Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning Metall forsterker egen identitet med ny logo

Del

For å skille seg ut i markedet og styrke sin merkevare har NG Metall sett behovet for å bygge en mer selvstendig identitet med et eget varemerke. Med ny logo er de klare for økt vekst i et internasjonalt marked.

Øra, Fredrikstad
Øra, Fredrikstad

Norsk Gjenvinning Metall AS er et datterselskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Som spesialister på håndtering av jern og metaller har NG Metall åtte anlegg i Norge, som er lokalisert i Trondheim, Knarrevik, Larvik, Indre Arna, Drammen, Moss, Oslo og Fredrikstad.

Sistnevnte anlegg har Norges kraftigste fragmenteringsverk, også kalt shredder, som bearbeider opptil 140 tonn metaller i timen. Metallene kan være alt fra bilvrak til restmetaller fra byggeprosjekter. NG Metall har også et bredt nettverk med samarbeidsanlegg og en egen avdeling i Sverige.

Beholde metallene i en sirkulær økonomi
Metaller har den unike egenskapen at de kan gjenvinnes et uendelig antall ganger uten at kvaliteten forringes. Vi står overfor en morgendag hvor vi er avhengig av å ta vare på jordens ressurser og derfor er det viktig at metaller holdes i en sirkulær økonomi hvor vi sikrer at disse verdiene blir brukt om og om igjen.

Videre vekst
NG Metall har over 120 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 1 milliard kroner. I 2020 gikk mer enn 380.000 tonn med jern og metaller gjennom anleggene, og det forventes videre vekst i årene som kommer. Den nye logoen fungerer godt også internasjonalt, som er viktig for å styrke deres posisjon i et større marked.

– Vi i NG Metall er veldig stolte over å få bygge videre på vår egen identitet. I logoen har vi også tatt med oss symbolikk i det liggende åttetallet som representerer uendelig. En klar relasjon til at metaller kan gjenvinnes et uendelig antall ganger. Kanskje også et uttrykk for at vi i NG Metall aldri gir oss, sier divisjonsdirektør i NG Metall, Claes Merborn.

Kontakter

Bilder

Øra, Fredrikstad
Øra, Fredrikstad
Last ned bilde
NG Metalls nye logo
NG Metalls nye logo
Last ned bilde
Claes Merborn
Claes Merborn
Last ned bilde

Lenker

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Følg pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet (NG) kjøper Mirec Recycling Solutions AB, den ledende svenske aktøren innen gjenvinning og gjenbruk av elektrisk utstyr, fra TSR Recycling GmbH & Co. KG5.10.2021 15:15:05 CEST | Pressemelding

Mirec Recycling Solutions AB (“Mirec”) er et svensk selskap med en lang historie og ekspertise innen gjenvinning og gjenbruk av elektriske produkter (EE-avfall). Oppkjøpet er i tråd med NG-konsernets strategi for å styrke sin tilstedeværelse i Norden, samt etablere en ledende posisjon i markedssegmentet for EE-avfall.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom