Amedia

Ny redaktør i Lofot-Tidende

Del

Styret i Lofot-Tidende har i dag ansatt Kent Roar Nybø (31) som ny ansvarlig redaktør og daglig leder.

Nybø er fra Sola og har lang erfaring fra lokalpressen. Det siste året har han jobbet som journalist i Svalbardposten, og før det har han vært i Fanaposten i ulike roller. 

- Med Kent Roar får vi en redaktør som har hjertet sitt i lokalpressen og som vil bidra sterkt til å utvikle Lofot-Tidende videre i den gode stimen vi er i, sier styreleder Marit Skog i Lofot-Tidende. 

I tillegg til sin erfaring fra Svalbardposten og Fanaposten har Nybø jobbet både i TV2, Solabladet, Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis. Han har journalistutdanning fra Universitetet i Stavanger. 

- Jeg gleder meg veldig til å flytte til Lofoten og være med på å videreutvikle Lofot-Tidende sammen med mine nye kolleger. Vi skal være gode på nyheter og gode digitalt, tett på folk og fortsatt lage en lokalavis som engasjerer innbyggerne i Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Jeg ser også frem til å bli en del av et offensivt Amedia, som har vist stor vilje til å satse på unge og ambisiøse ledere, sier 31-åringen. 

- Lofot-Tidende har det siste året hatt en positiv utvikling med økning i antall abonnenter, i et mediemarked preget av tøff konkurranse. Veksten er et resultat av at flere blir digitale abonnenter, og at vi har blitt enda bedre i vår dekning av nyheter og andre viktige saker i vårt område. 

- Lofot-Tidende er og skal være en viktig lokalavis for regionen og for Amedia. Vi er trygg på at Kent Roar er rett mann til å utvikle Lofot-Tidende videre, til beste for leserne og regionen, sier Marit Skog.

Nybø tar over for Erik Magnus Samland, som har hatt jobben som ansvarlig redaktør siden september 2018. 

Den nye ansvarlige redaktøren og daglige lederen tiltrer 14. januar.

Kontakter

Marit Skog, tlf 958 22 110

Kent Roar Nybø, tlf 452 36 863

Bilder

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom