Kasakhstans Ambassade i Norge

NUPI-seminar om Kasakhstan

Del

Kasakhstans utvikling er tema for et seminar i regi av Norsk Utenrikspolitisk Institutt tirsdag 15. desember. Covid-19 har ført verden ut i en global økonomisk krise. På seminaret vil flere eksperter snakke om hvordan pandemien har påvirket Kasakhstan og andre land I Sentral-Asia i 2020.

Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement
Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement

Webinarets høyttalere vil snakke om landets planer for økonomiske og politiske reformer, og hvordan pandemien har påvirket tempoet i reformarbeidet. Det er nå vel et år siden president Kassym-Jomart Tokayev kom til makten og initierte et omfattende reformprogram i Kasakhstan. Imidlertid har pandemien ført til ulike utfordringer for gjennomføringen av planene.

Samtidig har pandemien også vært en katalysator for å iverksette nye reformtiltak innen offentlig sektor, økt privatisering og markedsføring av grønn økonomi. Disse tiltakene er rettet mot å takle virkningen av pandemien, samtidig som de skal bidra til å gjøre økonomien mindre avhengig av olje og gass.

I webinaret vil man også se nærmere på hvordan pandemien har påvirket Kasakhstans utenrikspolitikk og forholdet til andre land i Sentral-Asia.

Webinaret “Kazakhstan's Reforms during the Pandemic: Progress and Challenges” https://www.nupi.no/en/Events/2020/Kazakhstan-s-Reforms-during-the-Pandemic-Progress-and-Challenges finner sted tirsdag 14. desember kl 14:00.

Bilder

Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement
Bildekilde: Kasakhstans utenriksdepartement
Last ned bilde

Om Kasakhstans Ambassade i Norge

Kasakhstans Ambassade i Norge
Kasakhstans Ambassade i Norge
Nedre Vollgate 3
0158 Oslo

http://mfa.gov.kz/en/oslo

Følg saker fra Kasakhstans Ambassade i Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kasakhstans Ambassade i Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kasakhstans Ambassade i Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom