Møller Mobility Group

Ny kommunikasjonssjef for Audi og ŠKODA

Del

Christine Eiken Winther blir ny kommunikasjonssjef for Audi og ŠKODA i Norge, når hun fra 1. februar starter hos Harald A. Møller AS. Eiken Winther kommer fra DNB, hvor hun i dag jobber med digitale prosjekter.

Christine Eiken Winther, ny kommunikasjonssjef for Audi og Skoda
Christine Eiken Winther, ny kommunikasjonssjef for Audi og Skoda

I tillegg tiltrer Alexander Hjermind i november en nyopprettet rolle som kommunikasjonsrådgiver på tvers av merkene i Harald A. Møller.

- Christine er en erfaren, idérik og en ekstremt kompetent ressurs vi gleder oss til å få på plass. Hun kommer til bordet med kommunikasjonsfaglig tyngde, og samtidig relevant erfaring fra finans og teknologi som kommer til å tilføre organisasjonen vår stor verdi, sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA Norge i Harald A. Møller AS.

Også Audi-direktør Elin Sinervo ser frem til å få Eiken Winther med på laget:

- Gjennom samtalene våre har hun virkelig imponert oss, og denne rekrutteringen viser at både organisasjonen vår og bransjen vår evner å tiltrekke seg noen av de aller skarpeste hodene innenfor flere fagområder, sier Elin Sinervo.

Eiken Winther har jobbet i ulike roller i DNB siden 2014. Her har hun jobbet i Norges største in-house kommunikasjonsmiljø, og i forretningsområdet Corporate Banking med innovasjon, teknologi og digitale kanaler. Eiken Winther jobbet fem år i kommunikasjonsbyrået First House før hun kom til DNB.

- Det er en unik mulighet å kunne bekle en så sentral rolle hos den ledende aktøren i det mest offensive bilmarkedet i verden, i en bransje som står midt i omveltende endringer, sier Christine Eiken Winther.

Hun legger til:

- Både Audi og ŠKODA er sterke merkevarer, med engasjerte kunder og stor medvind i et marked som nærmer seg 100 prosent elektrisk. Jeg ser frem til å bli en del av Harald A. Møller og Møller-systemet, som har imponert meg med sine tanker om hvordan de ikke bare skal tilpasse seg de mange endringene i bransjen, men også være med å drive dem frem.

Med Eiken Winther og Hjermind på plass, er hele kommunikasjonslaget i Harald A. Møller komplett. I høst ble det klart at tidligere statssekretær ved statsministerens kontor Lars Joakim Hanssen inntar rollen som kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Tidligere i høst ble også Øyvind Rognlien Skovli rekruttert inn som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Harald A. Møller.

- Alexander er en ung, offensiv og særs talentfull kommunikasjonsressurs, internt rekruttert til stillingen som kommunikasjonsrådgiver etter å ha levert strålende resultater i stillingen han kom fra. Med ham og Christine på plass, har vi et lag som virkelig kan bidra til å løfte frem kraften i merkevarene våre og det gode arbeidet som gjøres i Møller-systemet, sier Øyvind Rognlien Skovli, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Harald A. Møller AS.

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør, og har siden oppstarten importert nær én og en halv million biler til norske kunder. Selskapet er importør av personbilmerkene Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA, som alle har rullet ut offensive elbilsatsinger de siste årene.

Kontakter

Bilder

Christine Eiken Winther, ny kommunikasjonssjef for Audi og Skoda
Christine Eiken Winther, ny kommunikasjonssjef for Audi og Skoda
Last ned bilde
Elin Sinervo, Audi, Thomas Meiner, Skoda, og Christine Eiken Winther
Elin Sinervo, Audi, Thomas Meiner, Skoda, og Christine Eiken Winther
Last ned bilde
Alexander Hjermind, Harald A. Møller AS
Alexander Hjermind, Harald A. Møller AS
Last ned bilde
Christine Eiken Winther
Christine Eiken Winther
Last ned bilde

Om Møller Mobility Group

Møller Mobility Group
Møller Mobility Group
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.moller.no

Følg pressemeldinger fra Møller Mobility Group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Møller Mobility Group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Møller Mobility Group

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom