Siva – selskapet for industrivekst

Ny konstituert direktør

Del

Andreas Krüger Enge er konstituert i en midlertidig stilling som administrerende direktør i Siva.

Foto: AtB
Foto: AtB

Han har lang erfaring fra blant annet Enova og AtB, og er Cand. Polit. Economics fra NTNU. Andreas har siden 1. juni vært ansatt som direktør for partnerskap og strategi i Siva.

- Med Andreas ved roret vil Siva manøvrere stødig i tiden fremover. Han har solid erfaring fra strategisk ledelse og fra virkemiddelapparatet, sier styreleder Kjell Roland.
- Usikkerheten rundt Sivas fremtid gjør at prosessen med å ansette en administrerende direktør er satt på vent. Derfor var det behov for å konstituere i en midlertidig stilling nå.

- Siva er i vinden for tiden. Uansett hvilken vei det blåser skal vi levere på vårt mandat og oppdrag til beste for industri og næringsliv over hele landet. Det blir en krevende, men spennende reise, sier Andreas Enge.

Andreas overtar 1. juli etter Ingrid R. Lorange.

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Siva – selskapet for industrivekst

Siva – selskapet for industrivekst
Siva – selskapet for industrivekst
Postboks 1253 Torgard
7462 Trondheim

http://www.siva.no

Siva tilrettelegger for vekst og utvikling i industri og næringsliv.

Vår virksomhet er tilstede over hele landet, der vi bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn.

Følg pressemeldinger fra Siva – selskapet for industrivekst

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Siva – selskapet for industrivekst på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Siva – selskapet for industrivekst

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom