Avinor

Ny lufthavndirektør ved Avinor Oslo lufthavn

Del
Konserndirektør for drift & infrastruktur i Avinor, Stine R. Westby er ansatt i stillingen som lufthavndirektør for Oslo lufthavn. Lufthavndirektør Øyvind Hasaas tar over ansvaret for området for drift & infrastruktur.
Stine R. Westby
Stine R. Westby

- Dette er en løsning som jeg er sikker på at er god for Avinor. Den vil bidra til å videreutvikle både Oslo lufthavn og enheten drift & infrastruktur. Et slikt bytte skaper dynamikk og nytenking, noe som er særlig viktig i tider hvor vi skal finne nye og mer kostnadseffektive løsninger gjennom et større kostnadsreduksjonsprogram, sier konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen.

Enheten drift og infrastruktur har ansvar for blant annet utbyggingsprosjekter, terminalutforming og utgjør et stort fagmiljø. Flere sentrale prosjekter i det pågående kostnadsreduksjonsprogrammet ligger under denne enhetens ansvarsområde.

Nøyaktig tidspunkt for rollebytte og ansvarsoverføring er ikke avklart ennå, men forventes å skje i august/september.

- Jeg gleder meg til å tiltre en av Norges mest spennende jobber og er ydmyk for oppgaven. Det er en jobb med et stort samfunnsoppdrag som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Westby.

- Jeg ser fram til nytt ansvarsområde, og å kunne bruke erfaringene fra Oslo lufthavn til nytte for hele Avinorkonsernet, sier Hasaas.

Bilder

Stine R. Westby
Stine R. Westby
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom