NTB

NTB flytter fotodesken og stiller ut nyhetsbilder i Bergen

Del

For første gang vises det en fotoutstilling på Nordiske Mediedager, når NTB lager utstilling av sine beste nyhetsbilder.

NTB flytter fotodesken til Bergen under Nordiske Mediedager i mai. Foto: Thomas Brun / NTB
NTB flytter fotodesken til Bergen under Nordiske Mediedager i mai. Foto: Thomas Brun / NTB

Nyhetsbilder har vært debattert denne våren. Med denne utstillingen ønsker vi å vise fram det vi mener er gode og viktige nyhetsbilder. Pulitzerprisvinner Ryan M. Kelly er tilknyttet NTB denne våren, og bildet han vant prisen for er også en del av utstillingen.

Mange sterke fotosesjoner på årets mediedager
Nordiske Mediedager har flere sterke fotosesjoner på programmet i år.

– Krigsfotograf Gabriel Chaim kommer mer eller mindre rett fra Syria, Thomas Borberg leder fotodesken i danske Politiken og ikke minst har vi gleden av å presentere Pulitzervinner Ryan M. Kelly, nå tilknyttet NTB, sier Guri Heftye, festivalsjef for Nordiske Mediedager.  

– Det er superbra at Nordiske Mediedager velger å fokusere på foto i år. Hva er vel mer naturlig enn at NTB tar ballen og melder seg på? Vi har en av Norges største fotoavdelinger med 12 fast ansatte fotografer og frilansere over hele Norge. I tillegg til fotoutstilling i Grieghallen, der vi viser frem hva vi jobber med på vegne av norske medier hver dag, flytter vi fotodesken vår over fjellet. Planen er å samarbeide ekstra tett med bergensbaserte redaksjoner, og ha fotografer på stand-by. Vi tror det blir skikkelig inspirerende, lærerikt og moro, sier Christina Dorthellinger, leder og redaktør for Visuell kommunikasjon i NTB.

– Vi er veldig glade for å ha NTB med på laget, at de legger ressurser og tid inn i mediedagene, både ved å flytte fotodesken til Bergen og at vi for første gang kan vise en fotoutstilling til glede for alle våre delegater. Dette blir veldig bra, sier Heftye.

Nordiske Mediedager er Nordens største årlige mediefaglige konferanse og samler hvert år rundt 2000 deltakere fra bransjen. Konferansen er i Bergen 8-10. mai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

NTB flytter fotodesken til Bergen under Nordiske Mediedager i mai. Foto: Thomas Brun / NTB
NTB flytter fotodesken til Bergen under Nordiske Mediedager i mai. Foto: Thomas Brun / NTB
Last ned bilde

Om NTB

NTB
NTB
Langkaia 1 – Havnelageret
0150 Oslo

22 00 32 00http://www.ntb.no

NTB har formidlet nyheter i over 150 år. I dag er vi landets største leverandør av redaksjonelt innhold i tekst og bilder til norske medier. I tillegg tilbyr vi en lang rekke kommunikasjonstjenester, som kommunikasjonsplattform, oppdragsfoto, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.

Følg saker fra NTB

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NTB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NTB

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom