Avinor

Ny direkterute mellom Bergen og Paris

Del

Vueling starter opp direkterute mellom Bergen og Paris. Ruten får to ukentlig avganger og gir Vestlendingene gode muligheter til å oppleve Paris.

Avinor er glad for å meddele at Vueling starter opp direkterute fra Bergen til Paris (ORY) torsdag 4. november. Ruten har to ukentlige avganger fra Flesland, torsdag og søndag. 

Ruteåpningen gir alle reiseklare en fin mulighet for å oppleve Paris i høst,  vinter og tidlig vår, eller å reise videre ut i verden, fra november til april.

Charlotte Dumesnil (Director of Sales, Distribution and Alliances i Vueling) sier dette om satsingen: 

-I am very glad to announce Vueling’s first flight between Bergen and Paris Orly. Vueling's goal is to keep on contributing with the travel sector and to offer new opportunities for our leisure and business travellers. The desire to travel is still present and we want to offer new destinations as well as great value fares for everyone, whatever the reason for travel.

Ruten opereres med Airbus A321, og har avgang fra Bergen på torsdager kl 10.30, og ankomst i Bergen søndager kl 17.45. 

Sedirekteruter fra Bergen lufthavn, Flesland her.

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom kl. 21:00 - 06:30 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

- Avinors offentlige journal

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom