Universal Music Norge

Ny musikk fra Torine, The Chemical Brothers, Sonny Alven, CHVRCHES og Lil Yachty samt ukens podtips!

Del

  

Torine inviterer deg inn i sitt musikalske univers!

  

El Papi slipper ny versjon av fjorårets suksess: “Sykepleierinnen Remix"

  

Sonny Alven med “You & I (feat. Vikki Gilmore)”

  

The Chemical Brothers er tilbake med den nye låten “The Darkness That You Fear”, som er første nye musikk siden No Geography fra 2019. “The Darkness That You Fear” er bygget på to distinkte vokalsampler og er en tøff virvel av psykedelisk lyd, man kan nesten si at sangen er den soniske versjonen av “lyset i enden av tunnelen” - et rush av håp og en pekepinn mot en lysere og mer åpen fremtid.

  

CHVRCHES, trioen fra Glasgow, er tilbake med første ny musikk siden deres tredje album Love Is Dead fra 2018. “He Said She Said” ble, på grunn av pandemien, skrevet på hver sin side av Atlanterhavet med Lauren Mayberry og Martin Doherty i LA og Iain Cook i Glasgow. Video er også ute, se den HER.

  

I dag slapp rapperen Lil Yachty den etterlengtede mixtape Michigan Boy Boat. Mixtapen er en hyllest til staten hvor flere nye rappere er med på å gjøre store endringer innen moderne hip-hop. Den 23 år gamle rapperen har på mixtapen fått med seg Swae Lee, Baby Smoove, Rmc Mike og Babyface Raye for å nevne noen. Nylig ble også en BTS video, som ble filmet i Michigan, sluppet.

  

The Weeknd har fått med seg Ariana Grande på en ny versjon av hiten “Save Your Tears”, som for øyeblikket ligger på 10. plass på den norske Topplista. Duoen har samarbeidet to ganger tidligere; på “off the table” fra Grandes nyeste album og på “Love Me Harder” fra 2014.

  

I en alder av 80 år er Tom Jones klar med sitt nye album Surrounded By Time, co-produsert av Ethan Johns og Mark Woodward. Det nye albumet gjenspeiler musikken som personlig har påvirket Jones gjennom en lang, uforutsigbar, men unektelig imponerende karriere som har strukket seg gjennom flere tiår med opp- og nedturer.

  

Hitmakerne i Cir.Cuz inviterer til rom, fest og allsang. I dag ga de ut en nyskrevet norsk versjon av årets viralsensasjon “Wellerman” av Nathan Evans.

  

Jada er ute med “I’m Back”. Låten følger opp “On Me” og radiosuksessen “Nudes” som var #1 i åtte uker på dansk radio. På denne nye singelen synger Jada åpent om følelser som de fleste kan relatere til: følelsen av å tvile på seg selv. Det dominerende tema i sangen er imidlertid å stole på seg selv, å være tro mot hvem du er og ikke bry deg om hva andre mennesker kan tenke. Eller som Jada synger: “Take it or leave it, I’m Back”.

  

Skranglepop-bandet BEIST fra Trøndelag har holdt koken i den norske virallisten med den morsomme singelen “Rævsprekken”. Nå følger de opp med den like fengende “Bomtur”.

  

Reggaetonkongen Daddy Yankee er i dag ute med “EL PONY”. Se muskkvideo HER. Dette er Daddy Yankees andre låtsslipp for året etter at han slapp låta “PROBLEMA” i februar.

  

Popkometen Jessia har fått med seg stjerna Bebe Rexha på en ny versjon av gjennombruddslåta “I’m Not Pretty”. Canadiske Jessia har tidligere hatt suksess som låtskriver og debuterte som artist i fjor.

  

I den personlige låta “kamikaze” skildrer popartisten Teddy hvordan det siste året har føltes, og synger om en følelse mange, om ikke alle unge (og gamle) vil kjenne seg igjen.

  

Ukens Podtips:

Denne uken er det en etterlengtet gjest som er i studio, nemlig Palme! Det blir prat om musikk, drømme-samarbeid og klesstil før og nå i Kongen over alle podder. 

Hos Tio & Tullerusken skinner solen på Skraphaugen i dag, men Tio sitter for seg selv og er slettes ikke glad. Selv om det ikke alltid er så lett å snakke om følelser man har inne i seg, prøver Tullerusken å muntre Tio opp. 

Når Corona kommer i peaket av karrieren. Odin Kalvø har lenge vært en av Norges aller beste turnere. Han representert Norge i mesterskap over hele verden, og vært landslagskaptein i flere år. Nå har han lagt opp og er klar for nye utfordringer. Hør hans historie i Bak Gullmedaljen

Popstalgi er dagen her for alle som har ønsket seg en hel episode dedikert til Robbie Williams! Andreas Haukland, kjent fra boybandet Suite 16, er superfan og kan så mye om denne ikoniske artisten så her blir det MYE fun-facts om hele hans karriere. Robbie har holdt på i over 30 år så bare en liten advarsel, det blir information overload... 

*Alle podcastene produseres av Universal Music.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Dagny, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Emelie Hollow, Admiral P, OneRepublic, Conan Gray, musikkvideo fra Tix samt ukens Podtips!7.5.2021 10:24:12 CEST | Pressemelding

Andre kapittel av Emelie Hollows debutalbum er her! TIX slipper musikkvideoen til “Fallen Angel” Imagine Dragons er ute med musikkvideoen til låten "Cutthroat" med Olivia Munn i hovedrollen! Videoen er regissert av Matt Eastin og har også med skuespilleren Adrian Martinez. Låten "Cutthroat" ble utgitt 12. mars og er produsert av Rick Rubin. Videoen kan du se HER. Den legendariske Admiral P er endelig tilbake med mer musikk. I dag slapp han den dancehall-inspirerte låten “Kaos”, produsert av Vegard Hurum og skrevet sammen med Kristin Marie. Ray BLK, som er en av de mest ekte, utfordrende og viktigste stemmene i musikkbransjen, er ute med “Dark Skinned”. Hun forteller kort om inspirasjonen til sangen: “This song to me is a celebration of being Dark Skinned. The conversation around race often feels heavy and negative, but I love my blackness and it is a privilege to be black”. Ray har brukt nedstengingen på å skrive og spille inn sitt etterlengtede album, som lover å være en av årets kult

Andre kapittel av Emelie Hollows debutalbum er her!7.5.2021 08:36:26 CEST | Pressemelding

I dag slipper den talentfulle artisten og låtskriveren Emelie Hollow «Half the Story (Chapter Two)», andre kapittel av sitt kommende debutalbum «Half the Story». Kapittelet består av de vakre, tidligere utgitte låtene “Feel” og “Trust You”, samt de nyeste sporene “Mad Love” og “Healed”. Hør «Half the Story (Chapter Two)» HER! Albumet er delt opp i tre forskjellige kapitler og kommer ut i sin helhet 27. august. I januar kom det første kapittelet «Half The Story (Chapter One)», som inkluderte den gull-sertifiserte «Break it Right» med to ganger Spellemannsprisvinner Ruben, «Don’t Leave Me Now» og radiosinglen «Monster». Dette kapittelet «Half the Story (Chapter Two)» representerer den mørkere, sintere delen av albumet, men er også den delen som Emelie har fått lekt mest med. Hun har virkelig dyrket frem den melankolske siden av seg selv og lagt igjen mange tanker og følelser i musikken. «Trust You», som var første låt ut fra kapittelet handler om den tiden etter et brudd hvor den verste

TIX slipper musikkvideoen til «Fallen Angel»4.5.2021 12:00:00 CEST | Pressemelding

Musikkvideoen til «Fallen Angel» forteller historien til TIX fra barndommen frem til artisten han er i dag. «Det å vokse opp med noe som gjør deg litt annerledes kan være utfordrende. Da vi skulle lage videoen til Fallen Angel var det denne historien jeg ønsket å presentere, med erfaringer fra min egen oppvekst, til inspirasjon for barn og unge der ute som kjenner seg igjen. Jeg vokste selv opp med Tourettes syndrom, og jeg ble kalt «Tics» på grunn av mine ufrivillige lyder og rykninger i ansiktet. Jeg valgte etter hvert å omfavne dette kallenavnet, og karakteren TIX ble født. Nå som en stor andel av befolkningen kjenner meg som den jeg har vokst opp til å bli, tenker jeg at det er viktig å få frem bakgrunnshistorien min og vise at det alltid er lys i enden av tunnelen – selv andunger kan bli til svaner.» - Andreas Haukeland Store deler av videoen er spilt inn på Nordpolen skole, og har med seg brødrene Even og Martin Gjuvsland som spiller TIX som barn, samt Milla Skotnes og Milla Tømm

Ny musikk fra Billie Eilish, Kings of Convenience, Julia Michaels, Hagle og Olivia Rodrigo samt podtips!30.4.2021 09:49:57 CEST | Pressemelding

Billie Eilish annonserer album og slipper splitter ny singel: “Your Power”! Bergensduo tilbake med ny musikk etter 12 år! Kevin Boine vil “Bara vara med dig” i sin nye singel Julia Michaels er ute med sitt debutalbum Not In Chronological Order. Albumet gir et 360-graders perspektiv på den kritikerroste låtskriveren og viser alle følelsesmessige og åndelige aspekter av hennes liv. Not In Chronological Order er produsert av The Monsters & Strangerz (Maroon 5, Halsey, Rihanna, Kanye West, Big Sean). Den norske pop soul-artisten Lukas Claude har høstet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse, og en av hans tidligere singler var i rotasjon hos NRK P3 i hele 27 uker på rad. Nå slipper han den emosjonelle og vakre singelen “Eyes Closed”. Moby slipper låten “Natural Blues” med gjesteartister Gregory Porter og Amythyst Kiah. Dette er den tredje låten fra det kommende albumet Reprise som slippes 28. mai på Deutsche Grammophon. “Natural Blues” ble opprinnelig gitt ut på Mobys store gjennombr

Kevin Boine vil “Bara vara med dig”i sin nye singel30.4.2021 09:25:02 CEST | Pressemelding

Etter at Kevin Boine har blitt omfavnet av svenske raggare slipper han en hyllest til fansen, festperlen “Bara vara med dig”. Låta forteller hvordan den svenske kjernen har tatt imot Boine sin musikk, og hvordan han stiller seg til dette. Raggen stammer opprinnelig fra Sverige, som gjør Boine ekstra nysgjerrig og gira for å være en del av miljøet, der en stor del av fanbasen hans er. «Bara vara med dig» er Kevin Boine’s svar til miljøet og fansen, der han viser tillit og lojalitet. Låta er laget for fest og moro. Det er ikke farlig å synge på svensk, når den norske fansen tar så godt imot mine idéer og låter, forteller Boine og legger til at han gjør alt for at dansefoten skal klikke! Sangen er andre ut i en rekke av mange låter som omfavner raggen, hvorav den første låta “Jag är taggad” plasserte seg komfortabelt på Spotify topp 100. Dette er bare begynnelsen på mye moro! Med over 100 millioner streams bak seg har Kevin Boine i det skjulte vokst til å bli en av Nordens største norsksp

Bergensduo tilbake med ny musikk etter 12 år!30.4.2021 08:57:22 CEST | Pressemelding

Det er 12 år siden vi sist hørte noe fra Kings of Convenience, men i dag er de tilbake med låten "Rocky Trail". Låten blir å finne på det nye albumet Peace or Love som slippes 18. juni. Med "Rocky Trail" er det klassiske Kings of Convenience-soundet tilbake og viser at Erlend og Eirik ikke har mistet noe av sin dyktighet eller emosjonelle veltalenhet siden de sist spilte sammen. "Nok en klassisk Eirik-komposisjon hvor oppbyggingen vers-kor-vers fullstending er ignorert. Det er popmusikk, men ikke slik vi kjenner det", forteller Erlend om den nye låten. Peace or Love er lyden av to gamle venner som utforsker en ny fase i livet sammen og finner nye måter å fange den unnvikende magien på. Albumet er spilt inn over fem år i fem forskjellige byer med elleve sanger om livet og kjærligheten med den forlokkende skjønnheten, renheten og følelsesmessige klarheten som forventes fra Kings of Convenience. Duoen legger i mai ut på en Norgesturné.

Billie Eilish annonserer album og slipper splitter ny singel: Your Power!29.4.2021 18:24:41 CEST | Pressemelding

Hør låten HER! Billie Eilish annonserte nylig sitt etterlengtede andre studioalbum Happier Than Ever til 30. juli via Darkroom/Interscope Records. Allerede i dag er den produktive og kritikerroste artisten ute med sin nye singel "Your Power" med tilhørende musikkvideo. Musikkvideoen er regissert av Billie selv (Your Power er den fjerde musikkvideoen hun selv har regissert), og den ble skutt i Simi Valley. Låten er skrevet av Billie og produsert av hennes faste samarbeidspartner og bror FINNEAS. Happier Than Ever inneholder 16 låter og følger kjent stil uten noen andre låtskrivere eller produsenter. Albumet er i sin helhet skrevet av 19-åringen og hennes bror FINNEAS som har produsert albumet i LA. Debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? nærmer seg 180 millioner strømninger bare i Norge, og lå #1 på albumlisten i 13 uker totalt. Albumet Happier Than Ever kan forhåndslagres HER! Mer om Billie Eilish: Billie Eilish has fast become one of the biggest stars to emerge since the

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom