Vipps

Ny funksjon i Vipps: Rist for saldo

Del

I sin siste oppdatering har Vipps inkludert en helt ny funksjon, som gjør det mye enklere å sjekke saldoen på kontoen din. Unngå en haug av tastetrykk, og bare rist på mobilen!

I dag er nesten alle pengene du eier digitale, og det er bare noen ytterst få av oss som har en sparegris med mynter og sedler hjemme. Men du husker sikkert hvordan det var å riste på den – og mystikken rundt hvor mye penger den faktisk kunne inneholde.

Nå kan du gjenskape denne følelsen OG få svaret med en eneste gang. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du har den siste oppdateringen av Vipps installert på mobilen din.

Slik fungerer det:

1. Lås opp skjermen på mobilen din

2. Rist mobilen som du ville ristet en sparegris

3. Saldoen vises på skjermen og blir lest opp for deg (husk lyd!)

Vær obs på at det i noen situasjoner kan være greit å skru av lyden på mobilen. Det er ikke sikkert du ønsker å høre saldoen din opplest gang etter gang mens du er på løpetur, og det kan også oppstå pinlige situasjoner – enten folk tror du skryter av saldoen din, eller det viser seg at kontoen din er helt tom.

Rist smarthøyttaleren kommer snart

Når det gjelder utvikling og testing av teknologi, er Norge et av verdens fremste land. Det som skjer hos oss i dag, skjer før eller senere andre steder i verden.

Vipps er allerede en av de fremste aktørene innen fintech, og ønsker nå også å ta en større plass i hjemmet. Nærmere bestemt i de mange smarte hjem.

Stadig flere av oss har smarte høyttalere hjemme. De kan hjelpe oss med små og store oppgaver, og de får nye funksjoner hver eneste dag. Innen kort tid vil du også kunne riste på smarthøyttaleren din, og få husstandens samlede saldo lest opp gjennom Vipps.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Vipps

Vipps
Vipps
Robert Levins gate 5
0154 Oslo

+47 22 48 28 00https://www.vipps.no
Over 3,5 millioner nordmenn har nå lastet ned Vipps.

Vipps gjør det befriende enkelt å betale og ta betalt, du trenger ingen bankterminal eller kontanter og pengene får du rett inn på konto. Vipps har ingen etableringsgebyr eller abonnementspris, du betaler kun for bruk av Vipps.

I 2018 fusjonerte BankID, BankAxept og Vipps, og er nå Nordens største aktør innen betaling og identifisering. Følg saker fra Vipps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Vipps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Vipps

Shake shake! Eller….?2.4.2020 11:12:48 CESTPressemelding

Har du prøvd å riste på mobilen for å sjekke saldo uten hell? Da har du gått fem på aprilsnarren fra Vipps. Men det er fortsatt ganske enkelt å vite hvor mye du har på konto – også om de er i forskjellige banker. I Vipps har du muligheten til å legge til totalt 8 betalingskilder, som kan være både kort og konto. Har du derfor flere ulike kontoer du bruker til å betale fra kan det være smart å legge de til i Vipps, og se saldo når du logger inn i appen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom