Glass og Fasadeforeningen

Ny medlemsfordel i Glass og Fasadeforeningen

Del

Glass og Fasadeforeningen (GF) har inngått en avtale om rekrutteringstjenester med Sky rekruttering AS. Gjennom avtalen får medlemsbedriftene en pris som ligger vesentlig lavere enn markedspris for bransjen.

Ole Jørgen Ølstad og Stine Bådstøe i Sky Rekruttering AS.
Ole Jørgen Ølstad og Stine Bådstøe i Sky Rekruttering AS.

Sky Rekruttering AS er et moderne rekrutteringsbyrå som finner kandidater til alle typer stillinger. Sky Rekruttering AS består av 30 dyktige rekrutteringsrådgivere som står klar til å raskt levere kvalifisert personell til GF sine medlemsbedrifter.

Avtalen med GF er en «Sign on fee» avtale hvor man kun betaler for tjenesten dersom man velger å ansette en av Sky rekruttering sine kandidater.

Sky Rekruttering mener å ha markedets raskeste leveranse av personell fra bestilling til første kandidat er klar til intervju.

– All kommunikasjon foregår digitalt. Noe av det viktigste for oss er å hele tiden være tilgjengelig og gi raske tilbakemeldinger. Ved behov jobber vi 24/7 for å dekke våre kunders behov. Vår online rekrutteringsmetode gjør at vi unngår tidstyver og fordyrende mellomledd. Vi annonserer aldri. Vi jobber med søk av kandidater i eget nettverk, samt i interne og eksterne baser. Vi finner de jobbsøkerne våre kunder ikke finner via tradisjonell annonsering. Vi har dessuten kapasitet til å levere et høyt volum av kandidater på kort tid ved behov, sier Ole Jørgen Ølstad i Sky Rekruttering.

Ølstad og Stine Bådstøe fra Sky Rekruttering AS vil være til stede på Glass og Fasadedagene 2019.

– Vi ser en positiv tendens i bransjen og flere etterlyser medarbeidere. Vi håper og tror at denne avtalen kan bidra til at medlemsbedriftene opplever effektive rekrutteringsprosesser til konkurransedyktige vilkår, sier direktør i Glass og Fasadeforeningen, Bjørn Glenn Hansen. 

GFD 2019: Vil rekruttere flere til glassfaget

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ole Jørgen Ølstad og Stine Bådstøe i Sky Rekruttering AS.
Ole Jørgen Ølstad og Stine Bådstøe i Sky Rekruttering AS.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

Lanserer vindusprofil i aluminium med integrert zip-screen15.10.2019 08:00:00 CESTAktuelt

NorDan har suksess med påmontert screenprofil integrert og levert fra fabrikk med NTech produktløsninger i tre og tre/aluminium. – Nå ønsker vi å følge opp med å tilby også aluminiumsvinduer med integrert profil for zip-screen. Sammen med sine samarbeidspartnere Hydro Building Systems og Hunter Douglas har NorDan nå utviklet produktet som skal lansere på Bygg Reis Deg denne uken, sier salgssjef Arvid Berge.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom