SINTEF

Ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital

Del

Mala Wang-Naveen er ansatt som ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.

Mala Wang-Naveen er ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.
Mala Wang-Naveen er ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.

– Her i Brussel snakker man om SINTEF med noe som minner om ærefrykt. SINTEF anses for å være en meget profesjonell og viktig aktør på den europeiske arenaen og har en kundeportefølje mange bare kan drømme om, forteller Wang-Naveen som for tiden er bosatt i EU-hovedstaden. 

Hun var i en årrekke kommentator og journalist i Aftenposten, og er forfatter av blant annet en debattbok om bioteknologi. I 2016 takket 42-åringen ja til stillingen som senior kommunikasjonsrådgiver i EØS-midlene og flyttet nedover med familien. Nå skal Wang-Naveen tilbake til Norge for å lede kommunikasjonsarbeidet i SINTEF Digital og går dermed inn i ledergruppen. 

– Jeg gleder meg noe veldig til å ta fatt på oppgavene som venter. SINTEF er et unikt selskap, som et digitalt kinderegg. På ett og samme sted finner man digitale innovatører, et tech-selskap med tyngde og forskning i verdensklasse. I tillegg har de i lang tid vært smarte og styrket seg mot EU, de er inne i prosjekter som vil ha direkte innvirkning på vår fremtid. Hva dette innebærer for oss alle skal det bli veldig gøy å få formidle, sier Wang-Naveen. 

– Mala blir en viktig medarbeider på et område med svært stor betydning og aktualitet. Med sin kompetanse og erfaring vil hun styrke hele kommunikasjonsfunksjonen i SINTEF, sier kommunikasjonsdirektør Petter Haugan. 

– Vi er veldig glade for at Mala har takket ja til denne stillingen. Hun er meget dyktig og engasjert, og har et stort nettverk. Mala vil nå få den viktige oppgaven med lede kommunikasjonsarbeidet i SINTEF Digital. Jeg gleder meg til å få henne inn i ledergruppen, sier konserndirektør Morten Dalsmo i SINTEF Digital.

Hun tiltrer ved Brussel-kontoret til våren, men vil til sommeren være på plass med kontorsted i Oslo.

Kontakter

Bilder

Mala Wang-Naveen er ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.
Mala Wang-Naveen er ny kommunikasjonssjef i SINTEF Digital.
Last ned bilde

Om SINTEF

SINTEF
SINTEF
Strindveien 4
7034 Trondheim

40 00 51 00http://www.sintef.no

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn
www.sintef.no

Følg saker fra SINTEF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SINTEF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SINTEF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom