Universal Music Norge

Ny musikk fra The 1975, Dagny, Kuselofte & Postgirobygget, Lady Gaga & Ariana Grande, Ellie Goulding med flere

Del

Dagny med første del av etterlengtet debutalbum

Nytt album fra The 1975

Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt "Vi Tar Det Igjen Neste År"!

The Voice-vinner Maria Engås Halsne slipper debutsingelen "Down To The Water"!

Taylor Swift slapp åtte liveversjoner av låter fra hennes nyeste album, Lover, denne uka. Opptakene er fra intimkonserten City Of Lover som superstjernen gjorde i Paris i fjor, og ble også sendt på den amerikanske TV-kanalen ABC og Disney+.

The Weeknd har fått med seg stjerneskuddet Doja Cat på en på en ny versjon av hans hit "In Your Eyes". Originalen, som ble sluppet med albumet After Hours i mars, har allerede blitt streamet i underkant av 240 millioner ganger. 

Stjerneduoen Lady Gaga og Ariana Grande er i dag ute med “Rain On Me”, som er den siste låten ut før Gaga slipper sitt nye album Chromatica neste uke 29. mai. 

Søstrene Haim, Este, Alana og Danielle slapp i går den nye singelen "Don’t Wanna". Låten er siste smakebit ut før deres nye album Women in Music, Pt. III som kommer 26. juni. 

Ellie Goulding er i dag ute med låten "Power", som er en del av hennes kommende album. Musikkvideoen som slippes samtidig er gjort mens hun var i full isolasjon, og filmet i hennes hjem i London. Videoen er produsert av et team bestående av kun kvinner.

I fjor slapp Tove Lo sitt fjerde album, Sunshine Kitty. Nå kommer albumet i en ny innpakning: Sunshine Kitty (Paw Prints Edition). Den nye versjonen inneholder blant annet remikser, Maggio-coveren "I'm Coming", "Bikini Porn" samt den helt nye singelen "sadder badder cooler", som er listet på P3!

Disclosure er ute med splitter ny låt, og annonserer samtidig at de slipper album 28. august. "Energy" er både tittelen på albumet, og på låta som nå er ute. Musikkvideoen til "Energy" er regissert av Kid Studio, og er et visuelt lyspunkt i disse dystre tider.

JUNG er tilbake med deres splitter nye singel "Nobody Knows"!
Duoen ga ut debutalbumet "Dreamers" i oktober 2019 som inneholder singlene "Let Him Go" og "Follow Your Heart" og med over 50 millioner streams, hvor ca. 2,5 millioner kommer fra Norge, har JUNG vist at musikkverdenen mangler deres unike blanding av melankolsk eufori.

Nøkkelord

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Nytt album fra The 197522.5.2020 12:45:17 CESTPressemelding

The 1975s fjerde album Notes On A Conditional Form er ute i dag. Frontmannen Matty Healy og co-låtskriver George Daniel, bassist Ross MacDonald og gitarist Adam Hann dannet gruppen for 17 år siden som barndomsvenner i Wilmslow. Mellom det forrige albumet, A Brief Enquiry Into Online Releationships og Notes On A Conditional Form, har The 1975 kontinuerlig gitt ut musikk. Hvert slipp har vært et fullstendig skifte, ikke bare musikalsk, alt fra UK garage til elektronika til indie-pop, men også lyrisk- og imagemessig. Et bevis på The 1975s fleksibilitet evne til å utforske flere ulike markeder og samtidig levere gigantiske pop-hiter. Om det nye albumet sier vokalist Matty: “And I think that Notes is an interesting record, because it has our most aggressive moments and our most tranquil moments and they're quite harshly lined up against each other. I don't have a playlist of one type of music, so I don't consume music like that, and when I'm inspired it'll never happen twice in one genre".

Kuselofte og Postgirobygget gir deg årets sommerlåt «Vi Tar Det Igjen Neste År»!22.5.2020 10:09:28 CESTPressemelding

Kuselofte gir deg soundtracket til Sommer’n 2020, «Vi Tar Det Igjen Neste År». Med seg på laget har de gudfedrene av norske sommerlåter, også kjent som Postgirobygget. Kuselofte sier følgende om låta: «Vi satt oss ned for å skrive en sommerlåt om alt chill man gjør på sommeren, så kom vi på at vi ikke skal noe av det vi vanligvis skal. Så da skrev vi en sang om alt vi ikke skal istedenfor. At Postgirobygget ville bidra, toppet det hele.» Bak navnet Kuselofte finner du de norske guttene Terje T. Kristensen & Emil A. Hals. Navnet Kuselofte kommer fra ordet «Lusekofte», som er en strikket ulljakke, og er av mange sett på som et symbol på det «typisk norske». Kuselofte har eksistert siden 2015, men ble en duo først i 2017 da de ga ut sin første låt sammen. To år senere har duoen over 100 millioner streams på Spotify og økende popularitet først og fremst i Skandinavia, men også utover i Europa i land som Tyskland og Finland. Med sanger som «Om Sverige Vinner VM (feat. B3nte)» og «Dominanten

Dagny med første del av etterlengtet debutalbum22.5.2020 08:05:00 CESTPressemelding

Dagny slipper Side A, som er første del av hennes etterlengtede debutalbum som har fått tittelen Strangers / Lovers. Etter å skrevet over 250 låter og vært i sessions og studioer verden over, gikk Dagny Norvoll Sandvik inn i Livingroom Studios i Oslo høsten 2019 for å ferdigstille sitt debutalbum. Nå er hun endelig klar til å vise frem Side A av plata hun så lenge har drømt om å slippe. Dagny forteller at det ble en intens periode i studio, og at hun på mange måter følte seg nærmere prosessen og musikken denne gangen da hun har vært med på hele prosessen fra låtskriving til ferdig produksjon. Hun ønsket en rød tråd på albumet, og da hun begynte å sortere låtene som skulle med, ble det fort klart at det var låter fra de siste 18 månedene som skulle forme plata. - Det var som de siste 10 årene med låtskriving og følelser ble summert opp i låtene fra de siste 18 månedene, og jeg valgte ut låtene som tydelig var med å fortelle en historie, sier Dagny. Låtene hadde et tydelig tema, men de f

Ny musikk fra Katy Perry, GoToGuy, Jonas Brothers, Ka2, LANY med flere15.5.2020 12:49:06 CESTPressemelding

Katy Perry er i dag ute med sin nye singel "Daisies". Låten blir å finne på hennes kommende album som slippes 14. august. Tidligere denne uken lanserte Katy Perry en virtuell blomsterbutikk, Katy's Daisies, hvor fans kan sende virtuelle buketter til venner og elskede. "Daisies" er produsert av The Monsters & Strangerz (Zedd, Halsey, Maroon 5). GoToGuy som består av Kriss Tømmerbakke og Erik Smaaland slipper i dag låta "The Truth" sammen med CLMD . Gutta i GoToGuy står bak en rekke nasjonale og internasjonale megahits, og jobber ukentlig med musikk som plasserer hos artister i verdensklasse. (i.e. Alan Walker, Robin Schulz, Tiesto, Tix, Broiler, Tungevaag, R3hab med flere) Jonas Brothers slapp i dag låtene "X", med den colombianske stjernen Karol G, og "5 More Minutes". Begge har blitt teaset i Amazons dokumentar "Happiness Continues", og brødrene fremførte også "5 More Minutes" på Grammy-utdelingen tidligere i år. Link på låt 2 kommer midnatt Lockdown-versjon av Metallicas klassiker "B

Ny musikk fra NOTD og Astrid S, Ruben, Ariana Grande og Justin Bieber, Torine, Øystein Hegvik og flere8.5.2020 10:58:53 CESTPressemelding

Svenske NOTD og Astrid S slipper pop smashen I Don't Know Why Ruben vant Spellemann og er klar for å slippe ny musikk! Øystein Hegvik slipper ny låt og gjør den live på Semifinalen av Idol 2020 Ny låt fra Ariana Grande og Justin Bieber: Stuck With U Lady Gaga har annonsert at hennes sjette album, Chromatica, slippes 29. mai. På albumet har hun fått med seg Elton John, Ariana Grande og K-Pop gruppen BLACKPINK. Hailee Steinfeld er i dag ute med EP'en ‘Half Written Story’, som er del én av et todelt EP-slipp fra popartisten og skuespilleren i år. Country-legenden Tim McGraw er tilbake på Big Machine, og gir i dag ut singelen 'I Called Mama'. McGraw har solgt over 50 millioner album verden over, og har bidratt med musikk til filmer som "Free Solo", "Friday Night Lights" og "The Blind Side". Musikkvideoen til Bob Marley & The Wailers 1978-klassiker 'Is This Love' er fra i dag tilgjengelig i remastret utgave på YouTube. Låten er Marleys største suksess i Norge gjennom tidene. Den meget popul

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom