OBOS

Ny direktør for utvikling og bygging

Del

OBOS Forretningsbygg fortsetter å styrke ledergruppen og har ansatt Geir Graff-Kallevåg som ny direktør for utvikling og bygging.

Geir Graff-Kallevåg kommer fra stillingen som senior prosjektsjef fra Entra, hvor han også har hatt roller som konstituert direktør region Oslo og daglig leder for Sundtkvartalet AS.

Graff-Kallevåg er utdannet ingeniør med master i prosjektledelse fra NTNU. Han har bred erfaring fra ulike stillinger i bygg- og eiendomsbransjen gjennom nesten 20 år. Fra tiden i Entra har Geir Graff-Kallevåg blant annet hatt ansvaret for regulering og utvikling av Tullinkvartalet, gjennomføring av Sundtkvartalet i samarbeid med Skanska CDN, arbeidet som konstituert leder av region Oslo og i samme periode vært med i konsernledelsen.

- Jeg har fulgt OBOS med nysgjerrighet de senere årene. OBOS har en spennende visjon, gode verdier og spiller en viktig rolle i byutvikling mange steder. Jeg ser frem til å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne i OBOS Forretningsbygg og gleder meg til å bidra til å videreutvikle selskapet i en fremtidsrettet og miljøvennlig retning, sier Graff-Kallevåg.

OBOS Forretningsbygg er en betydelig og stor aktør innenfor utvikling av næringseiendom, hoteller og kjøpesentre med visjon om å bygge fremtidens samfunn. Gjennom både bolig og næringsutvikling er OBOS en viktig aktør for utvikling av byer og steder. Hovedfokus for OBOS Forretningsbygg i årene som kommer er utviklingen av Ulven med 2500 boliger og etableringen av Construction City, ferdigstillelse av Kværnerbyen med prosjektet Oslo K og Turbinveien 2-4, samt utvikling av Holmlia Senter som et inkluderende og levende samlingspunkt for bydelen. I tillegg skal OBOS Forretningsbygg fornye driften og organisasjonen i en fremtidsrettet og miljøvennlig retning.

 - OBOS vil fremover satse ytterligere på utviklingsprosjekter og vil årlig investere ca. 1 milliard i nye næringsprosjekter. Organisatorisk har vi endret litt på strukturen og spisset dette med en ny avdeling for bygging og utvikling. Vi er glad for å ha fått Geir Graff-Kallevåg med på laget til å lede denne avdelingen, med hans bakgrunn fra både eiendom og entreprenørsiden vil dette være en god styrking av laget, sier konserndirektør for OBOS Forretningsbygg, Nils M. Bøhler.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom