Avinor

Ny Point kiosk åpnet på Bodø lufthavn

Del

Ombyggingen på Bodø lufthavn pågår for fullt og tirsdag åpnet Select Service Partner en ny, flott kiosk for avreisende passasjerer.

- Beliggenheten til den nye kiosken åpner opp avgangshallen på en ny måte. I den nye kiosken får de reisende bedre oversikt og større bredde i tilbudet. Vi er glade for at det første nye konseptet nå er åpnet, og at lufthavna har fått en flott, ny kiosk i avgangshallen, sier Marthe Andersen, sjef for forretningsutvikling, Avinor Bodø lufthavn. 

Også den nye driveren av kiosk- og serveringsstedene på Bodø lufthavn er fornøyde med åpningen:

- Det er en glede for SSP å være tilbake på Bodø lufthavn, vi er stolte av å nå vår første milepæl. Vi ønsker alle velkommen hit og gleder oss til å få bygget ferdig og åpne Point ankomst, Negroni og Hunter bar også, sier driftssjef i SSP i Bodø, Anita Berthinussen.

Neste nye konsept åpner 15.10, da åpner ny Point kiosk i sentralhallen ved ankomst.

Kontaktperson:

Marthe Andersen, sjef for forretningsutvikling, Avinor Bodø lufthavn.

marthe.andersen@avinor.no
Tlf: 911 03 484

Kontakter

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Besøk presserommene til våre flyplasser:

Oslo lufthavn  |  Følg

Bergen lufthavn Flesland  |  Følg

- Avinors offentlige journal