Nortura

Nortura blir ny hovedleverandør for hvitt kjøtt og egg til Forsvaret

Del

Nortura Proff skal sikre hvitt kjøtt og egg til det norske Forsvaret fra 2022. Avtalen er landsdekkende og har en årlig verdi på om lag 23, 5 millioner kroner.

Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen
Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen

Nortura har vært en mangeårig leverandør til Forsvaret av rødt kjøtt, og dette partnerskapet forsterkes ytterlige ved inngåelsen av denne avtalen.

- Vi er veldig stolte over å kunne levere hvitt kjøtt og egg til forsvarsstyrkene. Forsvaret stiller høye krav til samarbeid og vi er stolte over å ha fått tilliten, sier konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen.

Rammeavtalen varer i ett år, med mulighet for forlengelse én eller flere ganger i ytterligere tre år. Avtalen er landsdekkende og vil levere til alle Forsvarets kjøkken og messer, også skip som ligger til kai.

- Forsvaret har over 16000 ansatte, som i sitt daglig arbeid har behov for gode kilder til proteiner og næringsstoffer. Vi gleder oss til å kunne levere næringsrike og gode matvarer til ansatte i Forsvaret fremover, sier konserndirektør for Nortura Proff Petter Brinchmann.

Kontakter

Bilder

Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen
Konsernsjef i Nortura, Anne Marit Panengstuen
Last ned bilde

Lenker

Om Nortura

Nortura
Nortura
Lørenveien 37
0585 Oslo

03070http://www.nortura.no

Nortura er en av Norges største matprodusenter, med kjente merkevarer som Gilde og Prior.

Vi jobber hver dag for matglede, helse, bærekraft og verdiskaping over hele landet.

Følg pressemeldinger fra Nortura

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nortura på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nortura

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom