Universal Music Norge

Ny musikk fra Drake, Justin Bieber, St. Vincent, Jo Nesbø, Nick Jonas, DJ Snake samt podtips!

Del

  

St. Vincent annonserer nytt album Daddy’s Home

  

Bli en rockelegende med mobilspillet Queen: Rock Tour!

  

Superstjernen Drake overrasket med sin nye EP Scary Hours 2 i dag. Prosjektet inneholder tre låter, inkludert singelen "What’s Next" med tilhørende musikkvideo.

  

Coming 2 America er oppfølgeren til klassikeren Coming to America fra 1988 hvor Eddie Murphy spilte rollen som Prins Akeem Joffer av Zamunda. Akeem Joffer av Zamunda er tilbake, nå skal prinsen bli konge av Zamunda, men først går turen igjen til Amerika, hvor alt kan skje! Filmen er ute i dag og soundtracket inneholder bidrag fra Big Sean, Ice-T, Megan Thee Stallion, YG, Public Enemy og John Legend for å nevne noen. 

  

Justin Bieber er i dag ute med “Hold On”, som er siste låt ut før det nye albumet Justice slippes 19. mars. Låten blir å finne på albumet, sammen med “Holy”, “Lonely” og “Anyone”, som Bieber har sluppet det siste året. Video er også ute i dag.

  

Maroon 5 er ute med første ny musikk i 2021. På låten "Beautiful Mistakes" har de fått med seg Megan Thee Stallion. Bandet har siden debutalbumet, Songs About Jane fra 2002, gitt ut seks album, vunnet tre Grammypriser, solgt over 75 millioner album og 400 millioner singler verden over. "Girls Like You feat. Cardi B", fra bandets sjette album Red Pill Blues, gikk #4 på norsk radio og #9 på singellisten mens "Memories" holdt seg på toppen av norsk radio i fire uker og gikk #2 på singellisten.

  

Astrid S slipper en Complete versjon av debutalbumet Leave It Beautiful. Samlingen inkluderer alle originallåter fra albumet i tillegg til nyere og eldre hits som blant annet "I Do" med countrystjernen Brett Young og "Hurts So Good", som i år har fått en suksess i Sørøst-Asia og blant annet gikk inn på Topp #10 i Indonesia. Samlingen akkompagneres av en Video Deluxe-versjon av Leave It Beautiful, med både låter, lyrikkvideoer og musikkvideoer.

  

Grammy- og Golden Globe-nominerte Nick Jonas er nå klar med sin nye singel “This Is Heaven” som blir å finne på det kommende albumet Spaceman som slippes 12. mars. Jonas opptrådde nylig på SNL med “This Is Heaven”, se opptreden HER.

  

Endre Nordvik er et av de utvalgte talentene for NRK-satsingen De Neste, som starter på søndag. I den første episoden tolker det bergenske stjerneskuddet CC Cowboys-klassikeren “Vill, vakker og våt”.

  

Dean Lewis er endelig ute ny musikk, låta heter “Falling Up”. Det er to år siden Australieren ga ut suksessalbumet A Place We Knew. Albumet er 3 x platina i Norge med over 60 millioner streams. Gjennombruddslåten “Be Alright” har passert 35 millioner streams, og ligget som #7 på den norske single-listen og #2 på norsk airplay.  

  

Jone & Daskeladden er i dag ute med den fengende country-inspirerte singelen “Eventyr”. I låten fortelles historien om et usannsynlig forhold mellom byjenta og gutten som vokste opp på bygda.

  

John Lennons solodebut Plastic Ono Band fra 1970 slippes i ny, Ultimate Collection 16. april. Albumet, som ble spilt inn av Lennon, Ringo Starr, Klaus Voorman og produsent Phil Spector, er bearbeidet på nytt av det Grammy-vinnende teamet Paul Hicks, Rob Stevens og Sam Gannon i samråd med Yoko Ono Lennon. Samlingen inneholder hele 159 spor, der 35 er tidligere uutgitte demoer og outtakes fra den oprinnelige innspillingen.Første smakebit ut er "Mother".

  

Telemarksbandet Rune Sanden slipper endelig debutalbumet Ein dag. Albumet inneholder tolv fengende og melodiske rockelåter, selvsagt sunget på den karakteristiske treungendialekten som vi kjenner fra bandet.

  

DJ Snake har igjen slått seg sammen med Selena Gomez, denne gangen på låten "Selfish Love". Akkompagnert av en video fra den prisbelønte filmskaperen Rodrigo Saavedra, er "Selfish Love" det andre samarbeidet mellom den franske DJ/produsenten og Gomez. Deres første samarbeid var på "Taki Taki" fra 2018. "With the whole world being separated from each other I kept looking and working only on pure good vibes. I wanted to make music for the world and mix all my favorite influences of afro beat, latin music, something that felt grounded and organic. Selena and I had been talking and after “Taki Taki” we had to give the world another round with fresh summer vibes. Something that made it feel like summer the first time you heard it. “Selfish Love” came very naturally for us and I think it’s the perfect evolution for our history together" – DJ Snake.

  

Jo Nesbø er endelig tilbake med solomateriell. 5. mars slipper han “Middels deppa millionær”, som er skrevet i forbindelse med den nye sesongen av TV-serien Exit. Låten er produsert av både Jo Nesbø og Espen Lind.

  

Britiske RAY BLK følger opp “Lovesick” og slipper den nye singelen “Games” feat. Giggs. Artisten har tidligere vunnet BBC Sound of 2017 og jobbet med Stormzy, Rudimental, SG Lewis, Stefflon Don og flere.

  

Duoen Kuselofte returnerer med den feststemte låten “Dricka dig bort”. I de siste månedene har gutta sluppet en del roligere låter, men skrur nå opp tempoet for å få opp humøret mens vi går mot lysere dager og kvelder.

  

Clever og Post Malone slipper låta “Life’s A Mess II”, som er en ny versjon av Juice WRLDs låt med samme navn. Clever som er signert til Post Malones label ‘Posty Co’, annonserte i dag at han slipper sitt debutalbum Crazy neste uke.

  

The Pineapple Squad er en trio med ananaser som kler gamle hits i nye, moderne drakter. Denne gangen har de tatt for seg “Hey Baby” av Bruce Channel, som originalt kom ut i 1962.

  

Ukens Podtips:

I podkasten Høylytt snakker Shokor Hashi og Jørgen Berntson Aase med artister, bransjefolk og de som beveger seg i musikkbransjen. Bra gjester, gode historier og et dypdykk i musikkverden! God lytting!

Rykkinnfella jobber som A&R i Universal Music, samt har produsert en hel haug av hits for kjente artister og russen. I episoden snakkes det om artistformidling, russemusikk og hvordan man kan bli oppdaget.

Markus Neby er for mange kjent som komiker og programleder i P3 Morgen og Kåss Til Kvelds, men er også en meget habil musiker. Han har vært en del av Lemaitre, spilt på Coachella, lagd kaffe ved hjelp av avføring og intervjuet The Chainsmokers.

  

Slipp nostalgien løs og drøm deg tilbake til 90 og 2000-tallet. I Popstalgi blir vi kjent med artister via deres egne ikoniske låter og tekster. Programleder Erik Rydning har mildt sagt vært en superfan helt siden han kunne gå, og nå får han endelig svar på alt fra sine store favoritter.

Med 14 nr. 1-hits er Westlife en av de største boybandene noensinne! Sammen med Vidar Villa går Erik gjennom noen av de største øyeblikkene og låtene i deres karriere.

Torine er superfan av Avril og bruker henne ofte som inspirasjon til egen musikk. Derfor inviterte Erik henne til å analysere Avrils karriere og beste låter. Så nå er det bare å slippe løs sk8r boi'en i deg og bli med inn i Avril's univers.

 *Podcastene Høylytt og Popstalgi produseres av Universal Music.
 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Dagny, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Vidar Villa, London Grammar, Paul McCartney, Moby og Ka2 samt ukens podtips!16.4.2021 09:48:24 CEST | Pressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/vidar-villa-viser-en-ny-side-i-sin-forste-ep-gamle-bilder?publisherId=6987388&releaseId=17905574 Vidar Villa viser en ny side i sin første EP: Gamle Bilder Paul McCartney er i dag ute med albumet McCartney III Imagined på alle digitale plattformer. Albumet slippes fysisk 23. juli. Dette er en ny utgave av McCartney III som opprinnelig ble utgitt 18. desember 2020. Albumet var det tredje i en trilogi med selvtitulerte album som begynte med Pauls solodebut McCartney fra 1970, og fortsatte i 1980 med McCartney II. McCartney III ble spilt inn i "rockdown" i Sussex og produsert av McCartney selv som også spilte alle instrumenter. Albumet toppet lister over hele verden og ble hans første album på 31 år som gikk #1 på den britiske albumlisten. I den nye utgaven fortsetter tradisjonen med de største og mest varierte navnene som tolker Pauls sanger. På III Imagined har artister som Damon Albarn, Beck, Blood Orange, Phoebe Bridgers, Josh Homme, Khraungb

Vidar Villa viser en ny side i sin første EP: Gamle Bilder16.4.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Artisten som er kjent for sine feststemte låter og morsomme tekster beveger seg i en ny retning i sin første EP. En mer ærlig og personlig utgave av Vidar Villa åpner seg opp om et turbulent år. Vidar Villa har som mange andre kjent på oppturer og nedturer gjennom fjoråret. Med Farmen Kjendis-deltakelse, fullbooket festivalsommer på store scener og forelsket for første gang smilte livet til Vidar i starten av 2020. Pandemien førte til store avlysninger, usikker økonomi, brudd og kjærlighetssorg. I en tilsynelatende håpløs situasjon så talentet etter mulighetene denne uoversiktlige og nye hverdagen kunne by på, som blant annet resulterte i fjorårets mest omfattende sommerturné i Norge – gjennomført til sjøs (44 utsolgte konserter). Parallelt ble EP-en Gamle Bilder skapt – et produkt forankret i opplevelsene og følelsene rundt et parforhold, pakket inn i en ny musikalsk retning. «Å være forelska er både noe av det fineste og mest kaotiske jeg har opplevd, og jeg har prøvd å samle alle ta

Ny musikk fra Gabrielle, Years & Years, AREA 21, Emelie Hollow og Surfaces samt ukens podtips!9.4.2021 10:03:44 CEST | Pressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/gabrielle-med-det-urolige-hjertet?publisherId=6987388&releaseId=17905028 Gabrielle med “Det urolige hjertet” https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/kevin-boine-ute-med-ragge-anthemet-jag-ar-taggad?publisherId=6987388&releaseId=17905012 Kevin Boine ute med ‘ragge’-anthemet “Jag är taggad” https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/emelie-hollow-slipper-feel-ny-singel-fra-kommende-ep-og-debutalbum-half-the-story?publisherId=6987388&releaseId=17905042 Emelie Hollow slipper “Feel”, ny singel fra kommende EP og debutalbum Half The Story "Starstruck" er den splitter nye singelen fra Years & Years og første nye musikk fra Olly Alexander siden albumet Palo Santo fra 2018. Om låten sier Olly: "Starstruck" came together one night at a studio in the countryside outside of London. I couldn’t remember the last time I’d seen so many stars, you get used to them not being there when you live in the city. Since we’ve all had to stop, all I’ve wanted to do

Emelie Hollow slipper “Feel”, ny singel fra kommende EP og debutalbum “Half The Story”9.4.2021 08:50:52 CEST | Pressemelding

Den talentfulle artisten og låtskriveren Emelie Hollow slipper i dag singelen «Feel» fra sitt kommende debutalbum «Half the Story». Albumet er delt opp i tre forskjellige kapitler og kommer ut i sin helhet til høsten. I januar kom EP-en og det første kapittelet «Half The Story (Chapter One)», som inkluderte den gull-sertifiserte «Break it Right» med to ganger Spellemannsprisvinner Ruben, «Don’t Leave Me Now» og radiosinglen «Monster». En annen sang fra det kommende albumet, «Me», ble sluppet før jul i forbindelse med Netflix-suksessen «Hjem til jul» hvor sangen er med, ble radiolistet i Norge og skapte bølger langt utenfor våre grenser. Singelen «Feel» er neste singel ut fra EP-en «Half The Story (Chapter Two)» og er allerede spillelistet på NRK P3. Emelie sier: - «Feel» er veldig spesiell for meg. Jeg skrev den sammen med Wayne Hector og produsent Lars Rosness under en av mine aller første zoom-sessions noensinne. Jeg elsker hvordan teksten sier alt akkurat som det er på en veldig ærl

Gabrielle med “Det urolige hjertet”9.4.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Etter å ha blitt nominert til flere Spellemannspriser for suksessalbumet Snart, Gabby og vunnet den gjeve P3-prisen på fjorårets P3 Gull er Gabrielle tilbake med ny musikk. Hun gir oss vårstemningen vi alle har ventet på i form av låten “Det Urolige Hjertet”. Låten setter ord på ulike aspekter ved livet og det å våge og ta sjanser. ‘’Det er befriende å ha skrevet en låt som gir en følelse av optimisme samtidig som den tørr å avsløre en dyp usikkerhet man ikke alltid våger å være åpen om. Å si ja til livet betyr ofte å måtte konfrontere sin egen frykt for å feile. Noe jeg, personlig, jobber med hver dag’’ – Gabrielle. Gabrielle er og har vært en sentral skikkelse på norsk artisthimmel i snart 10 år, etter hun i 2012 debuterte med det Spellemann-nominerte albumet Mildt Sagt. Oppfølgeralbumet Nattergal kom i 2014 og ga henne Edvard-Prisen. I 2019 kom det kritikkerroste albumet Snart, Gabby som fikk tre Spellemann-nominasjoner og singelen "Tenker på deg" vant Musikkforleggerprisen for Året

Kevin Boine ute med ‘ragge’-anthemet «Jag är taggad»9.4.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Finnmarks partykonge er tilbake med singelen “Jag är taggad” og er klar til å ta med festen til resten av Skandinavia, og verden. "Jag är taggad” handler om drømmen til Kevin; å ‘ragge’ rundt i en skikkelig ‘raggarbil’, om å leve i nuet og gjøre det beste ut av livet. Dette er første singel ut av til sammen tre, som viser kjærligheten til raggen og miljøet rundt. Sangen er en hyllest til miljøet som oppsto i Sverige, som bilentusiasten Kevin resonnerer sterkt med. “Jeg syntes raggemiljøet er helt fantastisk, de er 100% seg selv, åpne, inkluderende og har veldig stor passion for hva de driver med”, sier Kevin Boine. Med over 100 millioner streams bak seg har Kevin Boine i det skjulte vokst til å bli en av Nordens største norskspråklige artister. Artisten fra Tana har headlinet festivaler med tusenvis av publikummere rundt omkring i Skandinavia, og er en av svært få artister som krysser landegrenser i sin sjanger.

Ny musikk fra Demi Lovato, Benny Blanco, Julia Michaels, Ben Howard, podtips og remiks av en indie-klassiker!26.3.2021 10:33:53 CET | Pressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/astrid-s-teamer-opp-med-stjerneskudd-og-slipper-en-splitter-ny-versjon-av-hurts-so-good?publisherId=6987388&releaseId=17904354 Astrid S teamer opp med stjerneskudd og slipper en splitter ny versjon av Hurts So Good! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/moby-med-nytt-album-pa-deutsche-grammophon?publisherId=6987388&releaseId=17903884 MOBY med nytt album på Deutsche Grammophon https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/tio-tullerusken-ute-med-musikk-og-podcast-for-de-minste?publisherId=6987388&releaseId=17904286 Tio & Tullerusken ute med musikk og podcast for de minste Benny Blanco er ute med singelen "Unlearn" der han har fått med seg Gracie Abrams som også har vært med å skrive låten. "Unlearn" er produsert av Benny Blanco, og blant andre Cashmere Cat. I dag slippes også deluxe-versjonen av albumet Friends Keep Secrets, som blant annet inneholder låten "Lonely" med Justin Bieber og "Real Shit" med Juice WRLD. Låter som var med på orginal

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom