Power

Ny POWER-butikk satt rekord i Ålesund

Del
- Det har vært enorm pågang av kunder, forteller varehussjef Jan Stage.
Varehussjef Jan Stage forteller om lange køer og rekordmange kunder under åpningsdagen.
Varehussjef Jan Stage forteller om lange køer og rekordmange kunder under åpningsdagen.

Mellom 200 og 300 kunder hadde stilt seg i kø før klokken 7 torsdag morgen da POWER åpnet dørene til Møre og Romsdals største elektronikkbutikk.

- Det var enorm pågang, og det dukket opp langt flere enn vi hadde forventet så tidlig om morgenen, forteller varehussjef Jan Stage, som stod klar med både varmetelt og pledd til morgenfuglene.

- Det kom så mange at vi rett og slett ikke hadde plass til alle i varmeteltet, men vi sørget for at de holdt varmen med både show og kaffe, sier han.

Satt rekord for regionen

Totalt anslår Stage at 3600 kunder tok turen innom den nye gigantbutikken i løpet av åpningsdagen. POWER hadde regnet med omsetningsrekord på forhånd, men estimatene ble slått allerede før lunsjtider.

- Det er ikke hver dag vi selger elektronikk for flere millioner kroner. Det er rett og slett helt ellevilt og utrolig gøy. Vi har nok truffet rett med tilbudene våre, mener han.

Han forteller at det spesielt var åpningstilbudene som ble revet vekk, med gamingutstyr, TV-er og kaffemaskiner som de store vinnerne.

- Jeg tror nok aldri jeg har solgt så mange Moccamastere på en dag før! Åpningstilbudene våre er alltid populære, men vi hadde ikke ventet så stor pågang. Kanskje er det mange som har ventet på noen ekstra gode tilbud. Det kommer jo godt med i denne tiden der alt annet stiger i pris, sier Stage.

Åpnet butikken på TikTok

Mens flere titalls innflydde POWER-ansatte serverte pølser og frokost til kundene under åpningsshowet, ble åpningen også sendt live på TikTok gjennom et tre timer langt liveshow.

- Det er første gang vi tester dette, og det var mange tusen som fulgte med gjennom morgentimene. Det er jo en spennende måte å nå ut til den yngre målgruppen på, og det var mange som kom innom som hadde fulgt oss på TikTok i løpet av dagen, forteller varehussjefen.

Selv om selve åpningsdagen er unnagjort, fortsetter åpningsfesten gjennom helgen.

- Vi gleder oss til å ta imot enda flere kunder i den flotte, nye butikken vår.

Kontakter

Bilder

Varehussjef Jan Stage forteller om lange køer og rekordmange kunder under åpningsdagen.
Varehussjef Jan Stage forteller om lange køer og rekordmange kunder under åpningsdagen.
Last ned bilde
Flere varmetelt var satt opp til kundene under åpningsdagen.
Flere varmetelt var satt opp til kundene under åpningsdagen.
Last ned bilde
Kunde Astrid var godt fornøyd med ny TV til barna sine.
Kunde Astrid var godt fornøyd med ny TV til barna sine.
Last ned bilde

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Power

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Power på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Power

POWER og Allente utvider partnerskap med strømmeløsning for bedriftskunder16.3.2023 09:42:35 CET | Pressemelding

Det nordiske elektronikkselskapet POWER og den nordiske tv-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av tv-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor POWER vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien Business to Business.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom