Norbeco ASNorbeco AS

Norske Hydra.sci Collagen Water kåret til beste funksjonelle vann i global kåring

Del

I konkurranse med drikkevareprodusenter fra hele verden, ble det norske start-up selskapet Norbeco AS kåret som vinner. Produktet Hydra.sci Collagen Water vant tittelen i kategorien "beste funksjonelle drikke" i den prestisjetunge Zenith Global Water Drinks Awards i Èvian-les-Bains, Frankrike.

Hydra.sci Collagen Water er en unik drikkevare med fantastiske smaker og med fokus på skjønnhet fra innsiden. Produktet inneholder Verisol®-kollagenpeptider fra den anerkjente tyske produsenten Gelita, og er først ut i Norge som et funksjonelt vann som inneholder Verisol®-kollagenpeptider, Biotin og vitamin B6 og B12.

 
– Vi er kjempestolte av at vårt produkt Hydra.sci Collagen Water gikk av med seieren. Vi står nå på trappene til internasjonal lansering og denne seieren er en bekreftelse på at vi gjør ting riktig, sier daglig leder Harald Maartman i Norbeco.  

Norbeco AS har bevisst valgt en papirbasert emballasje fra Tetra Pak for Hydra.sci Collagen Water. Kartongen har et lavt klimaavtrykk og gir lang holdbarhet sammenlignet med konkurrerende emballasjer. Den er i tillegg meget effektiv å transportere og lagre.

Produktet Hydra.sci ble lansert sensommeren og har allerede nå rukket å etablere seg som et navn på den globale arena. Dette bekrefter det store internasjonale potensiale. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Norbeco AS

Norbeco AS
Risveien 7
0374 Oslo

http://www.hydrasci.no

Norbeco AS er et norske start-up selskapet som holder til i Oslo, som utvikler funksjonelle drikkevarer på miljøsmart emballasje.

Følg pressemeldinger fra Norbeco AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norbeco AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.