Norlandia

Norlandia Care AS kunngjør kjøp av hjemmeomsorgsselskapet Kamfer AS

Del

Norlandia Care AS har signert en avtale om kjøp av 100% av aksjene i Kamfer AS

Kamfer AS vil bestå som selvstendig selskap. Selskapet vil fortsette å levere sine tjenester med sine nåværende ansatte og ledere. Kontrakten med Oslo kommune, og avtalene mellom Kamfer AS og brukerne vil ikke bli endret. Brukerne vil fremdeles få hjelp av Kamfer og Kamfers ansatte som normalt. Daglig leder Kenneth Sørheim vil fortsette i samme funksjon som før. 

Hulda Gunnlaugsdottir, divisjonsdirektør i Norlandia Care Group AS, uttaler følgende: «Vi er glade for ytterligere å styrke vår tilstedeværelse innen hjemmeomsorg og hjemmesykepleie. Det er et sterkt politisk signal at flest mulig eldre skal bo hjemme lengst mulig, fremfor å komme på sykehjem. Enda viktigere er at de aller fleste av oss har en preferanse for å bo hjemme hos oss selv så lenge det er mulig. I en fase av livet vil mange ha behov for hjelp, støtte eller også behandling i hjemmet. Da er vi glade for å ha et kompetent og hjertevarmt tilbud. Kamfer vil være et verdifullt supplement til vår eksisterende drift innen Norlandia hjemmeomsorg. Vi er begge svært opptatt av enkeltmenneskers behov og ser frem til å samarbeide ut fra felles grunnholdninger.» 

Kenneth Sørheim, daglig leder og største eier i Kamfer sier dette: «Ved å selge til Norlandia sikrer jeg og mine medeiere våre to viktigste mål: å sørge for en sunn drift av Kamfer og å sikre alle ansattes arbeidsplasser. Kamfer har de siste årene vært i en krevende økonomisk situasjon. Vi ser frem til å bli del av en større konstellasjon som har økonomisk ryggrad til å sikre arbeidsplassene og utvikle driften til det beste for våre kunder. Norlandia er svært opptatt av faglig utvikling hos de ansatte. Det forventer jeg at både ansatte og brukere vil merke i tiden som kommer.» 

Kamfer AS blir en del av divisjon Care i Norlandia Care Group. Partene er enige om ikke å offentliggjøre salgssummen. 

Nøkkelord

Kontakter

Hulda Gunnlaugsdottir, divisjonsdirektør i Norlandia Care Group AS.
Telefon 00 47 917 39 659

Kenneth Sørheim, daglig leder Kamfer AS.
Telefon 0047 901 94 666

Bilder

Om Norlandia

Norlandia
Norlandia
Øvre Vollgate 13
0158 Oslo

http://www.norlandia.no

Om Norlandia:

Norlandia Care Group AS er en del av NHC Group. NHC er et norskeid, multinasjonalt selskap med hovedkontor i Oslo. Gruppen består av Norlandia Care (eldreomsorg og pasienthoteller), Norlandia Barnehagene (barnehager), Hero Group (integrasjonstjenester og mottaksdrift) og Aberia Healthcare (barnevern og avlastning). Konsernet har 8000 medarbeidere, 400 virksomheter og omsetter for 5 milliarder kroner. NHC har virksomheter i Norge, Sverige, Finland, Nederland, Tyskland og Polen og vokser i alle markeder 

Om Kamfer AS:

Selskapet ble grunnlagt i 2005. Kamfer leverer tjenester på vegne av Oslo kommune gjennom ordningen «fritt brukervalg» primært innenfor hjemmesykepleie og praktisk bistand (hjemmehjelp). Kamfer har over 60 ansatte. 

Følg saker fra Norlandia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norlandia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norlandia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom