Universal Music Norge

Ny musikk fra Nico & Vinz, Seinabo Sey, Marcus & Martinus, CHVRCHES, ukens Podtips samt Hev Stemmen!

Del

  

Marcus & Martinus ute med årets sommerlåt

  

Nico & Vinz er klare for å spre mer glede!

  

Musikk-event: Hev stemmen

  

Siden første singel har Seinabo Sey trollbundet publikum over hele kloden gjennom sin musikk og unike scenetilstedeværelse. Hennes store gjennombrudd var med “Younger” som i dag har over flere hundre millioner streams hvor remiksen gjort av Kygo gikk #1 på den amerikanske Billboard Hot Dance/Club Play Chart. I årene 2014-2016 slapp hun sitt debutalbum Pretend, gjorde mer enn 120 liveshow, som inkluderte både hennes egen utsolgte turné og festivaler som Way Out West, Glastonbury og Roskilde, samt TV-opptredener på Late Night med Conan O'Brien i USA og Jools Holland i Storbritannia. I 2019 kom oppfølger albumet I'm A Dream som gjorde Seinabo til den artisten med flest nominasjoner på svenske Grammys hvor hun vant "Årets album" og "Årets låtskriver" og Gaffas "Årets live" for sin store skandinaviske turné. Albumets musikkvideoer, spilt inn i Gambia, vant Roygalan-prisen, ble kåret til en av årets beste videoer av musikkmagasinet Pitchfork. De siste to årene har hun vært opptatt med samarbeid og turneer, inkludert Brilliant Minds og blitt invitert av Naomi Campbell til å innvie motegallaen i London. I fjor ble hun også invitert til å åpne for Lauryn Hill på hennes amerikanske turné. 2021 lover nye spennende prosjekter fra Seinabo som starter med utgivelse av den nye EPen Sweet Life.

  

På denne tiden i fjor slapp eMMa låten “Million”, og i anledning ett års jubileum gir hun ut en akustisk versjon av låten. Lørdag 5. juni slipper hun en YouTube-video hvor hun fremfører låten i en nedstrippet versjon. På YouTube har eMMa bygget opp en trofast følgerskare som følger hverdagen hennes med over 100.000 abonnenter og 21 millioner visninger. Musikkvideoen til “Million” har passert 4 millioner visninger på YouTube.

  

Till Lindemann har lenge vært en av Tysklands mest interessante soloartister. Mangfoldet av stiler og oppfinnsomhet i produksjonene slutter aldri å forbløffe. Et godt eksempel er den nye singelen "Ich hasse Kinder". Lindemann tar opp hverdagsbildet til det skrikende småbarnet på flyet, på bussen, på toget. Men hvis du studerer teksten nærmere, vil du raskt se at man virkelig elsker barn - i det minste deres egne! Till Lindemann er ekte popkultur, han utforsker stadig nye ting, ikke bare som musiker, men også som forfatter av dikt eller som billedkunstner. Tills fellesnevner er overraskelse, med null musikalske forbehold. Konsertfilmen Live in Moscow, fra hans nå fullførte Lindemann-prosjekt med den svenske multiinstrumentalisten Peter Tägtgren, har nettopp blitt utgitt. Dermed begynner nå neste kapittel for Till, under navnet Till Lindemann.

  

De danske rockeren i Volbeat er ute med de to nye låtene “Wait A Minute My Girl” og “Dagen Før”. De to sporene, bandets første nye musikk siden albumet Rewind, Replay, Rebound fra 2019, ble skrevet og spilt inn under pandemien. Michael, Kaspar og Jon spilte inn i med mangeårig produsent Jacob Hansen i Danmark, mens Rob jobbet fra New York. På “Wait A Minute My Girl” bidrar Doug Corcoran på saksofon og Raynier Jacob Jacildo på piano mens Mia Maja, som har jobbet med bandet siden Seal The Deal & Let’s Boogie, kan også høres i låten. “Dagen Før” har gjestevokal fra den danske artisten Stine Bramsen, som er kjent for sitt soloarbeid i tillegg til å være medlem av bandet Alphabeat.

  

Country-stjernen Brett Young er ute med sitt tredje studioalbum Weekends Look A Little Different These Days. Albumet er produsert av Dann Huff som også tidligere har jobbet med Keith Urban og Thomas Rhett. Brett Young er mest kjent i Norge for duetten “I Do” sammen med Astrid S, som har nesten 80M streams globalt og gikk #1 på radio her i landet. Han skulle egentlig spilt konsert på Parkteatret 11. mars i fjor, noe som av naturlige årsaker ble avlyst.

  

CHVRCHES er ute med låten "How Not To Drown", der de har fått med seg rockelegenden Robert Smith fra The Cure på vokal. Singelen er den andre i rekken etter CHVRCHES sin imponerende comeback-singel "He Said She Said" som ble gitt ut forrige måned, begge låtene er hentet fra deres kommende album.

  

Lil Baby og Lil Durk er i dag ute med mixtapen The Voice of The Heroes. Det er et av 2021s mest etterlengtede album, og markerer en milepæl i en allerede lang liste over utmerkelser for Lil Baby og Lil Durk. Utgivelsen er ledsaget av en Daps-regissert video som følger Lil Baby og Lil Durk i gatene i Babys hjemby Oakland City i Atlanta.

  

Zueva gjorde sin debut i 2019, og har siden sluppet flere singler. Hennes siste utgivelse “preying on me” ble listet på NRK P3,og mottok en rekke lovord i bla. Bands of Tomorrow. Nå er hun tilbake med sin nye singel “over the edge”, hvor hun rører ved temaet følelsesmessig rastløshet.

  

Bygderap-duoen Hagle har huket tak i et av de mest populære bandene i Norge for øyeblikket, Halva Priset, for et samarbeid. I den nye låten kommer dem med tydelig tale: de ikke vil ha noe “Kjerring i fra by’n”!

  

Less Pål er et rockeband fra Oslo bestående av Pål Thoresen, Erik Jæger, Odd Hagen, Totto Hansen og Kristian Wentzel. I dag er bandet endelig klare med albumet Ingen Kommentar (Hits, men ikke lenger).

  

En drøy måned etter debutsingelen "La Det Regne”, er Viktor H klar med sin andre singel “Ingen Over Ingen Under”. I tråd med med den første låta handler denne også om mental helse, eller rettere sagt mental styrke.

  

Ukens Podtips: 

I denne ukens episode av Kongen over alle podder er det Lars Berrum som gjester podden. De snakker blant annet om Slottsfjell (RIP), hvordan det var på "Ikke lov å le på hytta", sykepleieryrket og mye mer.

Johanna Alem er Head of Event & Promotion i Universal Music, og har det siste året jobbet med Hev Stemmen - et prosjekt som setter søkelyset på rasisme. I ukens Høylytt snakker vi om hennes vei inn i bransjen og Hev Stemmen som kommer på NRK1 lørdag 5. juni kl. 20:55.

Tio & Tullerusken sitter i en kano på Skraphaugen og fisker etter noe brukandes skrot. De aner fred og ingen fare, når plutselig Begrenseren dukker opp.

Ukens gjest i Bak Gullmedaljen er Gine Margrethe. Hun er en dame mange ser opp til, og ikke uten grunn. Hun har jobbet for å nå drømmene sine, stolt på seg selv og vært uredd.

*Alle podcastene produseres av Universal Music.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Dagny, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Diana Ross, Ruben, Mabel, The Killers, Olivia Rodrigo og album fra Kings of Convenience samt ukens Podtips!18.6.2021 08:33:13 CEST | Pressemelding

Diana Ross "Thank You". Nytt album slippes til høsten Kings of Convenience endelig ute med nytt album Nawaz graver dypt i seg selv på “La Meg Leve” Snow Boyz slipper Bare Bangerz (vol 1) Ruben slipper låta “Candy” sammen med frigjørende og brennhet musikkvideo Sonny Alven vil få oss til å danse igjen med "Shut Up And Dance" Trygve Kongshavn med sommerens klareste oppfordring! "Let Them Know" er første nye musikk i 2021 fra Mabel. Låten er en futuristisk, uredd feel-good låt fra Mabel som viser en litt annen musikalsk side ved henne og er skrevet sammen samarbeidspartnerne og vennene Raye, SG Lewis og MNEK. I løpet av det siste året har Mabel vunnet BRIT Award for beste kvinnelige soloartist, nådd over fire milliarder streams, og debutalbumet High Expectations har passert to millioner. Låten "Don't Call Me Up" er tre ganger Platina i Norge, og albumet nærmer seg to ganger Platina. Årets største stjerneskudd Olivia Rodrigo slipper i dag låten “The Rose Song” - skrevet og fremført av Rodr

Kings of Convenience endelig ute med nytt album18.6.2021 08:11:47 CEST | Pressemelding

Kings of Convenience slipper i dag sitt første album på 12 år, Peace Or Love. Så langt har vi fått smakebitene "Rocky Trail" og "Fever", men med det nye albumet kommer også den nye singelen "Catholic Country". Låten har vokal fra duoens gode venn, den canadiske sangeren og låtskriveren, Feist. "Feist kom til Europa sommeren 2019 og motiverte oss til å få gjort noen innspillinger i mitt hus på Sicilia. Vi jobbet med mange låter der. Noen vil se dagens lys i fremtiden, mens "Catholic Country" var allerede ferdig moden. Man trengte bare å plukke den" - Erlend Øye. Peace Or Love er lyden av to gamle venner som utforsker en ny fase i livet sammen og finner nye måter å fange den unnvikende magien på. Albumet er spilt inn over fem år i fem forskjellige byer med elleve sanger om livet og kjærligheten med den forlokkende skjønnheten, renheten og følelsesmessige klarheten som forventes fra Kings of Convenience. Til høsten legger de ut på Europaturné og spiller fire konserter i hjemlandet: 15 Sep

Sonny Alven vil få oss til å danse igjen med "Shut Up And Dance"18.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Med over 150 millioner streams på sine tidligere produksjoner, pusher Sonny Alven grensene for musikaliteten sin og utforsker nye sounds når han nå slipper ny musikk. I dag er han ute med ny låt, og med seg på låten har han den irske artisten og låtskriveren Aimée. Tidligere i år slapp Sonny singelen «You & I», og nå er han klar for å få oss alle til å danse med «Shut Up And Dance». Det kommer flere singler fra Sonny Alven gjennom året. Hør låten her. Aimée’s debutsingel «Don’t Bother» gikk rett inn på førsteplass på den irske iTunes-listen. Hun er også kjent som medlem av Irish Women In Harmony, deres versjon av The Cranberries «Dreams» var den mest nedlastede sangen av en irsk gruppe i 2020, og en topp 10 radio hit. Den nå 27 år gamle DJ’en og produsenten startet med å poste ulike remixer på nettet som tenåring, og ble etter hvert inspirert til å lage egen musikk. I 2015 signerte han med Universal Music, og senere samme år slapp han hiten «Our Youth». Låten ble nominert til «Årets lå

Ruben slipper låta “Candy” sammen med frigjørende og brennhet musikkvideo17.6.2021 13:04:32 CEST | Pressemelding

Ruben byr på en helt ny side i den forfriskende låten “Candy”. Sammen med singelen kommer en brennhet musikkvideo, begge slippes 18. juni. Etter å ha sluppet to suksessfulle og konseptuelle EP-er, skifter Ruben fokus mot en mer vital del av sitt følelsesspekter. “Candy” er en frigjørende hymne som ferier livet, begjæret og kjærligheten – hvorav universet fanges godt i den medfølgende musikkvideoen som feirer seksualitet. “Candy er en sang som handler om å finne noen du ønsker å gå til sengs med. En leken og seksuell låt som er veldig annerledes fra det jeg har gjort tidligere, og jeg gleder meg ekstremt mye til å gi den ut!!🍬” Til tross for en relativt ung karriere, har Ruben allerede virkelig smakt på suksessen – 1 Spellemannspris for årets låt og 4 nominasjoner, over 320 millioner strømninger og mer enn 800 dager på Norges Spotify Topp 50 liste til sammen. Debutsingelen “Walls” har over 80 millioner streams og monster hit’en “Lay By Me” klatret helt til topps på den norske radiolist

Nawaz graver dypt i seg selv på “La Meg Leve”17.6.2021 10:23:06 CEST | Pressemelding

Etter å ha servert et svært personlig album i 2020 med “Gatene sårer”, er den 19 år unge Holmlia gutten Nawaz, endelig tilbake med ny musikk. Nawaz har kun bodd i Norge i 7 år, men beviser nok en gang at han klarer å male et bilde av livshistorien sin på en unik måte på sin nye singel "La Meg Leve, som slippes i dag. Nawaz flyttet fra Pakistan til Norge da han var 12 år gammel. Bare fem år senere slapp han sin aller første singel “Lovende” sammen med Rohat. Holmlia-gutten har en særegen stil som artist som skiller seg ut på den norske hiphop-scenen. På tampen av 2020, fikk han utdelt prisen “Årets Prosjekt” av 1891 Awards for albumet “Gatene sårer.” “La Meg Leve” er en fortsettelse av albumet “Gatene sårer” som han slapp sist høst. Nawaz klarer å grave dypt i hjerterota og fortelle sin historie på en sårbar og vakker måte. HØR NAWAZ - "LA MEG LEVE" HER Nawaz forteller: - Jeg går igjen dypt i meg selv og skriver om ting som jeg kanskje ikke hadde sagt ut i fri luft. Etter albumet dro je

Snow Boyz slipper “Bare Bangerz (del 1)”17.6.2021 10:21:37 CEST | Pressemelding

Etter å ha servert folket to bangerz i år, sist med “Ordningz”, slipper brødrene Rafael og Paulo Domingos aka Snow Boyz EPen “Bare Bangerz (del 1) i morgen. - "Når vi slipper en pakke med bare bangerz, så er det ikke snakk om verken norske eller svenske tilstander. Det her er snakk om Godzilla og King Kong tilstander! Bare Bangerz er ikke et album men ALBOOM!” - Snow Boyz HØR SNOW BOYZ - "BARE BANGERZ (DEL 1)" HER Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør hiphop duoen Snow Boyz. Etter duoen ble dannet i 2009, har de sammen herjet live scenen i Oslo i flere år med en energibombe av et show! Snow Boyz har vist seg å være blant de mest allsidige og oppfinnsomme artistene vi har i Norge i dag, og beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afro-pop og trap. Gutta har stor diversitet i musikken som, med gatehits som låta “42” som engasjerte flere artister i Norge til å lage sine egne remixer av sangen, til fengende sommerlåter som “Hun gjør meg vill” sammen med Z

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom