Egmont Publishing

Ny episk tegneserie! Sidequest - Det midlertidige brorskap!

Del

For hver en helt i eventyrene, fantes det tusener av tapere … beklager, vi mener drømmere, som ikke nødvendigvis nådde opp. Endelig får vi deres historier!

Coveret til Sidequest - Det midlertidige brorskap!
Coveret til Sidequest - Det midlertidige brorskap!

Møt Vigdus, som ifølge foreldrene verken er ung eller jomfru lenger. Vigdus fantaserte om å bli eventyrer, men endte opp i en drepende kjedelig kontorjobb. Regninger som skulle betales, og pensjonspoeng skulle sikres. Når hennes kollega, en overvektig alv med hentesveis, dør av et massivt hjerteattakk, utløser det en eksistensiell krise. Sammen med tre andre mindre vellykkede helter kaster hun seg ut i ett eventyr som av en eller annen grunn ikke havnet i eventyrbøkene.

Voldelige tenåringer, Odins soldater, avdankede guder, Midgards middelklasse, ulovlig felling av trollmødre, hobbitmaraton, natt-alven Natt-Alf og Ragdun på Regnskap – denne boken har alt.

Et unikt stykke tegneseriehistorie! 
Sidequest er et unikt album i norske tegneseriehistorie, der hele fire kunstnere har jobbet fram dette universet - som passende nok - har fire hovedpersoner! 

Sidequest er tegnet av den utrolig dyktige duoen: Ronny Haugeland og Jens K. Styve. Stjerneskuddet Trine Lise Normann står for den maleriske fargeleggingen og manusforfatter, regissør og serieskaper David Skaufjord står bak idé og manus til dette satiriske universet! 

Han skriver i bokas etterord: 
«Universet i SideQuest har fire hovedinspirasjoner. Den første er min livslange kjærlighet til fantasysjangeren, hvor vi dog stort sett blir presentert med medaljens blankpolerte fremside. Hvor ble det av kontorrottene, de skadete og sykemeldte, skattemeldingene og toalettene, de overvektige alvene med hentesveis eller de fordrukne hobbitene som aldri kom seg ut av fylket? (...) 

Selve tittelen er hentet fra dataspillenes verden, hvor jeg tilbragte mine unge år og hvor man som oftest befinner meg på mer eller mindre artige sideoppdrag i påvente av, mens man forbederer seg til, eller rett og slett prokastinerer hovedmålet– litt som i livet selv.»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Coveret til Sidequest - Det midlertidige brorskap!
Coveret til Sidequest - Det midlertidige brorskap!
Last ned bilde
Vigdus sliter med sexistiske regler i Midgard.
Vigdus sliter med sexistiske regler i Midgard.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom