Avinor

Ny parkeringsoperatør ved Bergen lufthavn Flesland fra 1. juni

Del

Bergensfirmaet Sesam parkering overtar driften av parkeringsanlegget på Flesland. Vi anbefaler våre besøkende å oppdatere sine betalingskanaler. Etter en anbudsprosess i fjor høst inngikk Avinor avtale med Sesam Parkering om å drive parkeringsvirksomheten ved lufthavnene i Trondheim, Bergen og Stavanger. Selskapet får ansvaret for blant annet salg- og markedsføring, parkeringsteknikk og driftssentral. -Med automatisk skiltgjenkjenning er det enkelt å parkere hos oss. Når vi nå skifter

Foto: Avinor
Foto: Avinor

-Med automatisk skiltgjenkjenning er det enkelt å parkere hos oss. Når vi nå skifter parkeringsoperatør er det ekstra gledelig at det er en lokal aktør som overtar, uttaler lufthavndirektør Aslak Sverdrup ved Bergen lufthavn Flesland.

Slik gjør du
Anbefalt betalingsmåte er mobiltelefon.  Da unngår du kø ved automaten og kan ordne med betalingen når det passer. Du kan betale inntil 48 timer etter utkjøring på nettsiden http://sesam-sesam.com/nb/hjem/. 

Ved å registrere profil kan du også aktivere automatisk trekk, slik at betalingen går sømløst, men betaling kan også gjøres uten brukerprofil. Du kan også benytte betalingsautomaten på stedet. 

Dersom ingen av disse løsningene brukes- sendes en faktura, det påløper da et fakturagebyr.

Du kan også forhåndsbestiller parkering på Avinors hjemmesider. Systemet benytter ditt bilskilt som "innkjøringsbillett" og gjenkjenner at du har bestilt og betalt for parkeringen din.

Man kan laste ned appen og registrere brukerprofil hos Sesam parkering allerede i dag, men endringen trer i kraft midnatt 1. juni. 

Spørsmål knyttet til betaling og fakturering rettes til Sesam parkering, kontaktdetaljer og mer informasjon om betalingen finnes på http://www.sesamparkering.no/faq.html

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo Lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Kontakter

Gurli Høeg UlverudKommunikasjonssjef - Avinor konsern

ghu@avinor.no

Bilder

Foto: Avinor
Foto: Avinor
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Besøk presserommene til våre flyplasser:

Oslo lufthavn  |  Følg

Bergen lufthavn Flesland  |  Følg

- Avinors offentlige journal

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom