Universal Music Norge

Ny musikk fra Machine Gun Kelly, The Cure, Caity Baser og Olly Murs!

Del

Stormzy med et ærlig og sårbart album – This Is What I Mean

 

Nyforelsket Gus Polden deler julelåten “Stjerna"

 

Rasmus Gozzi og Fröken Snusk med julete ny partylåt

 

Marstein følger opp hit debutalbumet "Medici Marstein"  med ny EP – "Xania"

 

Hearts On The Run med et oppløftende budskap!

 

I dag slapp Machine Gun Kelly den nye singelen "Taurus" med Naomi Wild fra filmen med samme navn. I filmen har Machine Gun Kelly en hovedrolle der han spiller under sitt virkelige navn, Colson Baker. Forrige uke, på musikkfronten, mottok MGK sin første Grammy-nominasjon for beste rockealbum med Mainstream Sellout.

 

I dag slapp The Cure 30-årsjubileums deluxe-utgaven av Wish, deres 9. studioalbum, utgitt 21. april 1992. Det ble bandets bestselgende album, og nådde #1 i Storbritannia og #2 i USA, hvor de senere ble nominert til en Grammy i kategorien Best Alternative Music Album.

 

“Kiss You” er Caity Basers første nye låt etter hennes store suksesser med singlene “Friendly Sex'” og ”X&Y”, som begge ble løpske virale hits for popsangeren, med sistnevnte singel som hennes første singel til å havne på UK Official Singles Chart.

 

Olly Murs følger opp utgivelsen av “Die of A Broken Heart” med “I Hate You When You're Drunk”, den andre singelen fra hans kommende album Marry Me, som slippes 2. desember. Lekenheten til teksten matches av åttitalls-følelsen låten gir.

 

RM fra den internasjonale supergruppa BTS solodebuterer med albumet Indigo. Albumet kommer 2. Desember og blir RMs siste utgivelse i 20-årene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Stormzy med et ærlig og sårbart album - This Is What I Mean25.11.2022 10:18:15 CET | Pressemelding

Stormzy slapp i dag det svært etterlengtede albumet This Is What I Mean. Albumslippet følger opp de tidligere utgitte singlene “Mel Made Me Do It”, “Hide & Seek” og "Firebabe”.Før utgivelsen av sitt tredje album er Stormzy allerede et kulturelt ikon og en av Storbritannias mest dekorerte artister. Med sitt nye prosjekt leverer han en ubestridelig moderne klassiker, som uanstrengt kondenserer et antall forskjellige stiler og sjangre til musikk som på en spennende måte fyller ethvert gap mellom moderne kunst, soul og hip-hop. This Is What I Mean er et dristig og modig sprang fremover fra hans tidligere kritikerroste plater, Gang Signs & Prayer og Heavy Is The Head, som begge gikk til #1 på Englands albumliste. Dette er ikke musikk som er skapt for poplistene, men snarere et intimt kjærlighetsbrev til musikk. Albumet viser personlige og lyriske temaer som sårbarhet, anger, skrøpelighet, helbredelse, glede og triumf på en måte som endrer forestillingen om hva rappere tradisjonelt kan gjøre

Hearts On The Run med et oppløftende budskap!24.11.2022 11:18:45 CET | Pressemelding

Denne høsten markerte begynnelsen for dette megaprosjektet, hvor den anonyme produsenten Hearts On The Run er i gang med å gi ut én ny låt hver uke i et helt år. Dette skal resultere i totalt 52 sanger og 4 album! Den mystiske figuren har et eneste mål om å skape musikk og innhold som samler folk verden rundt. I oktober avsluttet den gåtefulle produsenten sitt første kapittel med utgivelsen av albumet "HELLO", som inneholdt alle tidligere utgitte låter. Nå følger Hearts On The Run opp med det sterke nye bidraget “Live Today”. En oppløftende låt om å leve i nuet og ikke ta alle de små øyeblikkene for gitt. Hearts On The Run eksperimenterer med forskjellige typer dansemusikk, og kombinerer både elektroniske og organiske elementer, noe som gir fansen et bredt spekter av musikk for enhver stemning og anledning. Artisten bak prosjektet har med sin ekte identitet allerede blitt streamet over 500 millioner ganger, og markerer med dette starten på et nytt, ambisiøst og uhemmet prosjekt med ful

Marstein følger opp hit debutalbumet «Medici Marstein» med ny EP - «Xania»24.11.2022 09:33:38 CET | Pressemelding

Marstein, fra rap kollektivet og fenomenet UNDERGRUNN, debuterte som soloartist i september 2022 med albumet «Medici Marstein», som allerede har rukket å streame over 8.9 millioner ganger på Spotify. Smashen «Frida Kahlo» har toppet hitlistene og har i skrivende stund streamet over 5.8 millioner ganger. Både albumet og låten «Frida Kahlo» har ligget flere uker på førsteplass på Spotify. Nå er den unge artisten fra Gamle Oslo allerede klar med splitter ny musikk! 25. November slipper han EPen «Xania», som inneholder fem nye låter. Albumet «Medici Marstein» gikk inn på førsteplass på album listene på Spotify og har i skrivende stund streamet over 8.3 millioner ganger på Spotify. Låten «Frida Kahlo» har også ligget som #1 på Top 50 listene til Spotify i flere uker og har alene over 5.3 millioner streams på strømmeplattformen. «Frida Kahlo» lå også på #1 over de mest populære låtene på TikTok. Den 20 år gamle Oslo artisten ligger ikke på latsiden. Nå er han allerede klar med EPen «Xania»,

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom