Sony Music Norway

Nostalgisk sommerlåt fra Gaute Ormåsen

Del

Gaute Ormåsen sitt første kjøretøy i livet var den klassiske mopeden Tempo Corvette. Så når ønsket om å lage en nostalgisk sang som mimret tilbake til 90-tallet og det enkle ungdomslivet han levde i Brumunddal føltes det naturlig å inkludere kjøretøyet.

Illustrasjon: Anna Tromop
Illustrasjon: Anna Tromop

Låten «Tempo Corvette» ble skrevet raskere enn hestekreftene til kjøretøyet, som for øvrig var på maks 55km/t, med hjelp fra Synne Vo og Tormod Løkling. Et samarbeid som Gaute er strålende fornøyd med. Teksten er basert minner fra ungdomstiden, en tid Gaute snakker varmt om. «Faren min lot meg kjøre den på grustaket i Brumunddal fra jeg var 14 år, lite visste han at jeg var over alle hauger med den, så fort jeg var ute av syne. Ofte med både en og to passasjerer. Ikke minst var mopeden uvurderlig når jeg fikk meg kjæreste på andre siden av bygda», forteller han.

Låten fikk Gaute til å savne det gamle kjøretøyet sitt så mye at han nå har bestilt seg en som er helt lik sin første. Så han hilser at han gleder seg til noen gøye turer med den i sommer!

«Tempo Corvette» er tilgjengelig på alle plattformer fredag 21. mai.

Gaute Ormåsen fikk sitt gjennombrudd under første sesongen av Idol i 2003 og har gjort stor suksess både som artist og låtskriver siden den tid. Han har sluppet fem egne album, tre barnealbum og står bak den moderne klassikeren «Kjærlighet er mer enn forelskelse». I tillegg til dette har han vært involvert i alt fra Robin Schulz og Alidas sin låt «In Your Eyez» til barnemusikk for den landsdekkende bistandsorganisasjonen Forut, og utallige juleturneer med blant annet Torstein Sødal, Christian Ingebrigtsen og Maria Arredondo. Forrige uke kom også Alan Walker sin låt «Believers» ut, hvor Gaute har bidratt på tekst

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon: Anna Tromop
Illustrasjon: Anna Tromop
Last ned bilde
Foto: Juliane Jensen
Foto: Juliane Jensen
Last ned bilde
Foto: Juliane Jensen
Foto: Juliane Jensen
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom