Universal Music Norge

Ny musikk fra Dagny, Justin Bieber, Kevin Boine, Niall Horan, Tone Damli med flere

Del

God fredag :-)

Dagny er ute med låten "Come Over"

Kevin Boine konkurerer i MGP med låten "Stem på mæ" 

Justin Bieber har slått seg sammen med Quavo fra Migos på sin nye singel "Intentions", med tilhørende musikkvideo som du kan se HER. Tidligere denne uka avslørte Bieber tracklisten til sitt nye album, der blant andre Post Malone og Travis Scott bidrar. Albumet heter Changes og slippes 14. februar.

Med en stadig økende streamingkurve, ble CLMD sin musikkvideoen til "DANCE" sluppet i går. Videoen er spilt inn i Oslo med Fredric Esnault bak regispaken. 

Lil Tecca slapp både låta “IDK” og musikkvideoen til singelen i dag. Tecca, som fikk gjennombruddet med megahiten “Ransom” i fjor, kommer til Norge for å spille på Kadetten i sommer. 

Vidar Villa er i år deltaker under årets utgave av Farmen Kjendis, som har premiere 18. februar. Under oppholdet på gården skrev Vidar låten "For Evig og Alltid", som han i dag lanserer i studioversjon.

MGP-klare Tone Damli gikk direkte til finalen med låten "Hurts Sometimes". Sangen er skrevet av Helge Moen, Jethro Fox, Jim Bergsted og Tone selv, og er hennes tredje bidrag til i konkurransen. Få med deg Melodi Grand Prix-finalen når den går av stabelen 15. februar.

Niall Horan er ute med ny musikk og har sluppet låten "No Judgement" sammen med ny, fersk musikkvideo til Sangen. Låten er siste singel ut før det nye albumet Heartbreak Weather som slippes 13. mars.

Red Moon er en ny Norsk artist som nylig har signert platekontrak med Decca UK. Hun er inspirert av nærheten til naturen hun har hatt under oppveksten i Nittedal, og spiller følsom, drømmende pop. Red Moon har jobbet med profilerte produsenter som har både Sigrid og Aurora på merittlisten. "Dogma" er hennes debutsingel,den første i en rekke av utgivelser utover i 2020. Sammen med singelslipp er Red Moon også ute med som du kan se HER

Oh Wonder består av Josephine Vander Gutch og Anthony West og begynte som et prosjekt mellom Gutch og West. I dag er de ute med sitt tredje album No One Else Can Wear Your Crown. Albumet er skrevet og produsert av douen i deres hjemmestudio og mikset av Cenzo Townsend (Bat For Lashes, Christine And The Queens, Jungle).

5 Seconds of Summer er ute med låten "No Shame". Låten blir å finne på deres nye album CALM, som er det fjerde studioalbumet i rekken og slippes 27. mars.I tillegg til låten "No Shame" inneholder CALM også singlene "Easier" og "Teeth".Lørdag 13. juni kan kvartetten fra Australia oppleves live i Oslo Spektrum. 

Musikken til Netflix-filmen To All The Boys: P.S. I Still Love You er i dag ute. 
Filmen følger opp To All The Boys I’ve Loved Beforesom var den mest sette filmen på Netflix i 2018. To All The Boys: P.S. I Still Love You kommer 12. februar  Netflix. Se trailer HER.

 

Kommende konserter:

7. februar - Keane, Sentrum Scene 

7. februar - Odd Nordstoga, Åndalsnes, Rauma Kulturhus

8. februar - Odd Nordstoga, Stranda, Storford Kulturhus

10. februar – Odd Nordstoga, Åmot Kulturhus, Rena

12. februar – Odd Nordstoga, Nes Kulturhus, Årnes

13. februar – Odd Nordstoga, Ås Kulturhus

14. februar – Odd Nordstoga, Hamar Kulturhus

15. februar - Odd Nordstoga, Bø, Gullbringen

15. februar - Meduza, Jaeger 

15. februar - Lil Mosey, Sentrum Scene 

17. februar - Schoolboy Q & Jay Rock, Sentrum Scene

21. februar - Halsey, Oslo Spektrum

21. februar - Larsiveli, Lace Horten

21. februar - Carly Rae Jepsen, Sentrum Scene 

22. februar - Turbonegro, Blåfrost

23. februar - MoStack, Parkteateret 

24. februar - Agnes Obel, Sentrum Scene 

25. februar - Odd Nordstoga, Grong, Kuben

26. februar - Odd Nordstoga, Mosjøen Kulturhus

27. februar - Odd Nordstoga, Sandnessjøen Kulturbad

27. februar - Emilie Hollow, by:Larm kulturkirken Jakob

27. februar - VIKING_DEATH_TRAP.EXE, by:Larm Revolver

28. februar - Odd Nordstoga, Leknes, Meieriet kultursenter

28. februar - OnklP, Tromsø, Driv (studentuka) 

28. februar - Cashmere Cat, by:Larm Sentrum Scene 

28. februar - Ka2, by:Larm Ingensted

28. februar - Simple Minds, Konserthuset, Stavanger 

29. februar - Odd Nordstoga, Trevarefabrikken, Hemningsvær

29. februar - OnklP, Bergen, Kvarteret 

29. februar - Emilie Hollow, by:Larm Ingensteds

29. februar - VIKING_DEATH_TRAP.EXE, by:Larm Blå

29. februar - Simple Minds, Forum, Bergen 

1. mars - Simple Minds, Sentrum Scene  

2. mars - Yelawolf, Rockefeller

4. mars - Veronica Maggio, Moss, Verket Scene 

5. mars - Veronica Maggio, Sentrum Scene

5. mars - Odd Nordstoga, Randaberg Konserthus 

5. mars - OnklP, Parkteateret 

6. mars - Veronica Maggio, Drammen, Union Scene 

6. mars - TIX, Uken i Bergen

7. mars - Veronica Maggio, Trondheim, Byscenen 

7. mars - Odd Nordstoga, Grimstad kulturhus

9. mars - Sam Fender, Rockefeller,

10. mars - Bryan Adams, Oslo Spektrum

12. mars - OnklP, Trondheim, Byscenen 

12. mars - Odd Nordstoga, Fagernes Kulturhus

14. mars - Odd Nordstoga, Sunndal kulturhus

14. mars - The 1975, Oslo Spektrum

15. mars - Odd Nordstoga, Ålesund, Parken Kulturhus

17. mars - Fletcher, Parkteatret 

17. mars - Odd Nordstoga, Askter Kulturhus

18. mars - Veronica Maggio, Stavanger, Folken 

19. mars - Veronica Maggio, Haugesund, Byscenen 

19. mars - Odd Nordstoga, Nittedal, Flammen

20. mars - Odd Nordstoga, Verket Scene Moss

20. mars - Veronica Maggio, Bergen, USF Verftet 

21. mars - Odd Nordstoga, Lørenskog Kulturhus

21. mars - Veronica Maggio, Ålesund, Terminalen 

24. mars - Tove Lo, Rockefeller

26. mars - Odd Nordstoga, Modum Kulturhus

27.mars - Odd Nordstoga, Sauda Kulturhus

28. mars - Odd Nordstoga, Vinje Kyrkje

God helg :-) 

Nøkkelord

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Snow Boyz, Seeb x Julie Bergan, Pop Smoke, Kanye West, Tone Damli, Paul Weller med flere3.7.2020 11:42:13 CESTPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/snow-boyz-kjoler-deg-ned-med-iskald-ny-singel-elsker-meg?publisherId=6987388&releaseId=17888424 Snow Boyz kjøler deg ned med iskald ny singel "Elsker Meg" Seeb x Julie Bergan: “Don’t You Wanna Play?” https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/etterlengtet-debutalbum-fra-fenomenet-pop-smoke-er-na-klart?publisherId=6987388&releaseId=17888569 Etterlengtet debutalbum fra fenomenet Pop Smoke er nå klart Tirsdag denne uken overrasket Kanye West fansen med en ny låt og video. “Wash Us In the Blood” (feat. Travis Scott) er mikset av legendariske Dr Dre. Den anerkjente kunstneren Arthur Jafa har regissert musikkvideoen og står bak artwork. Se musikkvideoen her. “Wash Us In The Blood” er første låt fra West sitt tiende kommende soloalbum; God’s Country. Astrid S slipper nå en akustisk versjon av sin nyeste singel; "Dance Dance Dance Acoustic". Låten akkompagneres av en video, se her. DuVet er en rap-duo basert i Oslo som består av to unge talenter, N

Seeb x Julie Bergan: “Don’t You Wanna Play?”3.7.2020 11:19:46 CESTPressemelding

Med låter som “https://open.spotify.com/track/73WJ6rYbtFi0Z2T4hPS1iN?si=-M4qmLv7RweRHpH2NUi4Rg Drink About”, “Rich Love” og “Breathe”, har Seeb klart å oppnå stor suksess internasjonalt med milliarder av streams over alle platformer. Med en av verdens mest streamede låter i katalogen, en remiks av Mike Posners «I Took A Pill In Ibiza», setter Seeb nå kursen for album-slipp, og i den forbindelse slipper de singelen "https://open.spotify.com/album/3i5KKkquh96MJz4IbA96IO?si=i4w-3zcbSk6_h9aqt_KK0g Don’t You Wanna Play?” sammen med Julie Bergan. Den norske duoen, bestående av Simen Eriksrud og Espen Berg, har fått milliarder av streams fordelt over alle plattformer, og nå tar de signaturblandingen av melankoli og eufori, dansemusikk med en menneskelig sensibilitet, til neste nivå og nedover på en mer gjennomtenkt og kunstnerisk vei. "Vi prøvde å gjenoppdage grunnen til at vi gjør dette", mimrer Espen. “Vi ønsket å gjøre noe som føles mer riktig for oss selv, ved å følge de musikalske instin

Etterlengtet debutalbum fra fenomenet Pop Smoke er nå klart3.7.2020 10:36:04 CESTPressemelding

Pop Smoke var en av USAs mest spennende nykommere innen drillbølgen som blomstret opp i New York de siste årene. Undergrunnsfenomenet etterlot sin stadig voksende fanskare i sorg da han gikk bort tidligere i år, bare 20 år gammel. Før han gikk bort var stjerneskuddet i ferd med å fullføre sitt debutalbum. Shoot For The Stars, Aim For The Moon er nå klart, med en stjernespekket gjesteliste med bidrag fra blant andre DaBaby, Lil Baby, Quavo, 50 Cent, Roddy Rich, Swae Lee og Future. Hør albumet HER! Albumet inneholder 19 låter, inkludert den tidligere utgitte smashen "Dior" og ”Make It Rain” med Rowdy Rebel. Tidligere i år lanserte Bashar "Pop Smoke" Jackson "Shoot For The Stars Foundation" som skal støtte, oppløfte og inspirere ungdommen. Stiftelsen, som ledes av hans mor, skal videreføre Pop Smokes visjon og bidra med ressurser til å hjelpe ungdom rundt omkring i verden med å realisere sine drømmer. Om slippet uttalte labelsjef Steven Victor tidligere i våres: “Music is the tool of revo

Snow Boyz kjøler deg ned med iskald ny singel "Elsker Meg"3.7.2020 09:30:00 CESTPressemelding

"Elsker meg" er årets første låt ut fra de energiske brødrene Snow Boyz, og er den første av en rekke nye låter som slippes utover høsten. "Elsker Meg" handler om forholdet Snow Boyz har til kvinner, hvordan de bryr seg og elsker dem - så lenge de elsker dem tilbake. Låten er skrevet og produsert i samarbeid med hitmakerne HEF og HÅWK. HØR SNOW BOYZ - "ELSKER MEG" HER Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias Wavy Marley og $k!p utgjør hiphop duoen Snow Boyz. Etter duoen ble dannet i 2009, har de sammen herjet live scenen i Oslo i flere år med en energibombe av et show! Snow Boyz har vist seg å være blant de mest allsidige og oppfinnsomme artistene vi har i Norge i dag, og beveger seg uanstrengt mellom sjangre som rap, afropop og trap. Diversiteten strekker seg fra gatehits som låta "42" til dansbare fengende låter med ZadeKing, Myra og Morgan Sulele. I 2019 slapp Snow Boyz debutalbumet “Hvitt” og var samme år feature på albumet til Arif med låta "Waanderland".

Ny musikk fra Gabrielle, Lisa Børud, Salti, HAIM, Jessie Ware, JP Cooper, S1sco med flere26.6.2020 11:05:44 CESTPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/lisa-borud-hedrer-ektemannen-i-ny-lat?publisherId=6987388&releaseId=17887845 Lisa Børud hedrer ektemannen i ny låt! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/gabrielle-slipper-ny-singel---sann-som-deg?publisherId=6987388&releaseId=17887989 Gabrielle slipper ny singel - «Sånn Som Deg» https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/trevis-er-tilbake-med-arets-forste-lat-options?publisherId=6987388&releaseId=17888004 Trevis er tilbake med årets første låt – «Options»! https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/nalo-x-s1sco-capoeira?publisherId=6987388&releaseId=17888006 NALO x S1sco – Capoeira https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/salti-feat-cca-jonas-superstitious?publisherId=6987388&releaseId=17887964 SALTI feat. CCA Jonas: "Superstitious" Grammy-nominerte 6LACK slipper i dag den etterlengtede EPen 6 PC HOT. EPen inneholder tidligere utgitte “ATL Freestyle” og bidrag fra blant andre stjerneprodusenten Timbaland og rapkometen Lil Baby. De krit

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom