TV 2

Ny organisasjonsdirektør i TV 2

Del

Lene Eltvik Vindfeld blir ny organisasjonsdirektør i TV 2. Hun tar over etter Sarah C. J. Willand som blir administrerende direktør i Cappelen Damm. Vindfeld starter i jobben i første halvdel av 2023.

FOTO: SBANKEN
FOTO: SBANKEN

Lene Eltvik Vindfeld går inn i TV 2s toppledelse i stillingen som organisasjonsdirektør fra neste år. Hun får arbeidssted i Bergen. Vindfeld har erfaring fra blant annet Schibsted og SBanken.

— Jeg er virkelig glad for å få Lene med på laget, fordi hun er en av de sterkeste fagpersonene jeg har møtt på dette feltet. I tillegg har hun i mange år har jobbet tett på redaksjonelle miljøer, som gjør at hun har stor forståelse for oppdraget vi forvalter, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. 

Vindfeld overtar etter Sarah C. J. Willand som er ansatt som ny administrerende direktør i Norges største forlag, Cappelen Damm. Vindfeld kommer fra jobben som leder for organisasjon, lederskap og kultur i SBanken.

— Jeg er virkelig glad for muligheten til å være med å levere på TV 2s viktige og inspirerende samfunnsoppdrag, sammen med dyktige medarbeidere her i Bergen, i Oslo og i landet for øvrig. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle en svært kompetent organisasjon, og bli kjent med de flinke folkene i TV 2. Det kjennes også fint å vende tilbake til en bransje som er enda viktigere i dag enn da jeg forlot den, sier påtroppende organisasjonsdirektør, Lene Eltvik Vindfeld.

I tillegg til jobben i SBanken har TV 2s nye organisasjonsdirektør erfaring fra Schibsted Norge, Bergens Tidende, og PWC. Vindfeld starter i løpet av første halvdel 2023. Silje Glette er konstituert organisasjonsdirektør.

Kontakter

Tor-Martin TorbergsenKommunikasjonssjef

For spørsmål om mediehuset TV 2, våre datterselskaper, allmennkringkasting, internkommunikasjon og myndighetskontakt.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 454 69 806tor-martin.torbergsen@tv2.no

Bilder

FOTO: SBANKEN
FOTO: SBANKEN
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom