NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Norsk utenrikspolitisk konferanse 2023: “Respons - norsk utenrikspolitikk for en ny tid”

Del
21. mars har NUPI og Utenriksdepartementet gleden av å invitere til Norsk utenrikspolitisk konferanse 2023 på Sentralen i Oslo.

Vi står overfor de største endringene i det internasjonale landskapet siden andre verdenskrig. Hvordan skal vi fremme norske interesser, demokrati og verdier i denne krevende situasjonen?

For å invitere norske kompetansemiljøer til innspill og debatt om de utfordringene og mulighetene vi står ovenfor i utenrikspolitikken, lanserer Utenriksdepartementet prosjektet «Respons – Norsk utenrikspolitikk for en ny tid». Prosjektet vil arrangere en rekke konferanser i 2023 og 2024 med forskere, sivilsamfunnet og næringslivet. 

Lanseringen er lagt til Norsk utenrikspolitisk konferanse 2023, som blir åpningskonferansen i prosjektet.

På Norsk utenrikspolitisk konferanse 2023 finner du statsminister Jonas Gahr Støre, utenriksminister Anniken Huitfeldt, og eksperter fra inn- og utland. 

Det vil også være mulig å få med seg konferansen digitalt på NUPIs YouTube-kanal.

Vi åpner påmelding til konferansen 1. mars, og programmet vil bli oppdatert med deltakere i panelene fortløpende på nupi.no, men presse som ønsker å overvære konferansen, kan alt nå kontakte senior kommunikasjonsrådgiver Marie Furhovden ved NUPI på e-post MarieF@nupi.no for påmelding.

Dato: 21. mars 2023

Tid: 09.00-14.30

Sted: Marmorsalen på Sentralen, Oslo

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
C. J. Hambros plass 2 d
0130 Olso

22 99 40 04https://www.nupi.no

NUPI tilbyr tjenester innen forskning, analyse og utredning, i tillegg til undervisningsrelaterte tjenester rettet mot skolen.

Følg pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom