Amedia

Ny redaktør ansatt i Dalane Tidende

Del

Alise Lea Tiller (29) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende i Egersund. Hun etterfølger Gunnar Kvassheim som går av med pensjon.

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende, Alise Lea Tiller.
Ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende, Alise Lea Tiller.

Alise Lea Tiller har en allsidig bakgrunn og kommer nå fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Bate Boligbyggelag i Stavanger der hun har vært ansatt de to siste årene. Hun har fire års erfaring som journalist i Stavanger Aftenblad og har vært administrasjonsleder ved debatt- og litteraturhuset KÅKÅ Kverulantkatedralen i Stavanger. Hun har også drevet eget dokumentarfilmselskap i fire år. Av utdannelse har hun en bachelorgrad i journalistikk og mastergrad i dokumentarfilmproduksjon. Alise Lea Tiller er den første kvinnelige redaktøren i Dalane Tidende, som ble stiftet i 1885. 

- Jeg er svært takknemlig og glad for å få denne muligheten. Dalane Tidende leverer god lokaljournalistikk for et stort geografisk område. Sammen skal vi fortsette det viktige arbeidet for å ivareta lokaldemokratiet, ytringsfriheten og samfunnsoppdraget. Vi skal også videreutvikle oss, særlig når det gjelder å være synlig på digitale plattformer. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver sammen med kunnskapsrike kolleger i Dalane Tidende, sier påtroppende redaktør Alise Lea Tiller. 

Dalane Tidende ble for et år siden kjøpt av Amedia og dekker kommunene Eigersund, Bjerkreim, Sokndal og Lund. Avisa har 7.200 abonnenter og 15.000 lesere ifølge den siste målingen til Mediebedriftenes Landsforening. Sammen med den løpende oppdaterte nettutgaven, kommer avisa ut tre dager i uka på papir.

– Jeg er svært tilfreds med å ha fått på plass en inkluderende, iderik og nysgjerrig redaktør med solid kunnskap om det digitale taktskiftet mediehuset står foran, sier styreleder i Dalane Tidende, Ole Morten Ona Ringdal. 

Den nye redaktøren i Dalane Tidende begynner i jobben 1. april 2020, og regner med å flytte fra Klepp til Egersund i løpet av året.

Bilder

Ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende, Alise Lea Tiller.
Ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende, Alise Lea Tiller.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom