Universal Music Norge

Ny musikk fra Conan Gray, Post Malone, Lana Del Rey, Hozier & Summer Walker!

Del

Den skotske superstjernen Lewis Capaldi ute med nytt album

 

lille Caesar synger en sang for de som “Brenner”

 

Bråtabrann med hyllest til alle bygdeoriginaler!

 

Alessandra får med seg stjerneduo på ny remix av Queen of Kings!

 

Hyller kjærligheten som en gang var

 

Åge Aleksandersen er ute med “Din Sommer”

 

Med kun Garageband og en billig mikrofon tapet fast i en lampe, ga Conan Gray ut sin første låt, "Idle Town", på sin egen YouTube-kanal i 2017. Låten gikk viralt, og han teamet opp med den LA-baserte produsenten Dan Nigro og ga ut EPen Sunset Season på tampen av 2018. I fjor slapp han sitt andre studioalbum, Superache. Nå er han klar med den nye låten “Never Ending Song”.

 

Den Grammy-nominerte og åtte-ganger diamant-selgende superstjernen Post Malone er i dag ute med singelen “Mourning”. Singelen kommer i kjølvannet av annonseringen av hans femte album, Austin, tidligere denne uken, som slippes 28. Juli. Albumet kan forhåndsbestilles/pre-saves HER.

 

Lana Del Rey har nå gitt ut den lenge sirkulerte "Say Yes to Heaven". Låten har ikke vært ugitt tidligere, men har allerede blitt populær blant Lanas fans og på sosiale medier, etter at uoffisielle opplastinger har spredr seg på TikTok og lignende plattformer de siste årene. Fansen har ventet spent på utgivelsen av denne låten som endelig er ute!

 

Den irske trubaduren Hozier ute med den tredje singelen fra hans kommende album, Unreal Unearth. Albumprosjektet utforsker temaene i Dantes Inferno, og med den nyeste singelen “Francesca” reflekterer Hozier over synden i helvetes andre sirkel - begjær. Unreal Unearth slippes 18. august, og inneholder de tidligere utgitte låtene “Eat Your Young” og “All Things End”.

 

Maroon 5 slapp i dag låten "Middle Ground", produsert av Andrew Watt, Jon Bellion og Pete Nappi Bandet vil fremføre låten under sesongfinalen av The Voice 23. mai, som også er Blake Sheltons siste episode som coach på showet. I juni legger Maroon 5 ut på en Europaturné før de i slutten av juli vender nesa hjemover og til Las Vegas hvor de skal gjøre en rekke show

 

Det originale soundtracket til Den Lille Havfruen er ute i dag. Filmen har premiere 26. mai, men du kan allerede høre filmmusikken på norsk HER. Den tidligere utgitte “Part of Your World”, med filmens hovedperson Halle, har allerede blitt strømmet over tre millioner ganger.

 

Den regjerende R&B-dronningen, Summer Walker er ute med den svært etterlengtede CLEAR 2: SOFT LIFE EP. EP’en inneholder gjestevers fra superstjerner som J. Cole på “To Summer, From Cole – Audio Hug” og Childish Gambino på “New Type”.

 

Jompa – kjent fra de populære Kill Buljo-filmene – er klar for festivalsommeren og slipper den allsangvennlige singelen “Båttur”. Låten er produsert av Øyvind Weiseth, Espen Domaas og Glenn Lindmark, og er en oppfølger til Jompa sin afterski-singel som kom i april.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Adrian Sellevoll på jakt etter lykken1.6.2023 11:08:54 CEST | Pressemelding

Adrian Sellevoll er klar med sin nyeste singel "Dø Lykkelig" - et musikalsk uttrykk for følelsen av intens kjærlighet og evig lykke. Med denne låten tar Adrian lytterne med på en følelsesladet reise som kretser rundt tanken om å ha noen for alltid og oppleve fullkommen lykke i deres nærvær. "Låten handler om en jente du vil ha for alltid, og hvis du får henne, kan du dø lykkelig. Det gjenspeiles mye i det jeg føler når jeg er forelsket” - Adrian Sellevoll. 25 år gamle Adrian Sellevoll er en artist, låtskriver og modell fra Bergen som balanserer en travel hverdag fylt med musikkprosjekter og spennende fremtidsplaner. Han er for tiden dypt involvert i arbeidet med et kommende album, hvor han utforsker nye musikalske retninger og viser frem sin allsidighet som artist. Videre planlegger Adrian en stor turné som vil finne sted i 2024, og sommerkonserter er også en del av hans kommende agenda. Adrian er for tiden også involvert i produksjonen av et nytt, spennende TV-program. Med sine tidlig

Jon Ranes slipper EP – Loverboy & The Heartbreakers1.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemelding

Jon Ranes, også kjent som Loverboy, artistdebuterte i 2017 med rapgruppen og fenomenet UNDERGRUNN. Siden den gang har de spilt festivaler og scener rundt i hele Norge, deriblant Øyafestivalen, Slottsfjell og Sentrum Scene. Parallelt med musikervirksomheten har Ranes også en lovende skuespillerkarriere, og er blant annet å se i «Ut og stjæle hester», NRK serien «Flus» og «Pørni». Den 20 år gamle artisten slapp debut-albumet sitt “Loverboy” i fjor, som var på andre plass på albmtopplisten. Nå er han klar med en ny EP, «Loverboy & The Heartbreakers» som slippes 02. juni. EPen inneholder fire låter: Hjemlengsel Hun Vil ha To Tynne Menn Victoria Jon Ranes forteller: - «Loverboy & The Heartbreakers» er en videreutvikling av Jon Ranes prosjektet og et steg videre mot målet. Låtene er tett knyttet til min musikalske bakgrunn og er en bukett av referanser til mine store helter. Musikken er lagd av en dyktig gjeng deriblant Kastel, Rik Pappa og et sammensveisa band. Vi er The Heartbreakers.

Gjør sin egen vri på tidløs klassiker1.6.2023 09:00:00 CEST | Pressemelding

Slik har du aldri hørt “Hun er forelska i lærer’n”! 2. juni slipper en av Norges mest spennende EDM-grupper, HOURS & DJ Kalle, sin versjon av låta som alltid tar festen til et nytt nivå. “Hun er forelska i lærer’n” er en låt som står flere hjerter nær, uansett alder. HOURS & DJ Kalle har gjort sin egen vri på The Kids sin aller største hit fra 1980, akkurat i tide til sommerferiens inntog og eksamentidens slutt. Låten kan høres her fra 2. juni. Med over 13 millioner streams og samarbeid med anerkjente artister som Dynoro, Blinded Hearts, Victoria Nadine, Alfons, CLMD og LIZOT, ønsker HOURS å skape bølger i musikkbransjen. HOURS har tidligere opptrådt på flere av de mest prestisjefulle klubbene og festivalene innenfor klubbmusikk både nasjonalt og internasjonalt, som har gjort dem til publikumsfavoritter innenfor EDM-scenen. Palmesus, Opptur, BCM Planet Dance og Level 27 har allerede fått bevitne deres dynamiske og energiske DJ-sets.

Alessandra får med seg hitmaskinen Gabry Ponte på ny remix av Queen of Kings!1.6.2023 08:30:00 CEST | Pressemelding

Alessandra får med seg den italienske hitmaskinen Gabry Ponte på en ny remix av “Queen of Kings”! Gabry Ponte er kjent i Norge for sin massive 2021-hit “Thunder”, som gikk til #4 på listene her til lands og har sanket inn nærmere 400 millioner strømninger på Spotify. Hør låten HER. "Discovering 'Queen of Kings' was a delightful surprise, especially for the elements in common with my global hit ‘Thunder’. It's a reminder that music transcends boundaries, allowing artists to connect and create something truly magical. That’s what happened with my remix of Alessandra’s song” - sier Gabry Ponte om samarbeidet. Alessandra følger opp med: “Jeg er super glad! Jeg har stor respekt for Gabry Ponte som artist, og nå skal han remixe sangen min. Dette er en ære!” - Alessandra Alessandra Mele gjorde en bemerkelsesverdig opptreden under forrige måneds Eurovision-finale, som gjorde at hun stakk av med en sterk 5. plass som også er Norges beste plassering på ti år! Med publikumsstemmer alene havnet hu

Ny musikk fra d4vd, OneRepublic, Eddy & Zino, Debora & Kode.59!26.5.2023 11:46:05 CEST | Pressemelding

Plaza slipper sin første singel i år – Her & Der Ruben slipper første del av debutalbumet Stjerneskuddet d4vd er endelig ute med EP’en Petals To Thorns. EP’en er en introduksjon til d4vds identitet som artist – en identitet som ikke kan begrenses til kun én sjanger. Bare ett år etter at han begynte å lage musikk i søsterens skap i Houston, er d4vd endelig klar med debut-EP'en som inkluderer tidligere utgitte hits som “Romantic Homicide” og “Here With Me”. OneRepublic er klare med singelen “Runaway” - deres første nye utgivelse siden fjorårets hit “I Ain’t Worried”, som hittil har sanket inn over 3 milliarder streams. Den nye låten slippes med en medfølgende musikkvideo du kan se HER. Tvillingparet Eddy & Zino returnerer med singelen "FIL" som er tatt fra deres kommende EP Flavour Pack. Låten – som er produsert av Pacify og Daz – beskrives som en melodisk kjærlighetslåt. Flavour Pack markerer starten på nytt kapittel i livet til Eddy & Zino, da de nå har blitt eldre og selv kan velge hv

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom