Get | TDC

Ny avtale mellom Telia og Enivest

Del

Etter omfattande, men konstruktive forhandlingar har Enivest valt å signere ny 5-års kontrakt med Telia og Get om levering av TV- og underhaldningstenestar til privat- og bedriftsmarknaden. Enivest signerer ny innhaldsavtale med Telia/Get fredag 03.05. klokka 11:00 hos Enivest i Førde.

Enivest har levert innhaldstenestar frå Get sidan 2008. No har over 15.000 fiberkundar moglegheit til å få tilgang til TV- og underhaldningstenestene frå Telia og Get,

«For oss var det mest viktig at vi vel den partnaren som vi meina kan levere dei beste tenestene til våre kundar i Sogn og Fjordane. Vi er veldig glad for å ha signert ei ny avtale med Telia og Get. Den nye kontrakta sikrar kundane det som etter vår meining er dei beste TV- og underhaldningstenestene i dagens marknad”, seier adm.dir. Nandor Helgheim, i Enivest.

Stig Myrmel, Leiar Strategi- og forretningsutvikling, legger til: “Gjennom samarbeidet med Telia og Get er vi trygge på at tenestene vi kan tilby kundane våre får eit løft. Telia og Get legg ned store ressursar i ny tenesteutvikling og optimalisering av kundeopplevinga, som vil gje våre kundar tilgang til enda betre og fleire tenestar».

«Enivest er en veldig spennende partner i vekst og som kombinerer lokalt engasjement med høgteknologiske løsninger. Selskapet har i mange år vist at de leverer god økonomi og lønnsomhet i et krevende marked. Sammen kan vi fremover tilby kundene i Sogn og Fjordane det aller råeste på tv-fronten og etter hvert kan vi koble det sammen med tjenestene til Telia. Slike partnerskap setter vi veldig høyt, sier Torbjørn Aamodt, Head of Telia Home».  

Get har om lag 500 000 heimar og bedrifter knytt til sitt fibernett i Norge og leverer TV- og underhaldningstenester til over 1,8 millionar privat- og bedriftskundar. Get er den TV- og underhaldningsleverandøren med desidert best utval av innhald og funksjonalitet til kundane.

Telia har 2,3 millionar mobilkundar i Norge og var først ute med landsdekkande IoT-nettverk og er blant de fremste aktørane på nye teknologiar som 5G. Telia kjøpte opp Get sommaren 2018 og sidan har selskapet levert nye og banebrytande løysingar og produkt i fellesskap.

Norges råaste TV-oppleving

Get avduka i januar den nyaste TV-boksen, Get BoX. Dette er den råaste TV-boksen på marknaden, og med den får du alt frå TV-kanalane, vekesarkiv og strømmetenestene som Netflix, HBO, NRK-TV, YouTube på eitt sted.

Den nye tv-boksen har også støtte for 4K, fungerer trådlaust og er baser på Google sitt Androidsystem, som lar kundane installere de appane man vil på boksen.

Underhaldningstenestene Get byr på gir kundane veldig gode valmoglegheiter, og kvar kunde kan sjølv sette opp sin eigen kanal- og innhaldspakke ut i frå sitt eige behov. Det betyr at det er kunden sjølv som vel kva pakken skal innehalde, dette har vore viktig for Enivest.

Kundene har og tilgang til å streame innhald frå kanalpakken, både direkte-TV, opptak, arkiv, filmar og seriar som ligger i kanalpakken.

I løpet av sommaren 2019 vil Enivest sine kundar få tilbod om den nye TV-plattforma som inkluderar den nye Get boXen, nett-tv og Norges mest populære TV-app.

Mykje meir enn breiband og TV framover

Samarbeidet mellom Enivest og Telia og Get vil og opne opp for nye spennande tenester til Enivest sine kundar framover. Blant anna står smarte heimar, bedriftsløysingar og mobile tenester på kartet over moglege utviklingsområder for partnarskapet.

«De neste årene kommer vi med teknologiske løsninger som redusere avstanden mellom menneskene og som vil kunne bidra til verdiskapningen i regionen. Vi gleder oss til å se på hva Nordens ledende telekomselskap kan gjøre for et av Norges vakreste regioner, avslutter Aamodt»

Kontakter

Kontaktinfo Enivest

Nandor Helgheim, dagleg leiar i Enivest AS
Mobil: 970 54 370

Stig Myrmel, leiar Strategi og forretningsutvikling
Mobil: 970 54 379

Bilder

Last ned bilde
Stig Myrmel, Leiar strategi og forretningsutvikling i Enivest
Stig Myrmel, Leiar strategi og forretningsutvikling i Enivest
Last ned bilde
Nandor Helgheim, Adm. Dir i Enivest
Nandor Helgheim, Adm. Dir i Enivest
Last ned bilde
Torbjørn Aamodt, Head of Home (Get) i Telia Norge
Torbjørn Aamodt, Head of Home (Get) i Telia Norge
Last ned bilde

Om Get | TDC

Get | TDC
Get | TDC
Maridalsveien 323
0872 Oslo

+47 21 90 00 00

Get

Over 500 000 hjem og bedrifter er i dag tilkoblet Gets fiberbaserte nett, og over 1,8 million privat- og bedriftskunder bruker tjenestene våre hver dag. Stadig flere ønsker å knytte seg til fibernettet vårt, og vi har i flere år hatt en meget sterk vekst innenfor både bredbånd og tv.

Alle Get-kunder med bredbånd har Get Sky, en brukervennlig og ubegrenset skylagringstjeneste inkludert i abonnementet.

I tillegg til eget nett, leverer vi også tjenester gjennom 31 regionale partnere fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i sør. Dette gjør Get til den største utfordreren til Telenor i Norge, og selskapet til en viktig samfunnsaktør som bidrar til konkurranse i det norske markedet.

Sommeren 2018 ble Get kjøpt av Telia Company, og er nå en del av Nordens sterkeste telekomselskap.

Enivest

Enivest er ein regional internettleverandør som har 17.000 privatkundar og 2.000 bedriftslinjer. På privatmarknaden leverer vi 14.000 kundar på fiber, og resterande kundar blir leverte på radio og DSL. Vi tilbyr breiband og tenester til både private, bedrifter og det offentlege. Gjennom distribusjonsavtale med Get leverer vi Norges beste TV-tilbod.

Følg saker fra Get | TDC

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Get | TDC på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Get | TDC