Universal Music Norge

Ny dansbar låt fra Ruben!

Del

Ruben hadde aldri vært i et forhold, og hadde heller ingen behov for det. "Easier” er basert på øyeblikket artisten kjente på følelsen av en uventet og kraftig forelskelse for første gang. Låta gjenspeiler en følelse av bekymringsløs dagdrømming, med et hint av adrenalin. Hør låten her 3. mars.

- Det var som om en helt ny verden av muligheter åpnet seg for meg. Det var i perioden før jeg og kjæresten min hadde bestemt oss for noe seriøst. Alt som var grått fikk farger og alt som virket vanskelig føltes plutselig lett, forklarer Ruben.

Fansen venter i spenning på Rubens neste trekk, og nå jobbes det endelig med debutalbumet som i 2023 vil markere en ny retning for popstjernen. Nå vil han fortelle om sin personlige reise gjennom eget følelsesregister under sitt møte med nettopp kjærligheten:

- Jeg er veldig glad i å utfordre meg selv og jeg føler at dette egentlig er skumlere å skrive om enn mental helse, fordi dette har vært helt nytt for meg. Albumet forteller en historie om det å finne kjærligheten og alle de gode og dårlige følelsene som følger med. Det vil ta for seg oppturer og nedturer på veien fra stormforelskelse til et balansert forhold.

Med sine tidligere EP-er, Melancholic og Animosity, har Ruben markert seg som en historieforteller av de sjeldne. Historiene vekkes til liv når de formidles med en særegen og melankolsk fortellerstemme. Når dette kombineres med visuell kunst, beviser artisten fra Bjarkøy hvorfor så mange har latt seg trollbinde: han vet hvordan man gjennomfører et konsept som etterlater følelsesladde inntrykk.

FØLG RUBEN:

TikTok | InstagramFacebook

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Metallica, boygenius, Emelie Hollow, Cian Ducrot og Atle Pettersen31.3.2023 13:08:23 CEST | Pressemelding

Emelie Hollow slipper pop-perlen “You´re So Good To Me” lille Caesar og Aiba teamer opp med “Laken” Atle Pettersen med sin mest personlige låt så langt; «Ser du meg nå» Den genierklærte trioen boygenius, bestående av Julien Baker, Phoebe Bridgers og Lucy Dacus, er i dag ute med debutalbumet the record. Supergruppen begynte å jobbe med albumet tilbake i 2020, to år etter utgivelsen av den selvtitulerte debut-EPen. Siden den gang har trioen vært opptatt på hver sin kant med soloprosjekter. the record ble spilt inn i Rick Rubins Shangri-La-studios over en måned og resultatet har blitt hyllet som noe av det beste Bridgers, Dacus og Baker noen gang har skrevet. Samtidig med nytt album slapp de også kortfilmen the film regissert av Kristen Stewart, se den HER. Fredag 11. august kan de oppleves på årets Øyafestival. Rolling Stone - “Instant Classic: The Debut Album From boygenius Is Even Better Than Everyone Had Hoped”. NME - “The instant classic we were hoping for…” New York Times - “boygeni

Atle Pettersen med sin mest personlige låt så langt; «Ser du meg nå»31.3.2023 08:30:00 CEST | Pressemelding

31. mars slipper Atle Pettersen det han sier er sin mest personlige låt så langt i karrieren, en låt om opplevelsen av å vokse opp uten en far. "Låta er meget personlig for meg. Følelsene kan ikke uttrykkes bare med ord, men jeg har fått hjelp av min venn, Trygve Skaug. Han har satt ord på mine følelser, ord som jeg ikke kunne finne selv. Da jeg fikk teksten hans i fanget brast jeg sammen. For meg er det å formidle at det kan gå bra uansett hva som kommer. Livet er vanskelig, men selv om du ikke har de beste forutsetningene kan du lykkes!" Artisten og programlederen har gjennom flere år vært å se som en del av Gullrekka på NRK i “Beat for Beat” på fredagskveldene, hvor han har opptrådt og produsert både egen og andres musikk. Han har ledet og deltatt på en lang rekke TV programmer og konkurranser, vunnet Skal vi Danse, stått på pallen i Stjernekamp og deltatt i Eurovision Song Contest i 2021 med låta “World On Fire” og i 2023 med låten “Masterpiece” dedikert til hans datter. Han har sp

lille Caesar og Aiba teamer opp med «Laken»30.3.2023 08:55:00 CEST | Pressemelding

lille Caesar aka Adam Gryting har opparbeidet seg en enorm musikalsk erfaring på tross sin unge alder. 17-åringen fra Drammen har alltid hatt en stor forkjærlighet for musikk, og allerede da han var ett år gammel hermet han etter tonene som hans mor sang. Som 14-åring deltok han i Norske Talenter og kom helt til finalen der han sjarmerte dommerne og det norske folk med sin særegne stemme og kjappe kommentarer. Sammen med sin bror og far, som har vært en viktig støtte for ham i hans musikalske karriere, har han vært å se på TV-skjermen. Blant annet på Beat for Beat og Allsang På Grensen, der han gjorde sterke versjoner av andre sine låter. Adam har vokst opp i et miljø der han ble eksponert for ulike kulturer og type musikk, noe som har påvirket hvor han henter inspirasjon fra og hva han skriver om. I 2020 slapp han sin debutlåt på engelsk, "Be Alright", som ble ukas låt på P3. Siden da har han sluppet mye musikk, men i fjor valgte han å begynne å skrive på norsk og endret artistnavnet

Alessandra slipper musikkvideo til den globale megahiten “Queen of Kings”!24.3.2023 11:00:00 CET | Pressemelding

Stjerneskuddet Alessandra følger i dag opp megasuksessen til debutsingelen “Queen of Kings” med en splitter ny musikkvideo. Med musikkvideoen fremhever Alessandra låtens allerede sterke budskap om å alltid tørre å være seg selv. Videoen har premiere på Alessandras YouTube-kanal kl. 18:00 i kveld. Musikkvideoen er laget av Scope Creatives med Alexander Zarate på regi og Oda Marøy som produsent. Kl. 17:45 - i forkant av premieren skal Alessandra ha en direktesending på kanalen sin hvor hun svarer på spørsmål fra fans. Følg med HER. “Queen of Kings” har hittil sanket inn over svimlende 30 millioner strømninger. Tidligere denne uken ble det annonsert at det norske håpet først ut på scenen 9. mai - og klar for å kapre seernes hjerter under åpningen av Eurovision-sesongen! På TikTok har Queen of Kings over 260 millioner visninger. Alessandras profil har over 5 millioner likes, i tillegg til 4,5 million totale visninger på YouTube. Alessandra og “Queen of Kings” har allerede oppnådd historisk

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom