Universal Music Norge

Ny musikk fra Nirvana, Elton John, Guns N' Roses, Veronica Maggio, Zoe Wees og mer!

Del

Superstjernen Shawn Mendes kommer til Norge!


Volbeat annonserer sitt åttende studioalbum, samt turnedatoer for USA!Zoe Wees hørte vi sist fra på Kygos hit Love Me Now, og etter å ha sluppet EP-en Golden Wings med låter som Control og Hold Me Like You Used har hun nå fått med seg 6lack på den nye singelen That’s How It Goes. Om den nye singelen sier Zoe; “I loved working with 6lack. Knowing that 6lack was working really hard until he became who he is now, inspired me on a different level. The way he appreciated the whole team and our new song is so lovely to see. He has one of the most beautiful souls. And I’m on fire performing this one with him..”


Guns N’ Roses slipper i dag singelen Hard School. De overrasket verden i sommer ved å slippe låten ABSUЯD, nå følger de opp med Hard School, som slippes samtidig som de er på turné. Det ikoniske bandet kommer til Norge og spiller i Stavanger 15. juli 2022.


Kanadiske Alessia Cara er ute med «In The Meantime» i dag, som er hennes tredje album. Cara slo gjennom med debutalbumet «Know-It-All» i 2016, som har blitt streamet over 40 millioner ganger i Norge. Senere har hun hatt suksess med «How Far I’ll Go» fra Disney-filmen «Vaiana» og «Out Of Love» fra hennes forrige album «Growing Pains».


Volbeat har annonsert sitt åttende studioalbum «Servant Of The Mind», som slippes 3. desember. Samtidig delte bandet den nye låten «Shotgun Blues» og turnedatoer i USA både som headliner, og co-headliner med Ghost.


Nirvana annonserte torsdag 30-årsjubileumsutgave av klassikeren ‘Nevermind’ som slippes 12. november. Den nye utgaven inneholder en mengde tidligere uutgitte liveopptak fra turneen som fulgte albumer, deriblant første spor ut «Breed (Live In Amsterdam, 1991)»


Ringo Starr er ute med EP-en ‘Change The World’ som inneholder bidrag fra Steve Lukether og Joseph Williams fra Toto, samt låtskriverikonet Linda Perry.


AREA21s seneste single ‘Followers’ ble denne uken annonsert som del av musikken til EA Sports FIFA 22. Duoen, bestående av Martin Garrix og Maejor, slipper album 12. november.


Elton John og Charlie Puth har sluppet låten ‘After All’, som er hentet fra det kommende albumet ‘The Lockdown Sessions’. Albumet slippes via EMI 22.oktober og byr på 16 låter hvor Elton John har samarbeidet med noen av de største og mest spennende artistene på musikkscenen i dag. Gjesteartister inkludere Brandie Carlile, Charlie Puth, Dua Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Stevie Wonder, Nicki Minaj, Years & Years m.fl.


Veronica Maggio
har denne uka annonsert sitt syvende album, og del 1 av "Och Som Vanligt Händer det Något Hemskt" slippes 29. oktober. Maggio turnerer også i Norge denne høsten og spiller på Uka i Trondheim i oktober før hun kommer tilbake i november for konserter i Stavanger, Bergen og Ålesund.


Etter å ha åpnet opp om spiseforstyrrelsen og temaet kroppspress blant gutter i sine tidligere låter, vil sangeren Kim Wigaard sette fokus på usunne forhold med sin nyeste, sterke singel «Keep Loving You»


The Pineapple Squad er tilbake med nok en dansbar nytolkning av en gammel poplåt. Denne gangen er det klassikeren «Hangover» av Taio Cruz som står for tur, og kommer garantert til å gi god stemming på vorspielet!


JONE slipper i dag den ekstremt allsangvennlige «Livet På Bøgda» med Daskeladden. Låten er en ode til de stereotypiske karakterene man kan finne på landet, og er sterkt inspirert av de populære bygdeaktørene Hagle, Staysman & Lazz blant annet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Michael Kiwanuka, The Lumineers, brenn. og AREA21 samt album fra FINNEAS, Remi Wolf og Myra!15.10.2021 09:05:26 CEST | Pressemelding

Åtte ganger Grammy-prisvinnende musiker, låtskriver og produsent FINNEAS er i dag ute med sitt debutalbum Optimist. Albumet er i sin helhet skrevet og produsert av FINNEAS selv og inkluderer de nylig utgitte låtene “The 90s”, “A Concert Six Months From Now” og den gripende balladen “What They'll Say About Us” i tillegg til ti nye sanger. Se musikkvideoen til “Love Is Pain” her, regissert av Sam Bennett. Remi Wolf er ute med debutalbumet Juno, som har fått strålende anmeldelser i NME, DIY Magazine og New York Times. 25-åringen fra California debuterte med EP’en You’re A Dog i 2019 og har allerede rukket å samarbeide med artister som Beck, Dominic Fike og Nile Rodgers. The Beatles lanserer i dag super deluxe-utgaven av Let It Be fra 1970. Albumet inneholder nye mikser og den tidligere uutgitte Glyn Johns-miksen fra 1969. 24. november slippes den første delen av Peter Jacksons dokumentarserie Get Back, basert på opptak fra innspillingen av albumet, på Disney+. AREA21 er klare med låten “O

Nye toner fra IMERIKA, Sebastian Zalo, FLETCHER og The Voice-vinner Erlend Gunstveit samt album fra James Blake og Sam Fender!8.10.2021 09:47:52 CEST | Pressemelding

Ezzari - Skitne Lægs IMERIKA utvider sitt univers med "Exhausted" Vinneren av The Voice 2021 klar med "Family Name" Braaheim & LUD tar opp psykisk helse i ny låt Sebastian Zalo deler sin ambivalente flukt fra «Babylon» i form av en gripende singel Den kritikerroste britiske artisten Sam Fender har i dag sluppet sitt andre album Seventeen Going Under. Albumet har allerede mottatt glimrende anmeldelser, og singelen "Get You Down" er listet på NRK P13 her hjemme. Om albumet uttaler Fender selv: “This album is a coming of age story. It’s about growing up. It’s a celebration of life after vhardship, it’s a celebration of surviving,” reflects Fender. “I think it’s fucking leagues ahead of the first one”. FLETCHER er ute med sin nye låt “girls girls girls” hvor man i refrenget hører Katy Perrys "I Kissed A Girl", i en litt ny vri. Bruken er noe Katy selv har gitt tommelen opp for! Låten er produsert av Kito som også jobbet på FLETCHERs hit “Bitter”. Om sin nye låt sier FLETCHER: I remember my

Braaheim & LUD tar opp psykisk helse i ny låt8.10.2021 09:02:32 CEST | Pressemelding

Braaheim er i dag ute med sin nye låt “Frihet”, med seg på vokal har de LÜD. Duoen består av 24 år gamle Martin Bråten og Christopher Åsheim fra Trysil. De har gått fra å lage musikk og spille på faren til Christopher sitt utested “Laaven” i Trysil, til å nå et stort internasjonalt publikum med over 650.000 månedlige lyttere på Spotify. Både Christopher og LÜD aka Ludvig Dyreng er kjent fra årets sesong av Paradise Hotel. Hør låten HER. Låten tar opp vanskelige følelser i et menneskes liv, og beskriver en følelse mange kjenner på opp til flere ganger i løpet av livet. Til tross for at teksten er tung og handler om vanskelige følelser, har de laget en låt man kan danse til og som legger vekt på viktigheten av åpenhet. Som navnet på låten tilsier, vil man ofte føle på frihet når man endelig kan åpne opp og snakke om vanskelige ting. Om låten sier Braaheim selv: “Frihet handler om tanker rundt selvmord og vanskeligheten med å åpne seg om at kanskje ikke alt er så bra. At man til tider øns

Vinneren av The Voice 2021 klar med "Family Name"7.10.2021 14:44:26 CEST | Pressemelding

Vinner av The Voice 2021, Erlend Gunstveit, slipper sin første singel etter deltakelse i programmet. "Family Name" er ute midnatt. Erlend er opptatt av å fortelle reelle historier og country er sjangeren han formidler tekstene sine gjennom. Å ta opp temaer som er viktig for folk står i fokus for sørlendingen, hvor han ønsker å inkludere folk med ulik bakgrunn i musikken. Både lystige temaer som kjærlighet og livets fine sider er viktig å belyse, samt kontrasten på den andre siden som det triste og mørke understreker Erlend. “Family Name” utfordrer glansbildet som ofte blir tegnet av familier. Erlend ønsker å normalisere idealet om at det er greit å ha en familie som ikke nødvendigvis er perfekt. Family Name betyr mye for meg. Det er en låt som utfordrer glansbildet som ofte blir tegnet av familier. Jeg tror ikke det finnes en perfekt familie, og jeg mener det er viktig å få det frem, fordi mange sliter med at deres familie ikke er den idealfamilien som så mange tror finnes - fordi de s

Ezzari - Skitne Lægs7.10.2021 13:47:11 CEST | Pressemelding

Fredag 8 oktober slipper Ezzari sin splitter nye låt «Skitne Lægs». På laget har han som vanlig sin faste produsent MakeTheNoises, som blant annet har produsert for Kevin Gates. I den kommende låten utforsker Ezzari følelser og forteller om erfaringer fra ungdomstiden. Etter å ha gitt ut EPen “Elsk/Hat-forhold til Søndre” i 2020, som han og MakeTheNoises vant Musikkforeleggerprisen i kategorien “Årets verk - populærmusikk”, har guttene vist seg som sterke partnere. Den unge rapperen slapp nylig «Mario Kart» med Daniel Obede, som var Ezzari sin første singel dette året. “Skitne Lægs” er produsert av Ezzari sin faste produsent MakeTheNoises. Om sangen forteller Ezzari: «I ungdomstiden var det for meg og mine venner nesten umulig å få jobb. Man søkte og søkte, men fikk ikke svar. Det førte til at man måtte finne egne måter å tjene penger på, og for meg ble det musikk. Det er jeg glad for, men ofte føles det som om pengene jeg tjener er skitne.» Ezzari satte virkelig navnet sitt på kartet

Sebastian Zalo deler sin ambivalente flukt fra «Babylon» i form av en gripende singel7.10.2021 12:50:35 CEST | Pressemelding

Den 23 år gamle Hortensgutten Sebastian Zalo er godt i gang med å sette sitt preg på det Norske musikklandskapet. Talentet sin karisma har allerede skapt unike relasjoner med lyttere gjennom musikken og opptredener på steder som by:Larm, Øya, Lindmo, De Neste, & P3 Live. Forårets meritter ble konkludert i nominasjoner som «Årets Nykommer» på «P3 Gull» og «Årets Gjennombrudd» på «Spellemann». Men pangstarten er dog akkurat det – kun starten på en mangfoldig og berikende reise. «Babylon» viser akkurat hvor usedvanlig stødig Sebastian sin vokal er, bygget på et fundament av energisk produksjon levert av «Rat City» (Lasse Michelsen og brødrene Kent & Cato Sundberg fra Donkeyboy). Resultatet er en ekstraordinær poplåt som belyser den korrumperte byen Babylon med dens mytologiske undertoner, etterfulgt av Sebastian sin desperat ambivalente flukt fra byen. “For meg representerer Babylon noe korrupt jeg må rømme fra og hvor viktig det er å ikke se tilbake når man har tatt det valget. Det er so

IMERIKA utvider sitt univers med "Exhausted"7.10.2021 12:12:58 CEST | Pressemelding

IMERIKA er i morgen klar med "Exhausted". Låten er andre singel fra hennes kommende EP og følger opp "Sorry For Me". Etter en imponerende deltakelse i Melodi Grand Prix og to svært sterke konserter på by:Larm, er IMERIKA klar til å utvide sitt univers fylt med sorg og sarkasme, med en god dose neon og ukontrollert galskap på siden. “Exhausted” er IMERIKAs tredje låt sammen med Universal og er nok en smakebit av hva hennes univers kan by på. Exhausted handle om å vær i konstant krig med sæ sjøl og beskrive følelsen av å mist all egenverdi og risikovurdering - IMERIKA. IMERIKA har bakgrunn fra Liverpool Institute for Performing Arts, hvor hun kom inn til tross for at hun ikke hadde studiekompetanse. 25-åringen byr på et heftig sonisk lydbilde kombinert med brutalt ærlig tekst og en formidling uten like, som har mottatt lovord fra blant annet Dagbladet, VG og Aftenposten.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom