Amedia

Ny redaktør ansatt i Østlands-Posten

Del

Eirik Haugen (50) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlands-Posten i Larvik. Han kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i Varden, der han har vært siden 2015.

Ansvarlig redaktør Eirik Haugen, Østlands-Posten.
Ansvarlig redaktør Eirik Haugen, Østlands-Posten.

Eirik Haugen har bred erfaring fra lokale medier i Vestfold og Telemark, og har hatt ulike lederoppgaver i både Telemarksavisa og Varden. Han har også bakgrunn fra flere lokalkontorer i NRK, NRK Dagsnytt og VGTV. 

– Jeg er utrolig glad for å få denne tilliten og gleder meg veldig til å jobbe sammen med nye og dyktige kolleger. Østlands-Posten er en solid avis med lange tradisjoner. Det skal vi ta godt vare på, samtidig som vi skal utvikle oss videre, sier Eirik Haugen. 

Han etterfølger Terje Svendsen, som i august varslet at han ønsket å gå av med pensjon etter nesten 40 år i Østlands-Posten. 

Østlands-Posten har 12.000 abonnenter og 29.400 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. 40 prosent av avisas abonnenter er heldigitale. 

- Med ansettelsen av Eirik har vi fått en erfaren og allsidig redaktør i Østlands-Posten. Det er jeg svært fornøyd med. Han har en bakgrunn som gjør at jeg er trygg på at vi nå har ansatt en leder som kan tilføre både inspirasjon og kompetanse i arbeidet med å videreføre den positive utviklingen i avisa på en god måte. At han kommer fra en mediebedrift i nærheten og dermed er godt kjent med lokale forhold i Larvik-distriktet, gjør at han raskt vil kunne fylle redaktørrollen på en god måte, sier Østlands-Postens styreleder Øyvind Bladt Hagen.

Kontakter

Ansvarlig redaktør Eirik Haugen, Østlands-Posten, tlf 951 11 410

Styreleder Øyvind Bladt Hagen, tlf 951 93 900

Bilder

Ansvarlig redaktør Eirik Haugen, Østlands-Posten.
Ansvarlig redaktør Eirik Haugen, Østlands-Posten.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom