Animaskin AS

Norsk film til verdens mest presisjetunge animasjons filmfestival

Del

Animaskin sin kortfilm «How to get more likes on social media” er utvalgt til Annecy, verdens største og mest prestisjetunge animasjonsfilmfestival. Filmen ble valgt ut blant 3090 innsendte filmer fra 93 land.

Bilde fra filmen "How to get more likes on social media"
Bilde fra filmen "How to get more likes on social media"

I samarbeid med SAIH (Studentenes og akademikernes internasjonale hjelpefond) og deres Radi-aid kampanje, laget vi en satirisk film, som med skråblikk viser en hjelpearbeiders jakt på likes i Afrika.

Dette er eneste norske film i hovedkonkurranse programmet i år.

Filmen er regissert av Julian Nazario Vargas fra Bergen og Stian Sydsæter fra Lier.

Om å bli plukket ut til festivalen sier, regissør, Julian Vargas:
Annecy er jo animasjonsverdens Cannes så å få med en film her blir jo som bursdag, julaften og få vimeo staff pick samtidig.

Det er da 30 av de 1500 animerte innsendte oppdragsfilmene som er blitt plukket ut. Og når man tenker på hvor mye animasjon som produseres og standarden på studioer i London, LA, New York og Paris ligger på er det nesten absurd å få med en film her. Morsomt er det også at vår film med et budsjett på 150.000 ligger side om side med filmer som har kostet ti talls millioner å lage.

De andre regissørene i programmet er legender i den internasjonale bransjen som vi har sett opp til i årevis.  Så det er utrolig stas å få vise prosjektet vårt i samme program som dem.

Filmen vant gull i Visuelt 2018, Grafills fagpris.
Da skrev juryen; en sterk sosial kommentar til SoMe-samfunnet og hvordan det kan gjøre oss asosiale og egosentriske, fortalt med humor og i en flott og unik animasjonsstil. Ekstremt godt utført arbeid!

Du kan se filmen her:
https://animaskin.no/projects/radi-aid-how-to-get-more-likes-on-social-media/

Annecy program:
https://www.annecy.org/programme/index:film-20192866

Om Animaskin
Animaskin ble etablert i 2013 av Julian Nazario Vargas. Vi er et lite og energisk animasjonsstudio basert i Oslo. Arbeidet vårt spenner fra tradisjonell animasjon til komplekse spesialeffekter for TV og spillefilm.
www.animaskin.no


For mer informasjon kontakt produsent
Tor Kristian Liseth
Tlf. 909 13 947
Epost. tkl@animaskin.no

Bilder

Bilde fra filmen "How to get more likes on social media"
Bilde fra filmen "How to get more likes on social media"
Last ned bilde
Regissør Julian Nazario Vargas.
Regissør Julian Nazario Vargas.
Last ned bilde
Regissør Stian Sollid Sydsæter.
Regissør Stian Sollid Sydsæter.
Last ned bilde

Om Animaskin AS

Animaskin AS
Animaskin AS
Sandakerveien 24C
0473 Oslo

+47 952 22 720https://animaskin.no/

Animaskin is an award-winning and energetic animation studio in Oslo - Norway. We are a group of creatives professionals who love what we do, and think that shines through in our work. We do everything from traditional hand drawn animation to complex vfx. Lets work together!

Følg saker fra Animaskin AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Animaskin AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.