Universal Music Norge

Ny musikk fra Cashmere Cat, Emelie Hollow, Maroon 5 samt Taylor Swift til Norge!

Del

God fredag!

Her er ukens nyhetsbrev fra Universal Music.

Taylor Swift annonserte denne uken at hun kommer til Oslo i 2020.

Cashmere Cat slipper albumet Princess Catgirl

Duket for release av Emelie Hollow sin EP Hear It Out Loud!

jens er klar med ny musikk og Dagny support!

Produsent og DJ Nick Strand var fra 2016 til slutten av 2018 en del av produsentgruppen Seeb, som i 2018 hadde over 2 milliarder streams på Spotify. De hadde en rekke store samarbeid med artister som Skip Marley, Dagny, Justin Bieber, David Guetta, Sia, Pink og Mick Jagger. Nå slipper han “Stuck On You” med Hanne Mjøen, som The Fader har omtalt som “one of the Scandinavian artists to watch in 2018”.  

22. september 2014 ble "Styggen på Ryggen" sluppet, en låt som skapte bølger og dype spor i både OnklP og folk sin liv. Den bunnløst ærlige teksten fremført med en tilstedeværelse og inderlighet traff selv de barskeste av oss. Låten har nå passert 22 millioner streams på Spotify. Nå fem år etter er låten fremdeles like sterk og aktuell, teksten pensum i den norske skole, psykisk helse blir satt fokus på og livet til Slekta og OnklP har nådd en ny fase. I forbindelse med jubileet slippes en storslått orkesterversjon av singelen, fremført av K og OnklP & De Fjerne Slektningene. 

Svenske Tove Lo er tilbake med det nye albumet Sunshine Kitty. Albumet inneholder blant annet "Glad He’s Gone", "Bad As The Boys" (feat. ALMA), "Really Don’t Like U" (feat. Kylie Minogue) og den nye singelen "Sweettalk My Heart" som ble sluppet tidligere denne uken. Tove Lo spilte i sommer på Bergenfest og Findings og kommer tilbake til landet neste år for å spille på Rockefeller 24. mars. 

Astrid S er for tiden på en utsolgt, akustisk turné i USA og Europa. I dag slippes to remixer av “Doing To Me” av Felix Cartal og Cavego.  

Bea Miller har fått med seg den britiske produsentduoen Snakehips på den nye låten "NEVER GONNA LIKE YOU". Låten følger opp hennes tidligere releaser “it’s not u it’s me” ft. 6LACK, “feel something” og “FEELS LIKE HOME” ft. Jessie Reyez, som alle har blitt sluppet i år. 

Maroon 5 er tilbake etter suksessen med “Girls Like You” fra albumet Red Pill Blues med den nye singelen “Memories”

Høsten blir travel på releasefronten for Ka2. Første låt ut er “en til", en catchy poptune med indiepreg – i kjent Ka2-stil. Senere i november slipps Kløbb Ka2, en EP med mer “kløbbete” materiale. Dagen etter EP-slipp, 9. november, spiller Ka2 sin første headlinerkonsert på John Dee i Oslo og senere den 16. november på USF Verftet i Bergen.   

Lady Antebellum slipper sitt syvende studioalbum 17. november med tittelen Ocean. Nå er de ute med tittelsporet fra albumet. 

Liam Payne har slått seg sammen med A Boogie Wit Da Hoodie på låten "Stack It Up". Låten er skrevet av Ed Sheeran, Steve Mac, Fred Gibson og Boogie. Om låten sier Liam; “I’m so happy to be releasing my new single and for you all to finally hear it. Me and Boogie had so much fun doing it. This is a song I’m really proud of and I can’t wait to show you what’s coming next!” 

Den nederlanske DJ’en Tiësto har slått seg sammen med britiske Mabel på den nye låten “God Is A Dancer”. Låten følger opp Tiëstos hitsingel “Rituals” som han hadde med Rita Ora og Jonas Blue. 

Seinabo Sey har teamet opp med duoen Vargas & Lagola på nydelig “Shores”. Låten er skrevet sammen med Vargas & Lagola (Vincent Pontare og Salem Al Fakir), som hun også jobbet med på låten “Pretend”. 

Stjerneskuddet fra Nashville, Travis Denning, er klar med låten "Heartbeat Of A Small Town". Den 10. oktober kan han oppleves live i Oslo Konserthus under den internasjonale turnéserien Introducing Nashville, kuratert og presentert av Country Music Associations.  

Du husker kanskje “Gal Av Lengsel” av Arne Schau-Knudsen fra Telenor-reklamen tidlig på 2000-tallet? Etter å ha sett at den ikke var tilgjengelig på strømmetjenestene, bestemte Vidar Villa og band for å gå i studio med produsent Hans Petter Aaserud fra Trang Fødsel for å gjøre sin versjon av låten. Samme dag som singelen slippes skal Vidar fremføre den akustisk på God Morgen Norge, hvor den originalen låtskriveren Arne Schau-Knudsen blir med for en prat i sofaen. Etter dette går turen videre til P3 Morgen. 

Sinematic er Robbie Robertsons første album siden How To Become Clairvoyant fra 2011. Albumet er produsert av Robertson selv, og inneholder bidrag fra blant andre Van Morrison og Glen Hansard, som laget musikken til den romantiske komedien Once i 2007. Robertsons er aktuell på flere fronter nå for tiden – i tillegg til nytt album har han laget score til Martin Scorseses The Irishman, der to av låtene fra albumet er med. Filmen har premiere på New York Film Festival 27. september. Under Toronto International Film Festival hadde Once Were Brothers: Robbie Robertson & The Band æren av å åpne festivalen. Dokumentaren forteller Robertsons side av det mye omtalte bruddet med The Band, og er basert på hans memoar Testimony. 

Ole Ivars har jubileumsår og feirer med å slippe nytt studioalbum På farten i 55 år. Albumet ble sluppet på fysiske formater før sommeren, men tilgjengeliggjøres endelig digitalt. 

Suksessduoen Isah og Dutty Dior barker seg sammen atter en gang og leverer en fersk remix av Karpe’s "Moscot & Dior". Originalen kunne høres på Karpe’s SAS PLUS / SAS PUSSY, hvor Isah også bidro på flere av låtene.  

Country rock-bandet Spelloppmaker fra Solør er den nyeste signeringen til Hells Bells Records og gir ut sin andre singel gjennom selskapet, "Kaldt Vann Og Lut". Bandet fortsetter høsten og vinteren med konserter rundt i hele Norge for å spre glede og rabalder hos det norske bygdefolket. 

Multi-instrumentalisten Gryffin har fått med seg den britiske DJ-duoen Gorgon City på "Baggage" hvor AlunaGeorge har vokalen.

 

Kommende konserter:

25. september - ECM 50:Bobo Stenson Trio + Maciej Obara Quartet , Victoria, Oslo  

26. september - ECM 50: Marcin Wasilewski Trio + Gustavsen / Tander / Vespestad, Victoria, Oslo  

27. september - ECM 50: Mette Henriette + Carla Bley Trio , Victoria, Oslo  

28. september - ECM 50: Sinikka Langeland + Craig Taborn + Surman / Andersen / Strønen, Victoria, Oslo  

28. september - Lise davidsen + Filharmonien, Konserthuset, Oslo  

28. september - blackbear, Sentrum Scene  

29. september - Lise Davidsen, Den Norske Opera  

3. oktober - Social House/Ella Mai/Ariana Grande, Telenor Arena  

5. oktober - R3hab, Sentrum Scene  

10. oktober - Scarlxrd, Blå.   

11. oktober - Lemaitre, Den Norske Opera  

27. oktober - Daniil Trifonov, Den Norske Opera   

28. oktober - slowthai, Vulkan Arena  

28. oktober - The Vamps , Sentrum Scene  

31. oktober - Emeli Sandé, Sentrum Scene  

6. november - Young Gravy, Vulkan Arena  

11. november - Lewis Capaldi, Sentrum Scene  

11. november - YUNGBLUD, Parkteatret  

13. november - YG (med Ty Dolla $ign), Sentrum Scene, Oslo  

26. november - Dermot Kennedy, Rockefeller  

1. desember - Michael Kiwanuka, Rockefeller, Oslo  

2. desember - Ari Lennox, Parkteatret, Oslo  

15. desember - JID, Parkteatret  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, Post Malone, Ariana Grande, The 1975, Onkl P, Shawn Mendes, Lil Halima, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, Seeb, The Rolling Stones m.fl.

Følg saker fra Universal Music Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universal Music Norge

Ny musikkvideo fra SALTI spilt inn i majestetiske omgivelser13.7.2020 16:05:20 CESTPressemelding

I går kveld hadde musikkvideoen til “Superstitious (feat. CCA Jonas)” av SALTI premiere. Videoen som er spilt inn i majestetiske omgivelser utenfor Bergen, ved Vøringsfossen og på Hardangervidda er regissert av Sigurd Fossen (Sigrid, Aurora, Kakkmadafakka). Videoen er krydret med animasjoner som gjenspeiler engler og demoner som igjen gjenspeiler SALTIs overordnede idé for debut-EPene sine. “Superstitious” handler om å være selvbevisst, ha egenkjærlighet og tro når du tviler på din egen dømmekraft. Se videoen HER! Warith Salti Mbarukaka SALTI er en 24 år gammel artist, låtskriver, produsent og DJ, opprinnelig fra Tanzania, men flyttet til Norge da han var åtte år gammel og har bodd i Vestlandets Musikkhovedstad Bergen siden den gang. Etter ti år som produsent og DJ har SALTI nå funnet mot til å skrive og fremføre egne sanger, og fokuset er nå å bygge sin egen musikkarriere som artist. "Dream come true wallah. Alltid drømt om å være en del av en slik produksjon! Gøyeste var at det ble s

Ny musikk fra Sam Smith, Juice WRLD, blackbear, The Streets, James Bay med flere10.7.2020 09:49:28 CESTPressemelding

Pressemelding: https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/legends-never-die---albumet-av-juice-wrld-er-na-klart?publisherId=6987388&releaseId=17888884 Legends Never Die - Albumet av Juice WRLD er nå klart Sam Smith spilte inn en cover av Coldplays store hit “http://open.spotify.com/album/6VnppEx0PoQpbnfTOutyaQ Fix You” for iHeart Radio Living Room Concert Sessions i mai til så gode tilbakemeldinger at denne nå på mandag ble sluppet digitalt sammen med en video. Britiske James Bay slapp i dag singelen «Chew On My Heart» med tilhørende musikkvideo. Bay slo gjennom i 2015 med debutalbumet «Chaos And The Calm”, som inneholdt hits som «Let It Go» og «Hold Back The River». I går annonserte Katy Perry coveret og tittelen på sitt kommende album Smile, som slippes 15. august. Tittelsporet ble sluppet i dag, hør låten her. Alexandra Joner er endelig tilbake med nye singelen "Like Beyoncé". Hennes nyeste singel er en fengende danselåt som oser av girl power. Gjennom hele låten kan du høre referan

Legends Never Die - Albumet av Juice WRLD er nå klart10.7.2020 09:32:58 CESTPressemelding

Albumet Legends Never Die av Juice WRLD, Jarad Anthony Higgins, slippes i dag via Interscope Records. Hør albumet her. Artisten etterlot sin globale fanskare i sorg da han i desember 2019 gikk bort, bare 21 år gammel. I april kunngjorde Juices mor, Carmela Wallace, etableringen av Live Free 999-fondet som skal jobbe for mental helse og vil motta ekstra støtte via Grade A og Interscope Records. Legends Never Die inneholder 21 låter, inkludert “Life’s A Mess” med Halsey og “Come & Go” med Marshmello som begge ble sluppet i løpet av denne uken. Tidligere denne uken annonserte labelet: This Friday we will be honoring the life and art of Juice WRLD by releasing his album, Legends Never Die. We feel that this collection of 15 songs best represents the music Juice was in the process of creating. The album shines a light on the collaborators that meant so much to Juice and deeply impacted his musical process. Juice dedicated his music to his fans and, now more than ever, we hope this album bri

The Rolling Stones slipper en ny versjon av 1973-albumet “Goats Head Soup” 4. september9.7.2020 15:17:23 CESTPressemelding

Enda en verdsatt juvel i Rolling Stones’ enestående katalog skal gjenskapes, når klassikeren Goats Head Soup fra 1973 forvandles til et nytt multi-format-album 4. september. Albumet vil være tilgjengelig i flere versjoner, inkludert CD-er og sett med vinyl-bokser, i en skattekiste av ikke utgitt studio- og livemateriale. The reissue follows the huge success and acclaim for the Stones' “Living In A Ghost Town” single and their universally-admired lockdown performance of “You Can't Always Get What You Want” in Global Citizen's April special One World: Together at Home. The box set and deluxe CD and vinyl editions of Goats Head Soup will all feature ten bonus tracks, which include alternate versions, outtakes and no fewer than three previously unheard tracks. The first of these to be unveiled, “Criss Cross”, is available as an instant grat track today with pre-orders of the album, and on all streaming and download services. The official “Criss Cross” video is out now, watch here. Stones d

Ny musikk fra Snow Boyz, Seeb x Julie Bergan, Pop Smoke, Kanye West, Tone Damli, Paul Weller med flere3.7.2020 11:42:13 CESTPressemelding

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/snow-boyz-kjoler-deg-ned-med-iskald-ny-singel-elsker-meg?publisherId=6987388&releaseId=17888424 Snow Boyz kjøler deg ned med iskald ny singel "Elsker Meg" Seeb x Julie Bergan: “Don’t You Wanna Play?” https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/etterlengtet-debutalbum-fra-fenomenet-pop-smoke-er-na-klart?publisherId=6987388&releaseId=17888569 Etterlengtet debutalbum fra fenomenet Pop Smoke er nå klart Tirsdag denne uken overrasket Kanye West fansen med en ny låt og video. “Wash Us In the Blood” (feat. Travis Scott) er mikset av legendariske Dr Dre. Den anerkjente kunstneren Arthur Jafa har regissert musikkvideoen og står bak artwork. Se musikkvideoen her. “Wash Us In The Blood” er første låt fra West sitt tiende kommende soloalbum; God’s Country. Astrid S slipper nå en akustisk versjon av sin nyeste singel; "Dance Dance Dance Acoustic". Låten akkompagneres av en video, se her. DuVet er en rap-duo basert i Oslo som består av to unge talenter, N

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom