Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning øker satsningen i Vestfold og Telemark med oppkjøp av riveentreprenør

Del

Nordic Demolition AS, Norsk Gjenvinnings (NG) divisjon for riving og gjenbruk av bygg, har inngått en avtale om å kjøpe Saneringsteknikk AS for å bygge videre på NG-konsernets satsing på å skape en fullverdig og konkurransedyktig nordisk aktør i rivesegmentet.

Øverst fra venstre: Erik Andre Vee og Are Strøm. Nederst fra venstre: Robin Nordkvelde, Jørn Nordkvelde og Svein Hannevold.
Øverst fra venstre: Erik Andre Vee og Are Strøm. Nederst fra venstre: Robin Nordkvelde, Jørn Nordkvelde og Svein Hannevold.

Saneringsteknikk AS ble etablert i 2013 og er lokalisert på Berganmoen utenfor Larvik, med kunder både lokalt i Vestfold og Telemark og i Oslo-området. De tilbyr et bredt spekter av rivetjenester fra innvendig riving og sanering til helriving og industririving.

- Gjennom oppkjøpet av Saneringsteknikk får vi tilgang til svært god rivekompetanse, og vi styrker oss vesentlig i Vestfold og Telemark, forteller Are Strøm, divisjonsdirektør for Nordic Demolition.

Fire sterke varemerker
Etter oppkjøpet består Nordic Demolition av fire sterke varemerker: Saneringsteknikk, Øst-Riv, Norprodukter Miljø og R3. Saneringsteknikk har et godt navn i bransjen og målet er å opprettholde både det interne miljøet og posisjonen selskapet allerede har i markedet. Alle selskapene skal fortsette å rendyrke sine styrker, samtidig som sammenslåingen gir gode synergieffekter for utnyttelse av ressurser og kompetanse på tvers av de fire selskapene.

- Saneringsteknikk vil bringe med seg lang erfaring, høy faglig kompetanse, samt et sterkt varemerke som forbindes med kvalitet. De skal beholde sitt navn og brand, og bidra til at vi til sammen tilbyr alle tjenester innen miljøsanering og rivning med ytterligere fokus på Vestfold og Telemark, forteller Erik André Vee, som er COO i Nordic Demolition.

Ledelse og styre
Robin Nordkvelde, som i dag er daglig leder i Saneringsteknikk, vil fortsette som daglig leder også etter oppkjøpet.

- Grunnen til at vi valgte Nordic Demolition og NG-konsernet er muligheten for våre ansatte til å bli en del av noe større og med en sterk og tydelig posisjon i markedet. Vi mener at dette vil skape muligheter til å utnytte ressurser, samt å tilby våre kunder hele spekteret av rivetjenester. Dette er noe vi har sett frem til lenge, så nå gleder vi oss til å sette i gang, forteller Robin Nordkvelde, daglig leder i Saneringsteknikk.

Saneringsteknikk vil bli inkludert inn i holdingselskapet Nordic Demolition, som samler rive-selskapene i konsernet, og hvor Are Strøm er divisjonsdirektør og styreleder. Transaksjonen gjennomføres formelt 1. oktober 2020.

Kontakter

Bilder

Øverst fra venstre: Erik Andre Vee og Are Strøm. Nederst fra venstre: Robin Nordkvelde, Jørn Nordkvelde og Svein Hannevold.
Øverst fra venstre: Erik Andre Vee og Are Strøm. Nederst fra venstre: Robin Nordkvelde, Jørn Nordkvelde og Svein Hannevold.
Last ned bilde

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Om Saneringsteknikk AS:
Saneringsteknikk AS ble etablert i 2013 og tilbyr et bredt sett av tjenester som riving, asbestsanering og miljøsanering. De er lokalisert på Berganmoen utenfor Larvik, og betjener kunder lokalt i Vestfold og Telemark samt i Oslo og i Viken. Selskapet har 37 ansatte og omsatte i 2019 for 36 MNOK.

Om Nordic Demolition AS:
Nordic Demolition består sammen med Saneringsteknikk AS, av Øst-Riv AS, R3 Entreprenør AS og Norprodukter - Miljø AS. Selskapet er markedsledende innenfor riving, miljøsanering, betongsaging/boring og miljørådgivning. Nordic Demolition har over 300 ansatte fordelt på ulike lokasjoner i Oslo, Slemmestad, Trondheim, Rudshøgda, Sarpsborg og Porsgrunn. Forventet omsetningen i 2020 er på ca. 900 MNOK. Nordic Demolition er et datterselskap av Norsk Gjenvinning som er landets største og mest komplette leverandør av avfalls- og gjenvinningstjenester.

Følg saker fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Gjenvinning

KMT kjøper NKTs gjenvinningsvirksomhet i Stenlille i Danmark og partene inngår avtale om fortsatt gjenvinning av energikabler18.1.2021 09:30:00 CETPressemelding

KMT og NKT har en felles ambisjon om å sikre en stadig mer bærekraftig gjenvinning av metaller og plast i utrangerte kabler. Derfor overtar Kabel Metall & Trafo Gjenvinning AS (KMT) NKT sin avdeling for kabelgjenvinning i Stenlille i Danmark. Transaksjonen ble gjennomført 15. januar 2021 som et innmatskjøp der KMTs heleide danske datterselskap KMT Kabel Danmark A/S overtar alle driftsmidler, ansatte og kunder på NKTs anlegg i Stenlille.

Erik Osmundsen går inn som styreleder i Norsk Gjenvinning og avslutter sin rolle som konsernsjef i 20212.12.2020 09:01:34 CETPressemelding

Oslo, 2. desember 2020 – Etter ni innholdsrike år ønsker Erik Osmundsen å fratre som konsernsjef for Norsk Gjenvinning. Han vil imidlertid jobbe aktivt videre som styreleder for konsernet, og sammen med hovedeier Summa Equity videreutvikle virksomheten til å bli en større aktør internasjonalt innen sirkulærøkonomien. Endringen vil skje til sommeren 2021.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom