Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund med nytt forslag til løsning på vekterstreiken

Del

- Norsk Arbeidsmandsforbund har i dag sendt over et nytt løsningsforslag til NHO Service og Handel i tilknytning til vekterstreiken, sier forbundsleder Anita Johansen.

Løsningsforslaget innebærer ikke økonomiske endringer utover det som allerede ligger i oppgjøret, men inneholder tekstmessige presiseringer, blant annet den legitime retten til fastlønn for vektere.

Dette er et forslag som kan bringe denne konflikten til en løsning.

Konsekvensene for sikkerhetsbransjens kunder er nå så store at begge parter må være seg sitt ansvar bevisst og bidra til en løsning. De gjenstående punkter i forhandlingene er ikke av en slik karakter at arbeidsgiverne kan forsvare å lamme store deler av virksomheten hos egne kunder.

Vaktselskapene, med ett unntak, er villige til å godta den fremlagte løsningen. Dette bør bidra til at streiken kan avsluttes.

Vi har strukket oss så langt det er mulig og ber om at arbeidsgiversiden gjør det samme.

-Vi er åpne for dialog når som helst, sier forbundsleder Anita Johansen.

Vedlagte bilder er til fritt bruk. Fotograf er Simen Strømme. 

Kontakter

Bilder

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 33.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom