Pluss Lyberg

Northug med sterk inntektsvekst

Del

2021 ble et godt år for selskapet Brand Assist, som står bak merkevaren Northug. Inntektsvekst på over 60 prosent og positivt resultat gjør året til det beste i selskapets historie.

Foto: Brand Assist/Rasmus Kongsøre
Foto: Brand Assist/Rasmus Kongsøre

Brand Assist omsatte for 31,5 millioner i 2021, en økning på over 60% fra 2020. Samtidig leverer selskapet et positivt resultat med et overskudd på 1,2 millioner. En bedring på mer enn 6 millioner fra året før. Sportsbriller driver fremdeles salget, men kleskolleksjonen gir økt eksponering i markedet.
─ De gode resultatene er et resultat av at vi har jobbet smart, og på at vi begynner å treffe bra i mellomsegmentet i kategoriene vi opererer i. Det krever både tid og ressurser å bygge merkevare, men føler nå at vi får betalt for investeringene, sier daglig leder i Brand Assist, Jon Inge Gullikstad.

Pandemi på godt og vondt
Mer enn to år med pandemi har gjort sport og aktiv livsstil viktigere for norske forbrukere. Samtidig har den endrede globale situasjonen bidratt til økte frakt- og råvarepriser. Allikevel vil Brand Assist satse og investere videre i både merkevare og produktporteføljen, og forventer vekst også i årene som kommer.
─ I dagens omskiftelige situasjon i verden er det selvsagt noe usikkerhet knyttet til hvordan ting vil utvikle seg. Vi mener uansett at vi nå har en godt posisjonert merkevare, og at vi som selskap er godt rustet til å håndtere eventuelle uforutsette forhold, sier Gullikstad.

Petter Northug viktig i utviklingen
Brand Assist eies av Jon Inge Gullikstad, Frank Solli og Petter Northug. Petter Northug har helt siden starten vært viktig i utviklingen av produkter og merkevare, og har de siste årene hatt en enda mer aktiv rolle i selskapet.
─ Å bygge merkevare er et langsiktig prosjekt. Vi har et solid team med bred og kompletterende kompetanse. Det gir oss alle forutsetninger for videre vekst. For egen del har jeg selvsagt med meg erfaringen som toppidrettsutøver, og har ganske klare meninger om eksempelvis funksjon og tekniske løsninger. Og selvsagt også merkevaren, sier Petter Northug.

Kontakter

Jon Inge Gullikstad, daglig leder i Brand Assist
Telefon: 900 820 22 eller e-post: jon@brandassist.no

Bilder

Foto: Brand Assist/Rasmus Kongsøre
Foto: Brand Assist/Rasmus Kongsøre
Last ned bilde

Om Pluss Lyberg

Pluss Lyberg
Pluss LybergFølg pressemeldinger fra Pluss Lyberg

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Pluss Lyberg på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Pluss Lyberg