Nortura

Nortura tilbakekaller et lite parti med grillpølser

Del

Nortura tilbakekaller Gilde Grillpølser 240 gram med etter funn av ost og chili pølse i en forpakning med vanlige grillpølser.

Foto: Nortura
Foto: Nortura

Det er ikke helsefarlig å spise produktet, men vi tilbakekaller produktet da det kan fremkalle en allergisk reaksjon for de som er allergiske mot melk og intolerante for chilihvis de spiser produktet. 

Tilbakekallingen gjelder kun Gilde Grillpølser i 240gram pakning med holdbarhetsdato 13.09.22. 

- Det er viktig å understreke at det ikke er noe galt med produktet, men at vi ikke kan utelukke at dette partiet med grillpølser kan ha enkelte pølser i pakken av typen ost og chili. Etter undersøkelse ved aktuell fabrikk gjelder tilbaketrekkingen trolig svært få forpakninger i det aktuelle partiet.Vi beklager de ulemper dette medfører for våre kunder og berørte forbrukere, sier direktør for trygg mat og dyrevelferd Hanne Steen 

Det er en mekanisk feil ved en pakkelinje som er grunnen til feilpakkingen. Feilen ble rettet opp i samme dag og rammer derfor ingen andre parti eller produkter. Tilbakekallingen gjelder kun Gilde Grillpølser i 240gram pakning med holdbarhetsdato 13.09.22. 

Forbrukere som er rammet kan trygt spise produktet, med mindre de er allergiske mot melk eller har intoleranse for chili. Produktet kan også returneres til butikken det er kjøpt i for refusjon, eller man kan kontakte Norturas forbrukersenter på forbrukersenter@nortura.no.Nortura beklager situasjonen. 

Ved pressehenvendelser kontakt pressevakt: 992 93 070 (ikke SMS). 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Nortura
Foto: Nortura
Last ned bilde

Lenker

Om Nortura

Nortura
Nortura
Lørenveien 37
0585 Oslo

03070http://www.nortura.no

Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.

Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.

Følg pressemeldinger fra Nortura

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nortura

PRIOR og Felleskjøpet Agri girer opp norsk fôr-satsing: 90% norske råvarer i kyllingfôret23.11.2022 09:00:00 CET | Pressemelding

Etter to år med pilotprosjekt for å øke andelen av norske ingredienser i kyllingfôret, går man nå inn for å utvide prosjektet ytterligere. Prosjektet, som er et samarbeid mellom Nortura og flere fôraktører, viser at soya kan erstattes med norske råvarer. Nortura og PRIOR har de to siste årene kjørt et prøveprosjekt der målet er å øke andelen norske råvarer i kyllingfôr.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom