TV 2

Ny kommunikasjonssjef i TV 2

Del

Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2. Han kommer fra stillingen som spesialrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2.
Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2.

Torbergsen starter i stillingen 1. oktober, og vil som kommunikasjonssjef i TV 2 få ansvar for blant annet mediehusets selskapskommunikasjon og samfunnskontakt.

- Tor-Martin har vært en betrodd rådgiver for store selskaper og har bred samfunns- og virksomhetsforståelse. Han har et godt analytisk blikk, og som lun og stødig nordlending har han dessuten gode personlige egenskaper som vil bidra til å løfte TV 2s posisjon i den viktige tiden som ligger foran oss, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand.

Som kommunikasjonssjef får Torbergsen et bredt kommunikasjonsansvar. Han skal blant annet ivareta TV 2s interesser og strategi, både internt og eksternt, og sikre en god dialog med TV 2s samarbeidspartnere og interessenter eksternt.

Torbergsen overtar stillingen etter Sissel Kruse Larsen, som gikk fra TV 2 til en jobb hos NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, i sommer. Han skal jobbe tett med pressesjef Jan-Petter Dahl og rapporterer til organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand.

- Jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å gå inn i en så spennende og omfattende stilling. TV 2s viktige rolle i norsk offentlighet som allmennkringkaster og nyskapende mediehus har jeg vært fascinert av lenge, og nå gleder meg til å bli en del av det, sier Tor-Martin Torbergsen.

For mer informasjon:

Sarah C. J. Willand  +47 936 06 305

Tor-Martin Torbergsen ­+47 454 69 806

Bilder

Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2.
Tor-Martin Torbergsen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom