Ny Generalsekretær i Norges Sjakkforbund

Del

Fredag 30. oktober ble ansettelsesavtalen for ny Generalsekretær i Ungdommens Sjakkforbund og Norges Sjakkforbund underskrevet.

Eirik Natlandsmyr, vår nye Generalsekretær i USF og NSF
Eirik Natlandsmyr, vår nye Generalsekretær i USF og NSF

NY GENERALSEKRETÆR NORGES SJAKKFORBUND (NSF) OG 

UNGDOMMENS SJAKKFORBUND (USF) FRA 1. FEBRUAR 2021

Eirik Natlandsmyr (28) tiltrer 1. februar 2021 som ny generalsekretær i NSF og USF. Han kommer fra stilling som rådgiver politikk og kommunikasjon i Care Norge og har tidligere vært Generalsekretær i Unge Venstre.

Natlandsmyr erstatter Geir Nesheim (67), som fratrer per 31.1.21 etter 7 år i stillingen. Under Nesheims ledelse har Norsk Sjakk tatt store steg siste år, særskilt med tanke på våre anerkjente prosjekter som Skolesjakken, Sjakk & Samfunn og Flere mot Sjakktoppen.

President i NSF Morten L. Madsen sier i en kommentar: Vi er veldig fornøyde med å få Eirik på laget. Han har gjort et bunnsolid inntrykk i våre samtaler og fikk sjeldent gode referanser. Eirik vil kunne videreføre det gode arbeidet som er gjort og samtidig sette søkelys mot videreutvikling av viktige områder som kommunikasjon, organisasjonsutvikling, marked, medlemsvekst og nettsjakk. Dette gleder vi oss til.

Styreleder i USF Eyvind A. Larre sier: Begge forbundene er svært godt fornøyd med denne ansettelsen, og Eirik er en spennende leder som vil hjelpe norsk sjakk med å akselerere den fine utviklingen vi har hatt de siste årene med fokus på både bredde og topp, barn og voksne.

Fra Eirik Natlandsmyr selv har vi fått følgende ord:

I Norge spiller flere hundre tusen sjakk på nett, og interessen har aldri vært større. Selv er jeg en av de mange som spiller sjakk på nett og med venner, men som har kjent at terskelen for å bli medlem har vært litt høy. Sjakkforbundet har utvilsomt et enormt potensial for å vokse, det gleder jeg meg til å kunne være med på å få til. 

Jeg tar på meg oppgaven i Norges Sjakkforbund og Ungdommens sjakkforbund med stor ydmykhet. Sjakkforbundet skal gjøre det mulig å satse på toppnivå, sikre gode rammer for breddeklubber, og samtidig introdusere sjakk for nye grupper. Da er det avgjørende at vi klarer å øke finansieringen til forbundet, både gjennom flere medlemmer, støtteordninger og private sponsorer. 

Sjakk er unikt på den måten at det engasjerer like godt på barneskoler og aldershjem, i parker og i TV-studio, som aktivitet i fengsel eller lunsjunderholdning på advokatkontor. Det er få andre som kan vise til lignende bredde. 

Jeg ser frem til å lære mer om det gode arbeidet som allerede gjøres, og samtidig være med å gjøre det enda lettere å delta i den organiserte sjakken både som spiller og frivillig.

Nøkkelord

Kontakter

Morten L. Madsen, NSF
morten@sjakk.no
930 27 629

Eyvind A. Larre, USF
eyvind.larre@gmail.com
951 24 634

Bilder

Eirik Natlandsmyr, vår nye Generalsekretær i USF og NSF
Eirik Natlandsmyr, vår nye Generalsekretær i USF og NSF
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Sjakkforbund

Norges Sjakkforbund
Norges Sjakkforbund
Sandakerveien 24D
0473 Oslo

http://www.sjakk.no

Følg pressemeldinger fra Norges Sjakkforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Sjakkforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.