lillelien. 

Undrum Jacobsen vil starte i jobben 4. januar, og fortsetter som distriktsredaktør i Nordland fram til det.

Kontakter

Direktør i Distriktsdivisjonen, Marius Lillelien: Marius.lillelien@nrk.no
Distriktsredaktør Eivind Undrum Jacobsen: Eivind.undrum.jacobsen@nrk.no

Bilder

Eivind Undrum Jacobsen. Foto:Kai Jæger Kristoffersen / NRK
Eivind Undrum Jacobsen. Foto:Kai Jæger Kristoffersen / NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom