Metier OEC

Ny direktør for IKT i Metier OEC AS

Del

Lars-Erik Johannessen er ansatt i Metier OEC AS som direktør for IKT prosjekt og program. Johannessen har hatt flere topplederstillinger tidligere; adm. direktør for Inmeta Consulting, konserndirektør i EDB Business Partner og adm. direktør for Avenir/Ementor. Han har siden 2014 vært Senior Vice President i Evry og leder for Evry Consulting siden 2016.

Lars-Erik Johannessen blir ny IKT-direktør i Metier OEC AS
Lars-Erik Johannessen blir ny IKT-direktør i Metier OEC AS

«Vi er heldige som har fått Lars-Erik med på laget. Enheten han vil lede er et viktig vekstområde for oss» sier adm. direktør i Metier OEC, Halvard Kilde.

Siden 1987 har Lars-Erik jobbet med konsulentvirksomhet, både som utvikler, prosjektleder, rådgiver og leder. Johannessen har også vært eier og ansvarlig for flere store og komplekse prosjekter i senere år, og har slik utviklet sin spisskompetanse innen prosjektledelse og prosjekteierstyring.

«Lars-Eriks kompetanse fra både ledelse og operativ konsulentvirksomhet samt erfaring fra å få prosjekter på rett kurs gjør oss sikre på at han har den helhetsforståelsen og kompetansen som kreves for å styrke og videreutvikle dette tjenesteområdet» sier Kilde.

Metier OEC er en ledende leverandør av IKT prosjekt og -programtjenester, og bistår både med strategisk rådgivning, endringsledelse, eier- og porteføljestyring og ressurser til prosjektgjennomføring. Selskapets kunder er innen både privat og offentlig sektor, og omfatter foretak innen helse, bygg- og anlegg, justissektoren, bank- og finans, samferdsel, industri og energi.

"Jeg ser frem til å bidra til å realisere vekstmålene for Metier OECs IKT-satsning. Jeg har fulgt virksomheten over tid og gleder meg til å ta fatt på oppgaven», sier Lars-Erik Johannessen.

Johannessen tiltrer stillingen 1. februar. 

Nøkkelord

Kontakter

Halvard Kilde, adm. direktør Metier OEC AS, tlf. 900 57 533, epost: halvard.kilde@metieroec.no

Bilder

Lars-Erik Johannessen blir ny IKT-direktør i Metier OEC AS
Lars-Erik Johannessen blir ny IKT-direktør i Metier OEC AS
Last ned bilde

Lenker

Om Metier OEC

Metier OEC
Metier OEC
Pb. 118 Smestad
0309 Oslo

24 12 45 00https://www.metieroec.no

Metier OEC er en totalleverandør innen prosjektledelse. Selskapet har ca. 250 ansatte og har hovedkontor i Oslo samt kontorer i Trondheim, Mandal, Ålesund, Kristiansand og Stavanger.

Metier OEC AS er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group, som har over 5000 ansatte med prosjekter i 123 land.