Allente

Ny langsiktig avtale mellom Allente og TV 2

Del

Pressemelding fra Allente og TV 2: Allente og TV 2 er enige om en ny distribusjonsavtale for TV 2s kanaler og innhold. Avtalen er starten på et langsiktig partnerskap, som vil gi Allentes kunder tilgang til TV 2s strømmetjeneste og alt av sport fra TV 2.

Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør Allente
Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør Allente

Den nordiske tv-distributøren Allente og mediehuset TV 2 landet denne uken en ny avtale om distribusjon av TV 2s kanaler, tjenester og innhold. Avtalen vil gi Allentes kunder tilgang til alle TV 2s kanaler med kjente programmer som Kompani Lauritzen og The Voice. Den nye avtalen betyr også et utvidet samarbeid mellom selskapene på en rekke nye områder, med seerne i sentrum.

-          Dette er først og fremst godt nytt for våre kunder! Vi har hatt gode og konstruktive forhandlinger, og det har vært et mål å komme frem til en helhetlig og langsiktig avtale. TV 2s innhold er viktig for våre kunder, så vi er glade for å sikre fortsatt tilgang til kanalens sports- og underholdningsunivers. I tillegg betyr dette starten på et langvarig samarbeid som gjør at vi kan videreutvikle tjenester for kundene våre og gjøre TV 2s kvalitetsinnhold lettere tilgjengelig, sier Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør i Allente.

Også administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes, er fornøyd med den nye avtalen.

-          TV 2 har som ambisjon å være lett tilgjengelig for folk der de er. Avtalen med Allente er en viktig del av dette, og innebærer at kundene kan velge mellom alt det gode innholdet fra TV 2 i sin TV-pakke. Sammen med Allente skal vi skape enda flere og bedre opplevelser for seerne, sier Sandnes.

TV 2s strømmetjeneste blir tilgjengelig hos Allente

Den nye avtalen sikrer Allentes kunder tilgang til både TV 2s TV-kanaler, men også strømmetjenesten. Det betyr at Allentes kunder får TV 2s strømmetjeneste levert som en naturlig del av TV-pakken. Seerne vil få presentert de første løsningene i løpet av året.

-          Vårt formål er enkelt og greit å tilby kvalitetsunderholdning. Dette samarbeidet med TV 2 er derfor veldig viktig, fordi det gjør både sport, film og serier lettere tilgjengelig for alle våre kunder i det norske markedet. Samtidig er dette et langsiktig partnerskap. Det legger til rette for at Allente og TV 2 kan jobbe tett sammen i årene som kommer for å utvikle og tilgjengeliggjøre de beste underholdningstjenestene for våre kunder, sier Bjørn Ivar Moen.

-          De lineære TV-kanalene er fortsatt veldig viktige for folk, men vi vet at strømming vil spille en stadig større rolle fremover. Derfor er det gledelig at Allentes kunder får like enkel tilgang til vår strømmetjeneste som TV-kanalene. Dette samarbeidet innebærer at kundene er sikret tilgang til alt det beste innholdet fra TV 2, uansett hvordan det publiseres, samtidig som vi beholder den redaksjonelle kontrollen, sier Sandnes.

Grunn til jubel blant de sportsinteresserte

Den nye avtalen gir også grunn til glede blant Allentes sportsinteresserte kunder, med TV 2s brede sportstilbud. TV 2 har et unikt tilbud av internasjonal toppfotball med blant annet Premier League og Champions League. Om sommeren er det fartsfylte sykkelritt med Tour de France, mens til vinteren bærer det til skogs med blant annet internasjonal skiskyting og langrenn. I tillegg kommer norsk toppidrett, hvor Eliteserien fra og med 2023 er et høydepunkt.

Premier League-kundene vil i løpet av året få tilgang til et oppgradert og bedre Premier League-produkt, med alt innhold fra TV 2s strømmetjeneste, og muligheten til å se sitt favorittlag uansett hvor man befinner seg.

 ***

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør Allente
Bjørn Ivar Moen, administrerende direktør Allente
Last ned bilde
Olav T. Sandnes, administrerende direktør TV 2
Olav T. Sandnes, administrerende direktør TV 2
Last ned bilde

Om Allente

Allente
Allente
Snarøyveien 30
1331 FORNEBU

67 89 00 00

Allente

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til 1,2 millioner kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Bjørn Ivar Moen. Selskapet eier 50/50 av Telenor Group og NENT Group.

TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Allente

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Allente på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Allente

Allente utnevner ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere i sommer annonserte den nordiske tv-distributøren Allente at deres tidligere CFO, Jonas Gustafsson, tar over rollen som administrerende direktør for selskapet etter et suksessfullt første driftsår siden sammenslåingen av Canal Digital og Viasat Consumer. Nå annonserer selskapet at Helge Øien tar over som ny CFO i Allente, med oppstart 1. september. Øien kommer fra stillingen som CFO i Telenor Myanmar og har tidligere vært en del av Telenor Groups finansavdeling, inkludert innenfor områdene M&A og Investor Relations. «Helge Øiens bakgrunn og kompetanse er en perfekt match med Allente når vi nå skal ta det neste steget i vår utviklingsreise og utvider tilbudet vårt denne høsten. I sin nye rolle kommer Helge til å møte et ungt og fremgangsrikt selskap med et fantastisk team, og vi ønsker han hjertelig velkommen», sier Gustafsson. «Å ta steget inn i en tv-bransje som er i rask utvikling blir en svært spennende oppgave som jeg ser frem til å ta del av. Allente har store ambisjoner

Ny administrerende direktør for Allente1.7.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Når tv-distributørene Canal Digital og Viasat Consumer ble slått sammen til nordiske Allente i mai 2020 var det med Bjørn Ivar Moen som administrerende direktør. Etter et år preget av fremgang tar nå Jonas Gustafsson over som administrerende direktør for Allente. Moen slutter og blir ny administrerende direktør for Telenor Sverige. «Det har vært helt fantastisk å lede først Canal Digital, så Allente, gjennom sammenslåingen. På kort tid har Allente etablert seg som en nordisk tv-gigant med over en million fornøyde kunder. Jeg forlater et ungt, men samtidig veldrevet og fremgangsriktig, selskap i gode hender. Jeg ser veldig frem til å følge Allentes videre reise med stor interesse», sier Bjørn Ivar Moen. Jonas Gustafsson har vært kombinert finansdirektør og Head of Operations for Allente siden sammenslåingen. Før det har han vært blant annet administrerende direktør for Viasat Consumer Norden, samt fungerende administrerende direktør for NENT Group Sverige. Å ta steget opp til å bli admi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom